Tι παραλάβαμε σήμερα..

Χριστός ανέστη
Αξιζει να παρουμε τρυπανι επαφορτιζομενο λιντλ που το βγαζει ανα διαστηματα στα 50ε, η το παρακάτω η καποιο αλλο?
Χρήση απλη τρυπιμα σε σιδερο και βιδωμα ξεβιδωμα

f774f142d1b36f5b1c96a7fdf18041fb.jpg

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Χα, χα, χα, το τερμάτισες βρε Γιωργο μου. Χρονια σου πολλα και καλα.
Ας τον άνθρωπο να χαρεί τα εργαλειακια του. Τα ειχε εδώ και καθόντουσαν μόνα τους, σφραγισμενα. Τι μαρτύριο κι αυτο !
Για σκέψου να παραγγέλνεις τόσα ωραία εργαλεια και να μην μπορείς να τα χαρείς παρά 3-4 φορές το χρόνο και για λίγο.
Κουράγιο Μιχάλη.

εε μα, πως αλλιώς να το έλεγα, αλλά δεν βαριέσαι, τα βλέπουμε τουλάχιστον στις φωτό, βλέπεις έχουμε κι εμείς δικαίωμα στο όνειρο...
ευχαριστώ και για τις ευχές σου φίλε μου, Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά και σε σένα !

Σήμερα μετά από αρκετή έρευνα αγοράς,γιά τήν αποθήκη πήρα ένα αεροσυμπιεστή μέ 3 λίτρα αεροφυλάκιο μάρκας Nuair easy μέσα είχε 5 μέτρα σπιράλ σωλήνα καί πιστόλι φυσηματος καί έξτρα αγόρασα ένα αερόμετρο,φούσκωσα τά λάστιχα σέ 2 ιχ τής ρεζέρβες τους πού είχαν 14 λίμπρες μόνο !! χάλι μάυρο δηλαδή,και έχει 2 εξόδους η μιά βγάζει 3 ατμόσφαιρες πίεση και η άλλη 6 ατμόσφαιρες,δέν έχει ροοστάτη,αλλά γράφει επάνω κάνει και γιά πετρελιέρα καί γιά πιστόλι βαφής,δέν κάνει γιά αερόκλειδα πού ούτως η άλλως δέν μέ ενδιαφέρουν,καί γιά τό αυτοκινητο πήρα ένα μικρό αεροσυμπιεστή Black&decker

Δέν μού άρεσαν αυτά τά κλασσικά πού φαίνονται τά αεροφυλάκια,ήθελα νά είναι μανιτζέβελο καθ'ύψος δέν σκύβεις νά τό σηκώσεις,είδα στό youtube γιά αυτήν τήν μάρκα Nuair καί τό μοντέλο easy μέ ρόδες,είναι Ιταλική αλλά τό κλασσικό made in PRC οπως όλα.
Τί θά βγεί θά δούμε στήν πορεία.

Θετική έκπληξη μού έκανε τό μικρό Βlack&decker πού δουλεύει μέ τόν αναπτήρα αυτοκινήτου,φουσκώνει γρήγορα τό λάστιχο καί όντως δουλεύει καλά ο αυτόματος μετρητής καί κόβει σωστά τόν αέρα.

Μετά τίς δοκιμές πήγα σέ βενζινάδικο νά τσεκάρω τόν άερα καί από τά δύο εργαλεία και όντως καί του βενζινά τό αερόμετρο έγραφε τίς ίδιες λίμπρες πού είχα βάλει και με το Nuair στό ένα λάστιχο και του Black&Decker στό άλλο.

aerosy10.jpg

aerosy11.jpg

Last edited:
Χριστός ανέστη
Αξιζει να παρουμε τρυπανι επαφορτιζομενο λιντλ που το βγαζει ανα διαστηματα στα 50ε, η το παρακάτω η καποιο αλλο?
Χρήση απλη τρυπιμα σε σιδερο και βιδωμα ξεβιδωμα
Lidl για μενα και για απλη χρηση.

Δημητρη με γεια!

Ευχαριστώ συνάδελφοι,επίσης καλοδούλευτα και καλορίζικα και τά δικά σας εργαλεία
Μιχάλη πολύ ωραίο τό κονταροπρίονο,γιά ερασιτέχνη είναι μια χαρά,για επαγγελματία πού θά χρειαστεί ώρες νά κόβει θά πάει σέ βενζινοκίνητο η ηλεκτρικό.

ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ καί από εδώ φίλε Γιώργο

Μιχάλη στίς 3 ατμόσφαιρες είναι ιδανικό γιά καθάρισμα pc πού δέν θέλει αέρα μέ πίεση,στήν άλλη έξοδο μέ τίς 6 ατμόσφαιρες είναι πολυ δυνατός ο αέρας είναι γιά ξεσκόνισμα στά ρουχα κ.τ.λ αλλά γενικά ο αέρας ρεγουλάρετε μέ τήν σκανδάλη τού πιστολιού από ότι είδα
Πάντος γιά φύσημα pc χρησιμοποιώ τόν φυσητήρα skill στην θέση 1 στήν πιό μικρή θέση δηλαδή,τούς αεροσυμπιεστές τούς πήρα γιατί μού είχαν ανάψει τά λαμπάκια πού λενε μέ τό χουνέρι πού είχα πάθει λάστιχο στό σπίτι καί δέν είχα τρόμπα νά τό φουσκώσω καί αγόρασα δύο αεροσυμπιεστές καί έφτιαξα καί τήν ποδοτρόμπα,γιατί τίς αναποδιές θέλω όσο μπορώ να τίς περιορίζω,όσο περνάει από τό χέρι μου τουλάχιστον,άν καί πάντα θά βγαίνουν αναποδιές,όσο και προνοητικός νά είναι κάποιος πάντα θά γίνεται μιά στραβή και θά μάς πιάνει απροετοίμαστους.

Με το skil είσαι ευχαριστημένος ; εννοώ είναι δυνατό ; - όσο μπορεί να είναι ένα τέτοιο μηχάνημα -
θα κάνει και πολύ θόρυβο φαντάζομαι, το λέω γιατί κάποια στιγμή μου έδωσε ένας φίλος κάτι παρόμοιο για να φυσήξω το λάπτοπ και ξεσήκωσε όλη τη πολυκατοικία.

Με το skil είσαι ευχαριστημένος ; εννοώ είναι δυνατό ; - όσο μπορεί να είναι ένα τέτοιο μηχάνημα -
θα κάνει και πολύ θόρυβο φαντάζομαι, το λέω γιατί κάποια στιγμή μου έδωσε ένας φίλος κάτι παρόμοιο για να φυσήξω το λάπτοπ και ξεσήκωσε όλη τη πολυκατοικία.

Η αλήθεια είναι οτι κάνει πιό θόρυβο ο φυσητήρας skil Γιώργο από τόν αεροσυμπιεστή (άν και ο αεροσυμπιεστής δέν κάνει συνέχεια γιατί γεμίζει τό αεροφυλάκιο και μετα σταματάει και τανάπαλην)
Αλλα αν εισαι σέ ώρες μή κοινής ησυχίας δέν μπορεί νά σου πεί ο γείτονας τίποτα και δή γιά 2-3 λεπτά πού θα χρειαστεί να καθαρίσεις ένα pc
Eμένα μέ έχει βολέψει τό skil τό βάζω στήν ταχύτητα 1 απο τις 6 η 7 αν θυμαμαι καλα που εχει,ανοίγω και τά 2 καπάκια τού πύργου για να φεύγουν γρήγορα οι σκόνες.

Οπως πολύ σωστά είχε πεί ο φίλος Παναγιώτης panoss1 ο φυσητήρας βγάζει πολύ ογκο αέρα χωρίς μεγάλη δυναμη ,ενώ τό πιστόλι του αεροσυμπιεστή μικρότερο όγκο αέρα αλλα με μεγαλύτερη δύναμη,προσωπικά επειδή είδα καί το αεροπίστολο,καλύτερα μέ βολεύει ο φυσητήρας skil για το pc,που με 5-6 κινήσεις έχει φύγει η σκόνη επειδή δίνει μεγάλο όγκο αέρα,ενώ μέ τό αεροπίστολο θέλει περισσότερο χρόνο επειδή δίνει μικρότερο όγκο αέρα,αλλά τό αεροπιστολο ειναι καλυτερο για λεπτομέρειες π.χ τίς εγκοπές τίς ψύκτρας πίσω απο τόν ανεμιστήρα τού επεξεργαστή κάνει πιο λεπτομερή καθαρισμό τό αεροπίστολο πού πηγαίνει συστημένο τόν αέρα στίς κυψέλες τής ψύκτρας,εκεί ο φυσητήρας skil κάνει πιό γενικό καθάρισμα,τό ίδιο και πίσω από τόν σκληρό δίσκο,καί τό ίδιο και στο πληκτρολόγιο.

Τόν αεροσυμπιεστή τόν αγόρασα μόνο γιά νά φουσκώνω τά λάστιχα τού ιχ ,μέ έχει βολέψει ο φυσητήρας εμένα να καθαρίζω τά ρούχα μου τον περιβάλων χώρο μου,το pc,τά φίλτρα αέρος τών βενζινοκίνητων εργαλείων πού έχω κ.τ.λ ,τώρα άν χρειαστεί νά φυσήξω μέ λεπτομέρεια κάτι εφόσον υπάρχει ο αεροσυμπιεστής θά τόν χρησιμοποιήσω,αλλά μόνο εκεί πού χρειάζεται πολύ λεπτομέρεια π.χ νά φυσήξω μέσα τό τσόκ του δράπανου οταν τρυπάω σοβά η τσιμέντο πού πιάνει βρωμιά και ο φυσητήρας κάνει δουλειά,αλλά όχι τέλεια μιάς πού δεν χωράει να μπει μέσα στό κενό τού τσόκ,η σέ κάποιο δυσπρόσιτο σημείο κάποιου εργαλειου προς καθαρισμό.

Πιστεύω νά σέ κάλυψα

Last edited:

εε μα, πως αλλιώς να το έλεγα, αλλά δεν βαριέσαι, τα βλέπουμε τουλάχιστον στις φωτό, βλέπεις έχουμε κι εμείς δικαίωμα στο όνειρο...
ευχαριστώ και για τις ευχές σου φίλε μου, Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά και σε σένα !

Ευχαριστω. Αληθώς ΑΝΕΣΤΗ.

https://db.tt/6opfXKvv
παραλαβη σημερα απο toolshouse.gr
Η μετροταινια ειναι του κυριακου (enduras) και ο σφιχτηρας και η ματσολα του παναγιωτη (panava)

Καλά φουσκώματα/φυσήματα Δημήτρη, καλορίζικα. Ευχαριστώ Βασίλη, καλορίζικες οι νέες παραλαβές, να δούμε review για το Dremel.

Στάλθηκε από το M6Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ συνάδελφοι
Επίσης Βασίλη καλοδούλευτα,ενδιαφέρομαι καί εγώ γιά ένα review γιά τό dremel VersaTip άν δέν σού κάνει κόπο,όπως προανέφερε ο φίλος Παναγιώτης

Kαλοδούλευτα όλα.Τρίτος στη σειρά που ενδιαφέρομαι για τον πυρογράφο,οπότε σε πρώτη ευκαιρία γράψε δυό λόγια -bye-

Σημερινή παραλαβή

IMG_20160505_094406.jpg
[/URL][/IMG]

Εντύπωση μου έκανε η άγρια κρούση που έχει στο τρυπάνι σε σχέση με ένα metabo που έχω στην ίδια κατηγορία χωρίς να είναι σκαπτικό όμως.Καλή ποιότητα, θα το δω και στην πράξη το απόγευμα.

Επειδή το έχω,
για τρύπες σε μπετό πλέον χρησιμοποιώ μόνο αυτό αλλά με τρυπάνια dewalt γιατί του Lidl καταστράφηκαν την 1η μέρα.

Δεν χρειάζεται καθόλου σπρώξιμο. Ίσα ίσα να το κρατάς στη θέση του και αυτό χτυπάει και προχωράει.

Έχω και ένα μπαταρίας 18ν κρουστικό δραπανοκατσάβιδο bosch αλλά προτιμώ να τραβήξω μπαλαντέζα!