Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν λέει τίποτα σχετικό. Μάλλον για οικονομία χώρου την έβαλε πιό ψηλά. Σε άλλα βίντεο δεν το έχω παρατηρήσει. Αυτός δούλεψε πάντως με πολύ χοντρό πλανιαδούρι. Λόγω της μεγάλης ροής αέρα που υπάρχει δεν νομίζω να φταίει αυτό.

Σημερινή πρωινή παραλαβή.

P60622_192557.jpg

P60622_192602.jpg

Σύνθετη επιφάνεια Ελάτης για χρήση σε εξωτερικό χώρο (δεν σκεβρώνει κλπ) πάχους 40 mm.
Για μελλοντική κατασκευή τραπεζιού κήπου.
Κόστος περίπου 50 ευρώ χωρίς ΦΠΑ με διαστάσεις περίπου 1.5 x 1.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν ξέρω, αλλά μου κάνει εντύπωση που στο video ο τύπος έκανε ολόκληρη κατασκευή για να είναι η σκούπα σε ψηλότερο σημείο απ´ το κυκλωνικό. Μήοως παίζει κάτι με τη βαρύτητα και μ´ αυτό το τρόπο η απόδοση αλλάζει σημαντικά;

Εχω την αισθηση οτι εχει να κανει και αυτο που λες.

Η αληθεια ειναι, βλεποντας και το μεγεθος του κυκλωνικου και σκεπτομενος 2-3 πραγματα, οτι για να δουλεψει αυτη η διαταξη εχει μερικες παραμετρους, δυναμη αναροφησης που εχουμε ορισει - μεγεθος καδου κυκλωνικου - αποσταση θεσης των δυο ανοιγματων - υψομετρικη τους διαφορα - θεση της σκουπας...

Σε αυτο μπορει να μιλησει καλυτερα ο Νικολας που ειναι και φυσικος...

Σημερινή πρωινή παραλαβή.

P60622_192557.jpg

P60622_192602.jpg

Σύνθετη επιφάνεια Ελάτης για χρήση σε εξωτερικό χώρο (δεν σκεβρώνει κλπ) πάχους 40 mm.
Για μελλοντική κατασκευή τραπεζιού κήπου.
Κόστος περίπου 50 ευρώ χωρίς ΦΠΑ με διαστάσεις περίπου 1.5 x 1.

μιμμ.. φρέσκο πράμα, μεγειά Νίκο και καλή κατασκευή, περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα της δημιουργίας σου !

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

...........
Σε αυτο μπορει να μιλησει καλυτερα ο Νικολας που ειναι και φυσικος...

Ή να κάνει ο Σπύρος και μια δοκιμή, με τη σκούπα πιο ψηλά, και να μας πειντα αποτελέσματα.
Να μας λυθεί και η απορία.
Βέβαια, αν το πριονίδι είναι πολύ ψιλό σαν σκόνη φοβάμαι οτι η βαρύτητα δεν θα κάνει και πολλά πράγματα.

Συμφωνω, εκει παιζει ρολο το μεγεθος του κυκλωνικου και κατ' επεκταση, η αποσταση μεταξυ εισοδου και εξοδου.

Να ειναι αρκετα μακρυα ωστε να "προλαβαινει" η βαρυτητα να κανει τη δουλια της.

Και λιγοτερο, αλλά οχι αμελητεο, η ρυθμιση της σκουπας.

Καλησπέρα και απο μένα!
Σας βλέπω εδώ και χαίρεται η ψυχή μου που βλέπω ότι υπάρχουν και αλλοι σαν και μένα με την ίδια τρέλα με τα εργαλεία αλλα το κυριοτερο με κάνουν να νιώθω ότι δεν έιμαι μονος!!!!
Να ρωτήσω και γω με τη σειρά μου. Ψάχνω εδώ και καιρό αλλά χωρίς επιτυχία, κατσαβιδόλαμες μακρίες εάν είναι δυνατό πάνω απο 75mm μήκος για δραπανοκατσάβιδο.
Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλησπέρα και απο μένα!
Σας βλέπω εδώ και χαίρεται η ψυχή μου που βλέπω ότι υπάρχουν και αλλοι σαν και μένα με την ίδια τρέλα με τα εργαλεία αλλα το κυριοτερο με κάνουν να νιώθω ότι δεν έιμαι μονος!!!!
Να ρωτήσω και γω με τη σειρά μου. Ψάχνω εδώ και καιρό αλλά χωρίς επιτυχία, κατσαβιδόλαμες μακρίες εάν είναι δυνατό πάνω απο 75mm μήκος για δραπανοκατσάβιδο.
Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

Έχουν από την Δευτέρα 20/06 τα Lidl ένα σετάκι προς 7.99 είναι αρκετά ποιοτικό, το πήρα.

Ε, ναι αυτό λέω και εγώ. Είχε ένα σετάκι που ήταν 100mm, από αυτά τα 3-4 διαθέσιμα.

ωχ.. δίκιο έχεις δεν το είχα δει, συγγνώμη… Το θέμα είναι ότι άντε και τα έχει η Bosch, απο που θα τα αγοράσω? Πρέπει να τα κάνω παραγγελία?

Last edited:
Πήρα σήμερα ένα τριβιακι γιατί θέλω να τρίψω ένα κρεββάτι. 130 περίπου ευρώ με μεταφορικά. Μόνο θέμα ότι δεν βρίσκω γυαλόχαρτα Bosch με τρύπες!
6a131ff901d6f54225c751ceead7b965.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πήρα σήμερα ένα τριβιακι γιατί θέλω να τρίψω ένα κρεββάτι. 130 περίπου ευρώ με μεταφορικά. Μόνο θέμα ότι δεν βρίσκω γυαλόχαρτα Bosch με τρύπες!
6a131ff901d6f54225c751ceead7b965.jpg

Νίκο, πετάξου μέχρι το Praktiker (έχει Stanley) ή μέχρι τον Καποτά στον Αγ. Βασίλειο.

Καλά "τριψίματα" σου εύχομαι !!!

Ευχαριστώ κ τους δυο. Κώστα, άμεση η εξυπηρέτησις! Μόνο που δεν μου τα έφερες σπιτι!!