Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μμ μμ. Πιτς παιν είναι σχετικά μαλακό αλλά δύο πόντους είναι πολύ πάνω από το ένα εκατοστό που δίνει ο κατασκευαστής οπότε αν δεν κωλωσε στα δύο ειναι τζετ

Στάλθηκε από το SM-G361F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ Χρήστο...
Τη σέγα, αν θες να τη δοκιμάςεις, απλά πάρε με. :grandpa:

Ευχαριστω Μπάμπη. Το σκέφτομαι ακόμα. Δεν με βλέπω να την πολυ χρησιμοποιώ

Sent from my iPad using Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η motisaw αξίζει? Είμαι σχεδόν έτοιμος μόνο τα λεφτά δεν έχω χαχαχαχ

Καλώς ήρθες στην παρέα ή αλλιώς welcome to the club

Mπαμπη την πιο ιδιαιτερη σεγα που κυκλοφορει παγκοσμιως αγορασες, καλοριζικη!!

Παναγιωτη με γεια τα stops! Το γεγονος οτι παρελαβες μετραει :)

Και εγω παρελαβα σημερα 3 σπρευ βερνικιου και κατι ψιλα:))

26813943123_88a2e01d26_b.jpg

Έγινε και από εμένα μία μικρη κατάθεση στο lidl:
IMG_20160602_170557853.jpg
[/url] image hosting free[/IMG]

Και πάνω που έβγαλε τις κατσαβιδομιτες εξολκεις, μου ήρθαν το πρωί αυτοί που είχα παραγγείλει πριν 20 μέρες:
IMG_20160602_170707995_HDR.jpg
[/url] adult image[/IMG]

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν πρόλαβα να τη δω καθόλου, απ´ ότι λέει ο Μιχάλης είναι καλή. Εγώ μια δοκιμή που έκανα με Pitch Pine 2 εκατοστών μια χαρά τα πήγε.

To σεγονι ειναι καταπληκτικο. Μεχρι 1+ εκατοστο σκληρο ξυλο και μεχρι 2εκ. μαλακο ξυλο παει αερας. Απο κει και περα ζοριζεται. Αναλογα με τα λιγα watt που εχει ειναι αστερι.
Να επαναλαβω οτι εχω κοψει -αργα και προσεκτικα- 5+ εκατοστα κορμουδακι καρυδιας, παραπανω δεν χωραει στη σεγα! Οι λαμες της ειναι οι καλυτερες και πιο γερες της πιατσας, by far.

12011856553_950067d6aa_b.jpg

Οχι, εννοεις τις σπειροειδεις, αυτες βγαινουν μονο σε ακεφαλες ουτως η αλλως.

Ομως εχει μια λαμα που κοβει στο πλαι και ετσι δεν σε περιοριζει το πισω μερος του λαιμου.

Ποιά είναι αυτη;
Εγω εκτός από αυτές τις συσκευασίας, πήρα 3 σετ των 5, τις MS51 MS52 και MS53.

Οχι, εννοεις τις σπειροειδεις, αυτες βγαινουν μονο σε ακεφαλες ουτως η αλλως.

Ομως εχει μια λαμα που κοβει στο πλαι και ετσι δεν σε περιοριζει το πισω μερος του λαιμου.

Δηλ. κατα τα λεγόμενα σου Μιχάλη, τα αξίζει τα λεφτά της, σωστά ;

Ποιά είναι αυτη;
Εγω εκτός από αυτές τις συσκευασίας, πήρα 3 σετ των 5, τις MS51 MS52 και MS53.

Γράφει πανω στο κουτί της 90 μοίρες. 3 τύπους λάμας εχει Μπάμπη. Πρέπει να ειναι το 51 αν θυμάμαι καλα.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γράφει πανω στο κουτί της 90 μοίρες. 3 τύπους λάμας εχει Μπάμπη. Πρέπει να ειναι το 51 αν θυμάμαι καλά.

Κι όμως, δεν θα το πιστέψεις αλλά είναι η MS50 και είναι το μόνο σετ που δεν πήρα. :damnyou:
Άμα είσαι γκαντέμης....

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κι όμως, δεν θα το πιστέψεις αλλά είναι η MS50 και είναι το μόνο σετ που δεν πήρα. :damnyou:
Άμα είσαι γκαντέμης....

Έτσι ειναι. Το τσεκάρισα μολις τώρα. Άλλαξε το ενα σετ αν δεν το εχεις ανοίξει.

Δηλ. κατα τα λεγόμενα σου Μιχάλη, τα αξίζει τα λεφτά της, σωστά ;

Αξιζει και με το παραπανω. Kαι αλλα μελη την εχουν εδω και κανουν intarsia, οπως το αλογο του Γιαννη το τελευταιο εργο. Eιναι απιστευτα μικρη και μολις 1.5 κιλο βαρος.
Θα την εφερνα μαζι μου στο εξωτερικο αλλα στο διαμερισμα που μενω ο θορυβος δεν θα ηταν ανεκτος και ετσι αγορασα την μικρη proxxon που ειναι πιο αθορυβη αλλα παιρνει μονο ακεφαλες λαμες και ειναι βασανο η καθε αλλαγη λαμας.

Αξιζει και με το παραπανω. Kαι αλλα μελη την εχουν εδω και κανουν intarsia, οπως το αλογο του Γιαννη το τελευταιο εργο. Eιναι απιστευτα μικρη και μολις 1.5 κιλο βαρος.
Θα την εφερνα μαζι μου στο εξωτερικο αλλα στο διαμερισμα που μενω ο θορυβος δεν θα ηταν ανεκτος και ετσι αγορασα την μικρη proxxon που ειναι πιο αθορυβη αλλα παιρνει μονο ακεφαλες λαμες και ειναι βασανο η καθε αλλαγη λαμας.

Ευχαριστω Μιχάλη. Ισως τελικά δανειστώ του Μπάμπη για δοκιμή, πριν (αν) τη δωρίσει.

Ευχαριστω Μιχάλη. Ισως τελικά δανειστώ του Μπάμπη για δοκιμή, πριν (αν) τη δωρίσει.

Την καλυτερη δουλεια θα κανεις και κανω μια προβλεψη οτι εκει θα καταληξεις :))

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μέχρι τέλος Ιούνη θα την έχουμε Χρήστο. Μετά μάλλον πάει για χωριό...

Την καλυτερη δουλεια θα κανεις και κανω μια προβλεψη οτι εκει θα καταληξεις :))

Μεσα είσαι αλλα είμαι σαν τον Μπάμπη. Μεγάλα project. Τι θα την κανω με προβληματίζει.

Σημερινή παραλαβή, δεν τα δοκίμασα καλά ακόμη. Προς το παρόν φαίνονται εντάξει. Ειδικά η πριονοκορδέλλα έκοψε 7,5Χ7,5 σε δευτερόλεπτα. Να περάσει η ώρα κοινής ησυχίας και βάζω μπροστά ολοταχώς. Ο γείτονας είναι λίγο μούργος, όχι πως δεν έχει δίκιο ....

8Qa4LhN.jpg
essYdoa.jpg
lS0bJAi.jpg
7gWBEzG.jpg

Καλορίζικα και καλές εργασίες !!

Έγινε και από εμένα μία μικρη κατάθεση στο lidl:
IMG_20160602_170557853.jpg
[/url] image hosting free[/IMG]

Και πάνω που έβγαλε τις κατσαβιδομιτες εξολκεις, μου ήρθαν το πρωί αυτοί που είχα παραγγείλει πριν 20 μέρες:
IMG_20160602_170707995_HDR.jpg
[/url] adult image[/IMG]

Ευτυχισμένη μέρα λοιπόν η σημερινή για σένα έτσι ; άντε μεγειές !

Μεσα είσαι αλλα είμαι σαν τον Μπάμπη. Μεγάλα project. Τι θα την κανω με προβληματίζει.

Παρε το εργαλειο πρωτα και μετα προβληματιζεσαι τι θα το κανεις. Μην κανεις τα πραγματα δυσκολα, η πολυ σκεψη τρωει τον αφεντη :))

Δε μου δίνεις τα "ψιλά" να σου δώσω άλλα 3 σπρέυ; -bye-

Καλοδούλευτα!

χαχαχαχαχα ε κι εσύ, δώσε και κάτι παραπάνω, είπαμε τώρα ...

Καλορίζικα Μάϊκ !!

Καλό παιδί αυτός ο Κυριάκος αλλά έχει ένα ΜΕΓΆΛΟ ελάττωμα .... Παναθηναϊκός ρε παιδί μου; :beee: :slapface: Τι αυτοχειρία είναι αυτή; :slapface: Χάθηκαν οι ομάδες στην Ελλάδα; Τόσες πια έχουμε.....:flipout: :flipout: :flipout: :2thumb22sup:

Υ.Γ. Και μπορεί να έχουμε πολλές μια όμως μόνο είναι η σωστή...:firstprize:

Μωρέ τι μας λες, ένα είναι το χρώμα, πράσινο και μόνο πράσινο, δε βλέπεις ; μέχρι κι οι συντονιστές το έχουνε !! χαχαχαχα