johnny_ser
Senior Member
- 30 January 2011
- 359
Παναγιώτη καλορίζικες! Τις δοκίμασες κάνουν δουλειά;
Και νόμιζα ότι οι ωτοασπίδες είναι noise cancelling.
Eγω ακομα και με μια μικρη αγορα αναλωσιμου θεραπευομαι))
Kαλοριζικα τα εργαλειακια. Οταν δοκιμασεις τους εξολκεις πες καμμια αποψη.
Μερικά ψιλό πράγματα από μένα!!
Γυαλιά προστασίας, καρυδάκι torx, τσοκ για το βιδολογο για τρυπάνια μέχρι 6.5mm (δεν το βλέπω και πολύ σόι!), και τρεις ταμπακιερες Stanley Sortmaster!
Καλοριζικα τα makita!Μιας και έφυγαν τα 10v ήρθαν τα 18v:drool1:
[/URL][/IMG]![]()
Καλοριζικα τα makita!
Το δεξι ειναι ιδεα μου ή εχει λιγο ατσουμπαλο σχεδιασμο?
Απο μπαταριες, εχεις?
Μιας και έφυγαν τα 10v ήρθαν τα 18v:drool1:
Μερικά ψιλό πράγματα από μένα!!
Γυαλιά προστασίας, καρυδάκι torx, τσοκ για το βιδολογο για τρυπάνια μέχρι 6.5mm (δεν το βλέπω και πολύ σόι!), και τρεις ταμπακιερες Stanley Sortmaster!
το δεξί είναι δραπανοκατσάβιδο με κρούση και το αριστερό παλμικό.
Απο μπαταρίες έχω μια γνήσια 4ah και εχω παραγγείλει και 2 των 5ah συμβατές
Αν ενδιαφέρεσαι σου προτείνω κι αυτό το σετακι για το παλμικο:
http://www.amazon.com/gp/product/B00GMXFK3G?psc=1&redirect=true&ref_=od_aui_detailpages00
το παρηγγειλα για το μιλγουοκι κι απ ότι διαβαζω είναι απ τα καλυτερα.Μολις παραλαβω θ ανεβασω φωτος
Καλησπέρα σας! Πρόσφατα αγόρασα κάποια εργαλεία. Δεν έχω βγάλει φωτογραφίες σε όλα
Την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα ενα ΕΚΚΕΝΤΡΟ ΤΡΙΒΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ EINHELL TE-RS 40 E 400W
και πιο πριν ενα ΠΟΛΥΤΡΙΒΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ EINHELL RT-OS 130 WATT KIT. Για το RT-OS 130 δεν μπορούσα να βρώ γυαλόχαρτα (μέγεθος 150χ150χ100). Για το έκκεντρο τρίβειο βρίσκονται και απο άλλες εταιρίες. Και βρήκα και "γνήσια" απο Einhell.
Φέτος και πέρσι αγόρασα και άλλα εργαλεία, περισσότερα απο Einhel (είναι φτηνά).
- Δισκοπριονο πάγκου Einhell TC-TS 2025U - καλύτερα θα είχα πάρει ενα φαλτσοπριονο, επειδή δεν μπορείς να κόβεις με ακρίβεια.
- Ρουτερ Einhell RT-OS 55 1200W - πολύ καλό για μένα.
- Πλάνη Einhell RT-PL 82 850W - πάλι καλό.
- Τροχιστης αλυσίδας αλυσοπριονου Einhell RCS 85E 85W - πάνο στη μηχανή γράφει ROYAL, όχι Einhell.
- Διακοπριονο χειρός Einhell TH-CS 1400/1 1400W - τώρα θα αγόρασα καλύτερα άλλο απο B&D ή Skill...
- Το πολυεργαλειο Dremel 4000 4/65 EZ - μπορώ να πω ότι δεν συγκρίνεται με τα άλλα δύο που τα πείρα απο Λιντλ, Parkside, ενα με καλώδιο και το άλλο με μπαταρία.
- Ενα σετ Bosch X-Line me 65 τεμάχια - το προτιμώ.
- Μετροταινια B&D Π19mm Μ5M - πλάκα...
- Σετ κατσαβίδια ηλεκτρολόγου με 8 τεμάχια FIXPOINT - καλό σετ μέχρι τώρα.
- Μια κασετίνα με 56 τεμάχια απο PROXXON με καρυδάκια CV 1/2" και 1/4" - τα αγαπάω αυτά!
- Σετ τριποδες Einhell BT-AS 2000 2τμχ.
- Σετ ρουτερ σε ξύλινο κουτί Einhell BT-RO 1200E FS12 με 12 τμχ για άξονα 8μμ.
- Πλυστικο μηχάνημα Nilfisk Alto 1400W 120Bar C120.6-6PCAD X-TRA - πααααρα πολύ καλό μηχάνημα.
- Πιστόλι θερμού αέρα Krausmann 2000W.
- Κασετίνα σετ Jackly Torx Driver με 32 τεμ - για πέταμα.
Πρώτα ο Θεός, θα πάρω και μια πριονοκορδέλα, ένα φαλτσοπρίονο, άλλο ρουτερ (Metabo FME737 ή Dewalt DWE6005 για πάγκο), σφιγκτήρες (έχω μόνο 6), μια ραπτομηχανη (ELNA 680) και ξύλα...
Καλό βράδυ και καλό σας βρήκα!
Καλως ορισες,καλοριζικα τα εργαλεια σου και καλες δημιουργιες!
Παιδια,το σετ brushless παλμικο-κρουστικο της millwakee παιζει απο προχτες στα 399 απο 700,οσοι πιστοι προσελθετε!
Πολύ βολικές και σε λογική τιμή! Σε καθεμία έχω πλέον το εργαλείο και τα παρελκόμενα του! Πχ στη μία από αυτές θα βάλω τον πιρτσιναδορο και διάφορα μεγέθη πιρτσίνια και θα ειναι όλα μαζεμένα και έτοιμα για χρήση!!Καλορίζικα Γιάννη,έχω καί εγώ τίς Stanley Sortmaster καί είναι πολύ βολικές,μεγάλη υπόθεση νά διαμορφώνει ο χρήστης τόν εσωτερικό χώρο τους κατά τό δοκούν.
Με το συγκεκριμένο τσοκάκι μην περιμένεις πολλά πράγματα......και κυρίως μην περιμένεις δουλειές ακριβείας. Το έχω και δεν μπορώ να δηλώσω ευχαριστημένος. επειδή γυρίζει λίγο παράκεντρα έχει την τάση να σπάει τα τρυπανάκια.
Ευχαριστώ πολύ!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.