Tι παραλάβαμε σήμερα..

θέλει προσοχή & εξάσκηση και με λίγα εργαλεία,για να έρθει το αποτέλεσμα ώστε να ξανα-ζωντανέψει το κάθε λάπτοπ που έχει τον "συνδρομο" κάθετων γραμμών στην οθόνη(overheating gpu chip κλπ) επάνω στο pcb/pad.
δεν είμαι επαγγελματίας,απλά κάνω το "χόμπι"μου.. με κάνει το κάθε "ηλεκτρονικό" να το κάνω ξανά να λειτουργήσει.τα καταφέρνω(νομίζω) σε λάπτοπ που έχω επιδιόρθωσει μέχρι ώρας σε δικούς μου ανθρώπους που δέν έχουν την πολυτέλεια να ξοδέψουν 150/200 ευρώ για reballing σε κάποιο κατάστημα.
όλα τα υπόλοιπα τα είπαν τα παιδιά περί τι είναι το reballing.. -bye-

reflow,reballing κτλπ 100% αργά η γρήγορα πρόβλημα ξανά.
Το μόνο που αξίζει αν είναι ακριβό το εξάρτημα αντικατάσταση με νέο τσιπάκι.

reflow,reballing κτλπ 100% αργά η γρήγορα πρόβλημα ξανά.
Το μόνο που αξίζει αν είναι ακριβό το εξάρτημα αντικατάσταση με νέο τσιπάκι.

Γιατί πρόβλημα ξανά; Αν γίνει σωστά, και μπει και κόλληση με λιγάκι μόλυβδο, θα κρατήσει πολλά χρόνια.
Εγώ έχω μια οθόνη DELL με σχετικό πρόβλημα, και ακόμα δεν έχω αξιωθεί να την πάω κάπου.

Πολυεργαλειο Ryobi 18v.
Δεν εχει κατι ιδιαιτερο εκτος απο το οτι η κεφαλη βγαινει (πατωντας το μαυρο κουμπακι) και τοποθετειται σε 4 διαφορετικες θεσεις, ανα 90 μοιρες. Πραγμα αρκετα βολικο και χρησιμο για καποιες εργασιες.
Κατα τα αλλα δεν εχει ρυθμιζομενες στροφες, απλα η σκανδαλη ειναι προοδευτικη και ασφαλιζει. Εχει ενα πολυ χρησιμο λεντακι και εναν ανταπτορα αποθηκευμενο στη βαση του για ολα τα εξαρτηματα ολων των εταιρειων.
25778070030_2c88ff8202_b.jpg

Το ανταπτορακι μπαινει μεσα σε ειδικη θεση στην κατω πλευρα του εργαλειου. Πολυ εξυπνο και ευχρηστο. Θα ηθελα και αντιστοιχη θεση για το αλλενακι, αλλα μπορεις να το εχεις πανω στην μαγνητικη βαση.

25958401282_57e0aca2c3_c.jpg

Μεγεια το εργαλειο της συλλογης!
Λιγο γκουμουτσε μου φαινεται ομως, λογω μπαταριας.

Mερσι Νεκταριε:)

Oλα τα 18βολτα πολυεργαλεια παρομοιες γκουμουτσες ειναι, με εξαιρεση ισως το bosch που η μπαταρια του μπαινει παραλληλα με το σωμα του εργαλειου, και οχι καθετα οπως αυτο η το dewalt και τα υπολοιπα.

Γενικα η συλλογη που λες, δεν διακρινεται για το μικρο μεγεθος της, ομως ειναι σχετικα φτηνα, πολυ ισχυρα εργαλεια και με αριστες μπαταριες. Για μινιατουρες εχουμε τα zproxxon :))

Ευχαριστω! Ολοκληρωθηκε η συλλογη Παναγιωτη :))
Απλα καποια τα βγαζω σιγα σιγα -οποτε τα ανοιγω- και καποια (εργαλεια κηπου) περιμενω μεσα στις αρχες Απριλη.

Πολυεργαλειο Ryobi 18v.
Δεν εχει κατι ιδιαιτερο εκτος απο το οτι η κεφαλη βγαινει (πατωντας το μαυρο κουμπακι) και τοποθετειται σε 4 διαφορετικες θεσεις, ανα 90 μοιρες. Πραγμα αρκετα βολικο και χρησιμο για καποιες εργασιες.
Κατα τα αλλα δεν εχει ρυθμιζομενες στροφες, απλα η σκανδαλη ειναι προοδευτικη και ασφαλιζει. Εχει ενα πολυ χρησιμο λεντακι και εναν ανταπτορα αποθηκευμενο στη βαση του για ολα τα εξαρτηματα ολων των εταιρειων.
25778070030_2c88ff8202_b.jpg

Το ανταπτορακι μπαινει μεσα σε ειδικη θεση στην κατω πλευρα του εργαλειου. Πολυ εξυπνο και ευχρηστο. Θα ηθελα και αντιστοιχη θεση για το αλλενακι, αλλα μπορεις να το εχεις πανω στην μαγνητικη βαση.

25958401282_57e0aca2c3_c.jpg

Γκουμούτσα ξεγκουμούτσα είναι πανέμορφο όπως και όλα(?) τα ryobi. Να είσαι καλά να το χαρείς Μιχάλη !

Περιμένουμε εντυπώσεις από τον γωνιακό τροχό που πήρες πριν λίγες μέρες, σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του.

Eυχαριστω Σωτηρη! Ειναι κυριολεκτικα "πολυεργαλειο" (ολα τα εργαλεια αυτου του τυπου) με παρα πολλα χρησιμα αξεσουαρ για πολλες εφαρμογες και περιπτωσεις.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Συμπαθητικούλι!!
Τι άλλο μας κρύβεις?

Εκτος απο κατι ενδιαφεροντα εργαλεια κηπου και ενα ωραιο προβολεα δαπεδου, ολα τα αλλα ειναι τετριμμενα -σεγες, τριβεια κλπ :))

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Γκουμούτσα ξεγκουμούτσα είναι πανέμορφο όπως και όλα(?) τα ryobi. Να είσαι καλά να το χαρείς Μιχάλη !

Περιμένουμε εντυπώσεις από τον γωνιακό τροχό που πήρες πριν λίγες μέρες, σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του.

Merci George!
To χρωμα τα κανει συμπαθητικα :))
Δυστυχως τον γωνιακο τροχο θα αργησω να τον δοκιμασω οπως πρεπει. Παντως στον αερα που τον 'ακουσα', τον αισθανθηκα βαρβατο. Το αρχικο 'κλωτσημα', ηταν κλωτσημα ηλεκτρικου γωνιακου τροχου, αν με καταλαβαινεις.

Merci George!
To χρωμα τα κανει συμπαθητικα :))
Δυστυχως τον γωνιακο τροχο θα αργησω να τον δοκιμασω οπως πρεπει. Παντως στον αερα που τον 'ακουσα', τον αισθανθηκα βαρβατο. Το αρχικο 'κλωτσημα', ηταν κλωτσημα ηλεκτρικου γωνιακου τροχου, αν με καταλαβαινεις
Πως δεν καταλαβαίνω, αυτούς δουλεύω..

http://www.bosch-professional.com/gr/el/gws-7-115-e-23443-ocs-p/

http://www.bosch-professional.com/gr/el/gws-24-230-jh-28222-ocs-p/

αλλά μου είναι απαραίτητος και ένας μπαταρίας

Πήγα στα λιδλ και πήρα πλάνη (την είχα πάρει την τελευταία φορά που την είχε βγάλει αλλά μου την κλέψανε), δίδυμο τροχό ο οποίος άρχισε να μεταλλάσσεται χιχιχιχιχ και κάτι άλλα ψιλολοϊδια από τοπικό κατάστημα και e-shop.gr

20160326_210627[1].jpg20160327_103652[1].jpg

Attachments

• 20160327_103652[1].jpg
    20160327_103652[1].jpg
    148.6 KB · Views: 219
Πήγα στα λιδλ και πήρα πλάνη (την είχα πάρει την τελευταία φορά που την είχε βγάλει αλλά μου την κλέψανε), δίδυμο τροχό ο οποίος άρχισε να μεταλλάσσεται χιχιχιχιχ και κάτι άλλα ψιλολοϊδια από τοπικό κατάστημα και e-shop.gr