Χα, χα, χα, το τερμάτισες βρε Γιωργο μου. Χρονια σου πολλα και καλα.
Ας τον άνθρωπο να χαρεί τα εργαλειακια του. Τα ειχε εδώ και καθόντουσαν μόνα τους, σφραγισμενα. Τι μαρτύριο κι αυτο !
Για σκέψου να παραγγέλνεις τόσα ωραία εργαλεια και να μην μπορείς να τα χαρείς παρά 3-4 φορές το χρόνο και για λίγο.
Κουράγιο Μιχάλη.
Lidl για μενα και για απλη χρηση.Χριστός ανέστη
Αξιζει να παρουμε τρυπανι επαφορτιζομενο λιντλ που το βγαζει ανα διαστηματα στα 50ε, η το παρακάτω η καποιο αλλο?
Χρήση απλη τρυπιμα σε σιδερο και βιδωμα ξεβιδωμα
Με το skil είσαι ευχαριστημένος ; εννοώ είναι δυνατό ; - όσο μπορεί να είναι ένα τέτοιο μηχάνημα -
θα κάνει και πολύ θόρυβο φαντάζομαι, το λέω γιατί κάποια στιγμή μου έδωσε ένας φίλος κάτι παρόμοιο για να φυσήξω το λάπτοπ και ξεσήκωσε όλη τη πολυκατοικία.
εε μα, πως αλλιώς να το έλεγα, αλλά δεν βαριέσαι, τα βλέπουμε τουλάχιστον στις φωτό, βλέπεις έχουμε κι εμείς δικαίωμα στο όνειρο...
ευχαριστώ και για τις ευχές σου φίλε μου, Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά και σε σένα !
https://db.tt/6opfXKvv
παραλαβη σημερα απο toolshouse.gr
Η μετροταινια ειναι του κυριακου (enduras) και ο σφιχτηρας και η ματσολα του παναγιωτη (panava)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.