Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Με ατσαλόκαρφα να κάνεις τεστ ή ατσαλόσυρμα όχι με απλά καρφιά ...

Με ο,τι υλικο και να κανεις το τεστ, βλεπεις αναλογικα την διαφορα στην πιεση που εξασκεις στους κοφτες που συγκρινεις.
Αν εκανα το τεστ με ατσαλοσυρμα, ειναι σιγουρο οτι η wiha bicut θα το εκοβε ευκολοτερα απο την NWS fantastico plus.

Tωρα ψαχνω κατοχο μιας Knipex twinforce για να συγκρινω. Δεν ειμαι διατεθειμενος να δωσω σχεδον τα διπλα (η wiha κανει ~30 ευρω) για να αγορασω την Κnipex, εκτος εαν ειναι οντως καλυτερη..:))

Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Ωραία παραλαβή!
Γιάννη, για την ως τώρα "ενασχόληση" σου, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τα μάλα!

Ομορφιές !! Από αύριο θα μπορέσω να συναντηθούμε όπου μου πεις για να παραλάβω... Ευχαριστώωωωωωωωω :smile:

Ευχαριστώ, και δημόσια, τον Γιάννη, για όλη την εξυπηρέτηση, και φαίνεται ότι ήμουν ο πρώτος, από τους υπόλοιπους, που παρέλαβα το πριονάκι.

Άντε, και στην επόμενη ομαδική παραγγελία ...

Στον αντίποδα του power buy σας (ευελπιστώ να συμμετάσχω σε κάποιο στο εγγύς μέλλον), εγώ παρέλαβα σήμερα αυτά:

6792_1-93-950.jpg

8246_1396200.jpg

Την Fatmax τη ζαχάρωνα μια διετία (έχω τη μικρή των 12 ιντσών, που ήταν εξαιρετικά βολική και ποιοτική) και το Knipex γιατί είχα αγανακτήσει με τους κλασσικούς κόφτες καλωδίων.

Της παραλαβης γινεται σημερα!!!!!!

Μεγαλη ημερα και για εμενα καθως πηρα το κιτρινακι που ζαχαρωνα τον τελευταιο καιρο!!!

DSC_3912.jpg

DSC_3913.jpg

Τωρα πρεπει να παρω 8mm κοπτικα!

Πανέμορφο το κιτρινο! Και ωραίο το βαλιτσάκι του.

Μεγειές και καλοδούλευτο.

Οσο για την τσάντα fatmax επίσης πολύ ωραία και ανθεκτική.
Εγώ σκέφτομαι να πάρω το αντιστοιχο σακίδιο πλάτης fatmax.

Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Μεγαλη ημερα και για εμενα καθως πηρα το κιτρινακι που ζαχαρωνα τον τελευταιο καιρο!!!

DSC_3912.jpg

DSC_3913.jpg

μεγεια!!!!! η βαση που εχεις το κολονατο ετοιμη ειναι η την εφτιαξες εσυ ;

Εχω ενα σετακι της Ryobi τα οποια μου εχουν αφησει πολυ καλες εντυπωσεις.
Τωρα το απογευμα σκεφτομαι να παω ξανα στο κεντρο βιδας και να παρω ενα σετ με 15 τεμαχια Bosch τα οποια εχω δουλεψει και ειναι καλα.

Απλα τα εξτρα απο τα συνηθισμενα θα πρεπει να τα παραγγειλουμε μεμονωμενα ενα ενα αναλογα τι εφαρμογες θελουμε να υλοποιησουμε!

Γεια σου Κωστα! Πανεμορφο το ΚΝΙΡΕΧ!!!!

Ευχαριστώ Κυριάκο να'σαι καλά, με γεια και το Dewalt, φαίνεται ότι είναι heavy duty εργαλείο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πανέμορφο το κιτρινο! Και ωραίο το βαλιτσάκι του.

Μεγειές και καλοδούλευτο.

Οσο για την τσάντα fatmax επίσης πολύ ωραία και ανθεκτική.
Εγώ σκέφτομαι να πάρω το αντιστοιχο σακίδιο πλάτης fatmax.

Ευχαριστώ, να 'σαι καλά. Το σακίδιο πλάτης είναι όντως εξαιρετικό.

Αυτά είναι... Απ´αυτά που αγοράζεις και μετά λυπάσαι να τα χρησιμοποιήσεις... :grinning-smiley-043
Καλοδούλευτα costis...

8246_1396200.jpg

Re: Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Αυτά είναι... Απ´αυτά που αγοράζεις και μετά λυπάσαι να τα χρησιμοποιήσεις... :grinning-smiley-043
Καλοδούλευτα costis...

8246_1396200.jpg

Ευχαριστώ Μπάμπη, έψαχνα καιρό ένα τέτοιο εργαλειάκι και αν δεν αναφερόταν εδώ μέσα η Knipex, δεν θα σκεφτόμουν να κοιτάξω τον κατάλογό της.

Τώρα πρέπει να βρω ένα τρόπο να τα βάλω σπίτι χωρίς να με πάρει χαμπάρι το άλλο, καλύτερο μισό μου (συν το Dremel που είναι καθ'οδόν).

Kαλοριζικα τα εργαλεια παιδια!! Μεγαλη χαρα και μονο που τα βλεπεις στις φωτογραφιες!!

Το επιπεδο βλεπω οτι αρχιζει να γινεται υψηλο για ερασιτεχνες...:)))

Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

DSC_3912.jpg

DSC_3913.jpg

Αμάν... Τι έγινε εδω; :speechless-smiley-0 Τώρα το πήρα χαμπάρι....
Ρε προδότη, έτσι τα κάνουν αυτά; Στη ζούλα κι απροειδοποίητα, χωρίς ένα τηλέφωνο ή έστω ένα γράμμα;

Καλοδούλευτο !!! :grinning-smiley-043
Περιμένω εντυπώσεις αλλά σε παρακαλώ να είσαι λίγο συγκρατημένος, γιατί αν δεν "πέσει" δώρο Πάσχα μόνο στο προσπέκτους θα το βλέπω.....