Tι παραλάβαμε σήμερα..

Συνεχισε να διαβαζεις Αγαπη, εχω γραψει υποσεντονο καπου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και η τιμη θα ειναι αψηλη ομως...

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Το πε και το έκανε ο Παυλάτος. Οπότε πήγα πίσω το "παλιό" (ο θεός να το κάνει 2 μήνες το είχα) και πήρα το νέο που το έχει για τα 40 του χρόνια σα μαγαζί
https://www.pavlatos-tools.gr/Kroys...2-taxytiton-Dewalt-18V-2Ah-Brushless-DCD795D2

Μολις το δουλέψω (αν δε μου μείνει στα χέρια :flipout:) θα γράψω εντυπώσεις.
Νιώθω υποχρεωμένη στον άνθρωπο μιας και πήρε το άλλο και πλήρωσα μόνο τη διαφορά ανάμεσα στα 2. Μου έδωσε για μία ακόμα φορά σφραγισμένο εργαλείο. Να είναι καλά και όσο μπορώ απο αυτόν και μόνο θα ψωνίζω.

nmtiWT3.jpg

u31k67o.jpg

Ένα :SFGSFGSF: στον ΠΑΥΛΑΤΟ ...

Κάνε εάν γρήγορο Test όσο είναι ανοιχτά τα Καταστήματα Ανταλλαγής ... που να τρέχεις σαββατιάτικα ... :flipout:

Ένα :SFGSFGSF: στον ΠΑΥΛΑΤΟ ...

Κάνε εάν γρήγορο Test όσο είναι ανοιχτά τα Καταστήματα Ανταλλαγής ... που να τρέχεις σαββατιάτικα ... :flipout:
λες να αρχισει να βγαζει καπνους? ( το Dewalt) ?
δεν νομιζω, ειναι brusless και δεν εχει τριβες! φτου φτου μακρυα!

Το πε και το έκανε ο Παυλάτος. Οπότε πήγα πίσω το "παλιό" (ο θεός να το κάνει 2 μήνες το είχα) και πήρα το νέο που το έχει για τα 40 του χρόνια σα μαγαζί
https://www.pavlatos-tools.gr/Kroys...2-taxytiton-Dewalt-18V-2Ah-Brushless-DCD795D2

Νιώθω υποχρεωμένη στον άνθρωπο μιας και πήρε το άλλο και πλήρωσα μόνο τη διαφορά ανάμεσα στα 2. Μου έδωσε για μία ακόμα φορά σφραγισμένο εργαλείο. Να είναι καλά και όσο μπορώ απο αυτόν και μόνο θα ψωνίζω.
nmtiWT3.jpg

u31k67o.jpg
Μεγεια!

nazar-64669__180.jpg

λες να αρχισει να βγαζει καπνους? ( το Dewalt) ?
δεν νομιζω, ειναι brusless και δεν εχει τριβες! φτου φτου μακρυα!

Ναι το σίγουρο είναι ότι δεν θα σπάσουν/χαλάσουν τα καρβουνάκια ... αλλά η Υπερφόρτωση (Overload) είναι υπαρκτή σε όλα τα εργαλεία που δεν έχουν σύστημα προστασίας ανεξαρτήτου Κατασκευαστή.

α να μη χαθείςςςςςςςς. Μη λες τέτοια πράγματααααααααααααα. Εκανε και τις πρώτες του τρύπες στο τοίχο φτου φτου φτου φτου ξουυυυυυυυυυυυυυ 6666666666666666666666666666666666666666666666666666666666

Εγινε και μία φωτογραφιση στο τεστ drive εργαλείων για όποιον θέλει να το δει :)

Last edited:

nmtiWT3.jpg

u31k67o.jpg

Καλορίζικο και καλοδούλευτο Αγάπη, καλά τρυπήματα-βιδώματα και να σου κρατήσει όσο δεν σου κράτησε το προηγούμενο και ακόμα παραπάνω !

Ευχαριστώ και τους δύο :)

Πρώτες διαφορές πάντως

Το παλιό
Πλαστικό εξωτερικό τσοκ
Δεν εχει κλιπ ζώνης
Δεν εχει μαγνήτη για να κρατάει τρυπάνια, Bits
Το λεντ το είχε κάτω απο το τσοκ και έκανε σκιά το δεύτερο

Νέο

Μεταλλικό τσοκ
brushless
Κλιπ ζώνης
Μαγνήτης
Led στη βάση εκεί που είναι η μπαταρία και φωτίζει αβέρτα

Για δύναμη κλπ αργότερα :)

Θυμασαι τι σου ελεγα οταν αγοραζες το προηγουμενο?????

Παιδιά ευχαριστώ όλους για τα καλορίζικα. Sorry Που δε κάνω quote έναν έναν αλλά θα ήθελα ένα κουμπάκι Likeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee γι' αυτή τη δουλειά. Ακούς Κυριάκο;;;;;

Μολις σου έκανα like απο το tapatalk.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικο και... σιδερένιο Αγάπη.

To aliexpress δεν δέχεται paypal, πως πλήρωσες ?

Revolut

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επειδή έχω αγοράσει πολλές φορές από Ali, έχω να πω πως είναι πολύ αξιόπιστο. Δέχεται πιστωτική, χρεωστική (debit) και prepaid. Άν δεν παραλάβεις δεν πληρώνεται ο πωλητής και γίνεται refund των χρημάτων σου.

Last edited: