Δεν ξέρω, αλλά μου κάνει εντύπωση που στο video ο τύπος έκανε ολόκληρη κατασκευή για να είναι η σκούπα σε ψηλότερο σημείο απ´ το κυκλωνικό. Μήοως παίζει κάτι με τη βαρύτητα και μ´ αυτό το τρόπο η απόδοση αλλάζει σημαντικά;
Σημερινή πρωινή παραλαβή.
![]()
![]()
Σύνθετη επιφάνεια Ελάτης για χρήση σε εξωτερικό χώρο (δεν σκεβρώνει κλπ) πάχους 40 mm.
Για μελλοντική κατασκευή τραπεζιού κήπου.
Κόστος περίπου 50 ευρώ χωρίς ΦΠΑ με διαστάσεις περίπου 1.5 x 1.
...........
Σε αυτο μπορει να μιλησει καλυτερα ο Νικολας που ειναι και φυσικος...
Καλησπέρα και απο μένα!
Σας βλέπω εδώ και χαίρεται η ψυχή μου που βλέπω ότι υπάρχουν και αλλοι σαν και μένα με την ίδια τρέλα με τα εργαλεία αλλα το κυριοτερο με κάνουν να νιώθω ότι δεν έιμαι μονος!!!!
Να ρωτήσω και γω με τη σειρά μου. Ψάχνω εδώ και καιρό αλλά χωρίς επιτυχία, κατσαβιδόλαμες μακρίες εάν είναι δυνατό πάνω απο 75mm μήκος για δραπανοκατσάβιδο.
Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
Πήρα σήμερα ένα τριβιακι γιατί θέλω να τρίψω ένα κρεββάτι. 130 περίπου ευρώ με μεταφορικά. Μόνο θέμα ότι δεν βρίσκω γυαλόχαρτα Bosch με τρύπες!![]()
Πήρα σήμερα ένα τριβιακι γιατί θέλω να τρίψω ένα κρεββάτι. 130 περίπου ευρώ με μεταφορικά. Μόνο θέμα ότι δεν βρίσκω γυαλόχαρτα Bosch με τρύπες!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.