Tι παραλάβαμε σήμερα..

Router Dewalt D26204K Από κέντρο βίδας και εγώ. Αγορά την περασμένη Πέμπτη στα 274 .

3efaf0eaac1dd5a51674e467e6d260bf.jpg

6db738102008aac1ab6dca34633942e5.jpg

Απλά εξαιρετικό μηχάνημα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Άλλο ένα εξαιρετικό κιτρινακι!!!
Το έχω και εγώ και το έχω ευχαριστηθει!!!

καλοδούλευτα τα νέα σας εργαλεία !!

Γιάννη αυτό πήρες?
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7548#texnika

Να πω και εγώ κάτι που με χάλασε στο Ντέτσικα, πιστεύω να έχετε δει πόσο τον υποστηρίζω εδώ στο φόρουμ και πως είμαι πελάτης εκεί πάνω από 20 χρόνια...
Πριν καιρό έψαχνα παγκοπρίονο και τότε ο Γιάννη πήρε το scheppatch, τον είχα ρωτήσει με πμ από που και πόσο, μου είπε αλλά λόγω απόστασης πετάχτηκα στον Ντέτσικα για να το πάρω....αλλά ήταν αρκετά ακριβότερο από την τιμή που είχα από τον Γιάννη....και δεν μοίραζε ούτε την διαφορά στην τιμή...οπότε τσατίστηκα και δεν το πήρα...2-3 μήνες μετά μάζεψα κάποια χρήματα και αγόρασα το bosch pts-10, είπα να τιμήσω τον Ντέτσικα που τόσα χρόνια είχε ότι ζήταγα και με κάλυπτε απόλυτα στις ανάγκες μου....το είχε 20-25 ακριβότερο από το e-shop.gr...τους είπα πόσο το βρήκα και που και εάν ήθελαν να μου το δώσουν στην ίδια τιμή να το πάρω εκείνη την ώρα....η αντιμετώπιση ήταν από τις χειρότερες που έχω αντιμετωπίσει γενικά (και δεν θα επεκταθώ σε αυτό)...και τελικά πετάχτηκα 10 λεπτά απόσταση στο Μενίδι στο e-shop και το πήρα από εκεί (μαζί με ένα τριβείο έκκεντρο skill) που πραγματικά ένοιωσα σαν βασιλιάς * από την αντιμετώπιση.
Τώρα αναφορικά με το σέρβις και το after sales, πιστεύω ότι όλα τα επώνυμα μαγαζιά έχουν την ίδια αντιμετώπιση και την ίδια πολιτική.

βασιλιάς* : μπήκα στο μαγαζί (πρώτη φορά πελάτης εκεί), με ανέλαβε ένας πωλητής, που πρόσφεραν καφεδάκι, ψάξαμε μαζί όση ώρα χρειαζόταν χωρίς βιασύνες να βρούμε τι με καλύπτει από αυτά που ήθελα, ο πωλητής ανέλαβε όλη την διαδικασία και με φώναξε μόνο να υπογράψω την παραλαβή, με οδήγησε σε ένα άλλο μέρος στο πλάι για να παραλάβω το παγκοπρίονο, το οποίο το έφεραν δύο παιδιά από την αποθήκη και με βοήθησαν να ανασυντάξω τα πράγματα που είχα φουλάρει το αμάξι (με χώματα, γλάστρες κλπ) για να χωρέσει το μεγάλο κουτί του bosch....μάλιστα παρακάλεσα τον πωλητή να τσεκάρει το θέμα της εγγύησης με την εταιρία και να με ενημερώσει, όταν το πήρα ήταν Σάββατο και Δευτέρα το μεσημέρι με πήρε στο κινητό να με ενημερώσει σχετικά και να μάθει εάν κατάφερα να το ξεφορτώσω μόνος μου, εάν είχε δυσκολία στην συναρμολόγηση και εάν όλα ήταν όπως έπρεπε....

Αυτά από μένα.

Kαλορίζικα καί καλοδούλευτα συνάδελφοι όλα τά νέα εργαλεία σας,αναλώσιμα,καί προιόντα ασφάλειας (μάσκες-γυαλιά)

Συμφωνώ μέ τόν φίλο Σωτήρη,τό κέντρο βίδας όντως δέν κάνει καλύτερη τιμή από τίς αναγραφόμενες,καί άν τούς πείς ότι τό e-shop η οποιοδήποτε άλλο μαγαζί έχει καλύτερη τιμή.
Εχει καλές τιμές γενικά,αλλά σε λίγα προιόντα τό e-shop.gr είναι λίγο φτηνότερο
Προσωπικά προτιμώ τό κέντρο βίδας,άλλά άν βρώ κάτι αλλού πιό φτηνό θα προτιμήσω τό φτηνότερο,όπως έκανε πολύ σωστά ο Σωτήρης.

και μένα στον Ντέτσικα υπάρχουν πράγματα που δεν μου αρέσουν καθόλου , και κυρίως η ¨ελίτ¨ αντιμετώπιση του πελάτη , του στυλ "αυτό είναι αν θες πάρτο , αν όχι ξεκουμπίσου. Επίσης τους είχα ζητήσει παλιά κάτι πληροφορίες για μια πλάνη , και ο τύπος μου γράφει το τηλέφωνο της αντιπροσωπείας , και μου λέει πάρτους και ρώτα . Καμία βοήθεια , ούτε καν προσπάθεια για βοήθεια . Εντάξει ο Ντέτσικας και ο κάθε Ντέτσικας έμπορος είναι , να πουλήσει θέλει ,αλλά εντάξει σεβάσου και λίγο τη "μαρίδα" . Από τη άλλη του αναγνωρίζω ότι τα προιόντα είναι όλα κλειστά και συσκεασμένα , δεν υπάρχει περίπτωση να στο ανοίξει αν δεν το πάρεις , όχι σαν τους περισσότερους , που οι συσκευασίες είναι όλες ανοιγμένες . Και που ξέρει ο πελάτής ότι δεν είναι από επιστροφή?
Τέσπα , δεν βγάζεις άκρη με τους μπακαλόγατους .

Μεγεια τα ωραια εργαλεια και αναλωσιμα! Diabolic επειδη πειρα προσφατα και γω την 3Μ τα φιλτρα
τι οριο ζωης εχουν;

1ον, θα μεταφερθούν τα μυνημα στο κατάλληλο νημα.
2ον καλά κάνετε και τα αναφέρετε αυτά.
Προσωπικά βέβαια ποτέ δεν είχα θέμα με το μαγαζί και τα παιδιά ήταν πάντα ευγενικά να εξυπηρετησουν.
Να κοίτατε πάντα την τσέπη σας και το προϊόν που θέλετε.
Κάνεις δεν υποχρεούται να ρίξει την τιμη αν δεν τον συμφέρει.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μεγεια τα ωραια εργαλεια και αναλωσιμα! Diabolic επειδη πειρα προσφατα και γω την 3Μ τα φιλτρα
τι οριο ζωης εχουν;

Δεν τσεκαρα αλλά σίγουρα θα υπάρχει ένα χρονικό όριο ζωής για τα φίλτρα και ένα πιο σύντομο λόγω χρήσης.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

1ον, θα μεταφερθούν τα μυνημα στο κατάλληλο νημα.
2ον καλά κάνετε και τα αναφέρετε αυτά.
Προσωπικά βέβαια ποτέ δεν είχα θέμα με το μαγαζί και τα παιδιά ήταν πάντα ευγενικά να εξυπηρετησουν.
Να κοίτατε πάντα την τσέπη σας και το προϊόν που θέλετε.
Κάνεις δεν υποχρεούται να ρίξει την τιμη αν δεν τον συμφέρει.

Αυτό είναι δεδομένο.

Πάντως δεν θα συζητούσα την διαφορά τιμής των 20-25 ευρω αν όντως το service ήταν πιο άμεσο, αν και θα μου πεις ότι πλέον όλα στην αντιπροσωπεία πάνε...

Παρέλαβα και εγώ την μάσκα 4251 και τα γυαλιά της 3Μ. Καταευχαριστημένος από την εφαρμογή της με ή χωρίς τα γυαλιά της ακόμα και όταν φοράω και τα δικά μου.

Καλορίζικα φίλε !

Το ίδιο και στον sOOtiris με το Router Dewalt D26204K, καθώς και στον Yiannis 79 με τα δικά του Dewalt - πολύ Dewalt έχει πέσει τώρα τελευταία, τι γίνεται ρε παιδιά ;

καλοδούλευτα τα νέα σας εργαλεία !!

Γιάννη αυτό πήρες?
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7548#texnika

Να πω και εγώ κάτι που με χάλασε στο Ντέτσικα, πιστεύω να έχετε δει πόσο τον υποστηρίζω εδώ στο φόρουμ και πως είμαι πελάτης εκεί πάνω από 20 χρόνια...
Πριν καιρό έψαχνα παγκοπρίονο και τότε ο Γιάννη πήρε το scheppatch, τον είχα ρωτήσει με πμ από που και πόσο, μου είπε αλλά λόγω απόστασης πετάχτηκα στον Ντέτσικα για να το πάρω....αλλά ήταν αρκετά ακριβότερο από την τιμή που είχα από τον Γιάννη....και δεν μοίραζε ούτε την διαφορά στην τιμή...οπότε τσατίστηκα και δεν το πήρα...2-3 μήνες μετά μάζεψα κάποια χρήματα και αγόρασα το bosch pts-10, είπα να τιμήσω τον Ντέτσικα που τόσα χρόνια είχε ότι ζήταγα και με κάλυπτε απόλυτα στις ανάγκες μου....το είχε 20-25οŸ‚ ακριβότερο από το e-shop.gr...τους είπα πόσο το βρήκα και που και εάν ήθελαν να μου το δώσουν στην ίδια τιμή να το πάρω εκείνη την ώρα....η αντιμετώπιση ήταν από τις χειρότερες που έχω αντιμετωπίσει γενικά (και δεν θα επεκταθώ σε αυτό)...και τελικά πετάχτηκα 10 λεπτά απόσταση στο Μενίδι στο e-shop και το πήρα από εκεί (μαζί με ένα τριβείο έκκεντρο skill) που πραγματικά ένοιωσα σαν βασιλιάς * από την αντιμετώπιση.
Τώρα αναφορικά με το σέρβις και το after sales, πιστεύω ότι όλα τα επώνυμα μαγαζιά έχουν την ίδια αντιμετώπιση και την ίδια πολιτική.

βασιλιάς* : μπήκα στο μαγαζί (πρώτη φορά πελάτης εκεί), με ανέλαβε ένας πωλητής, που πρόσφεραν καφεδάκι, ψάξαμε μαζί όση ώρα χρειαζόταν χωρίς βιασύνες να βρούμε τι με καλύπτει από αυτά που ήθελα, ο πωλητής ανέλαβε όλη την διαδικασία και με φώναξε μόνο να υπογράψω την παραλαβή, με οδήγησε σε ένα άλλο μέρος στο πλάι για να παραλάβω το παγκοπρίονο, το οποίο το έφεραν δύο παιδιά από την αποθήκη και με βοήθησαν να ανασυντάξω τα πράγματα που είχα φουλάρει το αμάξι (με χώματα, γλάστρες κλπ) για να χωρέσει το μεγάλο κουτί του bosch....μάλιστα παρακάλεσα τον πωλητή να τσεκάρει το θέμα της εγγύησης με την εταιρία και να με ενημερώσει, όταν το πήρα ήταν Σάββατο και Δευτέρα το μεσημέρι με πήρε στο κινητό να με ενημερώσει σχετικά και να μάθει εάν κατάφερα να το ξεφορτώσω μόνος μου, εάν είχε δυσκολία στην συναρμολόγηση και εάν όλα ήταν όπως έπρεπε....

Αυτά από μένα.

Θέλω να πιστεύω Σωτήρη ότι έπεσες σε άσχημη στιγμη... αλλά ας μην αναφερθούμε περισσότερο σε αυτό το νήμα και χαλάσουμε την απόλαυση των εργαλείων μας..

Συνέχεια του προηγουμένου ποσταρίσματος..

Σετ πριονόλαμες Bosch T308 BOF Extra clean for hard wood ---> 9.16
Σετ πριονόλαμες Bosch T308B HCS ---> 4.87

Επίσης..
Τσάντα stanley 16" ---> 19,70

photo share

Πένσα ηλεκτρ.Knipex 1000v ---> 47.89 Ταναλάκι Knipex ---> 12.78

free upload

Ποτυροτρύπανα Bosch σετ ---> 8,80
Γυαλιά προστασίας 3Μ ---> 12,80

jpg images

Λαμαρινόβιδες αυτοδιάτριτες εξάγωνες 40τεμ.---> 2,58
Ροδέλες στεγανωποίησης 40 τεμ.---> 0,54

gifs upload

Νοβοπανόβιδες torx 3mmX 1.6cm 100 τεμ.---> 1.83

photo uploading

Στριφώνια γαλβανιζέ 8mmX15cm 10 τεμ.---> 1.69

image hosting 10mb limit

Όλα από Κέντρο βίδας.

Last edited by a moderator:

Συνέχεια του προηγουμένου ποσταρίσματος..

Σετ πριονόλαμες Bosch T308 BOF Extra clean for hard wood ---> 9.16
Σετ πριονόλαμες Bosch T308B HCS ---> 4.87

Επίσης..
Τσάντα stanley 16" ---> 19,70
Πένσα ηλεκτρ.Knipex 1000v ---> 47.89 Ταναλάκι Knipex ---> 12.78
Ποτυροτρύπανα Bosch σετ ---> 8,80
Γυαλιά προστασίας 3Μ ---> 12,80
Λαμαρινόβιδες αυτοδιάτριτες εξάγωνες 40τεμ.---> 2,58
Ροδέλες στεγανωποίησης 40 τεμ.---> 0,54
Νοβοπανόβιδες torx 3mmX 1.6cm 100 τεμ.---> 1.83
Στριφώνια γαλβανιζέ 8mmX15cm 10 τεμ.---> 1.69
Όλα από Κέντρο βίδας.

Γιώργο καλοδούλευτα τα εργαλεία, καλοξόδευτα τα προικιά...

παιδια η knipex στις φωτο, αυτη με τις πολλες λειτουργιες.....
εχειε να ροφδακι στην ριζα της μιας λαβης.... τι ειναι? ασφαλεια για να μενει κλειστη?

Ειναι για να μην ανοιγει εντελως αν δεν χρειαζεται.

Μεγεια τα εργαλεια, αλλα τα ποτηροτρυπανα καλυτερα να τα αφηνες....

Γιώργο καλοδούλευτα τα υλικά και τα εργαλεία!Στριφωνια βλέπω, μάλλον ετοιμάζεσαι για χοντροδουλειά!:)

Thanks Θανάση, ακριβώς, θα κάνω μια αποθηκούλα στο χωριό (Σιδηροκατασκευή)

Γιώργο καλοδούλευτα τα εργαλεία, καλοξόδευτα τα προικιά...

Να είσαι καλά ρε Πάνο, την προίκα μου την έχω αφάγωτη !! :flipout:

Μεγεια τα νέα εργαλεία!

Μόνο αν θέλετε μην χρησιμοποιητε σποιλερ επειδή δεν φαίνονται στα κινητά.
Βάλτε εικόνα που ειναι δύο κουμπάκια πιο δίπλα.

Ευχαριστώ Κυριάκο, ναι δεν μου βγήκε η εικόνα όπως ήθελα.

παιδια η knipex στις φωτο, αυτη με τις πολλες λειτουργιες.....
εχειε να ροφδακι στην ριζα της μιας λαβης.... τι ειναι? ασφαλεια για να μενει κλειστη?

Ακριβώς όπως τα είπε ο Νεκτάριος

Ειναι για να μην ανοιγει εντελως αν δεν χρειαζεται.

Μεγεια τα εργαλεια, αλλα τα ποτηροτρυπανα καλυτερα να τα αφηνες....

Ευχαριστώ, το γνωρίζω δεν λένε και πολλά αλλά δεν πρόκειται να κάνω και τίποτα το σοβαρό

τι οριο ζωης εχουν;

Επειδή τα φίλτρα όσο ειναι ανοικτά στον αέρα μαζεύουν σωματίδια, καλό ειναι οταν δεν χρησιμοποιείται η μάσκα, να την κλείνετε σε σακούλα πλαστική, όσο πιο σφικτη γίνεται. Έτσι δεν θα "τραβάει" οτιδήποτε υπάρχει στην ατμόσφαιρα και θα διαρκέσει περισσότερο. Γενικά όσο αναπνέεις χωρίς δυσκολία, τα φίλτρα δουλεύουν κανονικά. Οταν μπουκώσουν θα το καταλάβεις απο τη δυσκολία αναπνοής, όποτε και θέλουν άλλαγμα (αν αλλάζουν)

Επειδή τα φίλτρα όσο ειναι ανοικτά στον αέρα μαζεύουν σωματίδια, καλό ειναι οταν δεν χρησιμοποιείται η μάσκα, να την κλείνετε σε σακούλα πλαστική, όσο πιο σφικτη γίνεται. Έτσι δεν θα "τραβάει" οτιδήποτε υπάρχει στην ατμόσφαιρα και θα διαρκέσει περισσότερο. Γενικά όσο αναπνέεις χωρίς δυσκολία, τα φίλτρα δουλεύουν κανονικά. Οταν μπουκώσουν θα το καταλάβεις απο τη δυσκολία αναπνοής, όποτε και θέλουν άλλαγμα (αν αλλάζουν)

Το προσυπογράφω. Επίσης νομίζω ότι στις οδηγίες της εν λόγω μάσκας γράφει για 100 ώρες χρήση, αλλά φυσικά δεν έχουν μετρητη ωρών λειτουργίας......απλά ίσως είναι μια ένδειξη, π.χ. αν καποιος τη χρησιμοποιεί κάθε μέρα δύο ώρες, ότι στο δίμηνο επάνω είναι καιρός για αλλαγή.
Τώρα για περιστασιακή χρήση το καλύτερο κριτήριο είναι αυτό που έγραψε ο φίλος tzoutzis. Δηλ. ιδιαίτερα αυξημένη αντίσταση στην αναπνοή.

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα συνάδελφοι
Γείτονα Γιώργο μού άρεσαν τά ποτυροτρύπανα ξύλου μέ στέλεχος,μέ βλέπω νά τά τιμάω

Γιά τήν μάσκα συμφωνώ μέ τό Χρήστο,γιά τό κλείσιμο σφιχτά σέ σακκούλα όταν δέν χρησιμοποιείται,προσωπικά αυτό θά έκανα.

Δε θυμάμαι ποιο παλικάρι έψαχνε γυαλόχαρτα 102 x 151 mm οπότε το γράφω εδώ και ελπίζω να το δει :)

Πήρα τα παρακάτω απο πρακτικερ σήμερα (τσιμπημένα 4.39 αν δε κάνω λάθος μιας και δε βρίσκω που έχω βάλει την απόδειξη!!!!) αλλά ταιριάζουν ακριβώς στο skil που έχω

kNHiK2D.jpg