Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μας τι τους έκανες και σε λένε όλοι κύριε Μπάμπη;
Παλικάρι ειναι ρε παιδιά ο Μπάμπης. Μην πλανάσθε με το avatar.
Καλορίζικα φίλε.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σας ευχαριστώ πολύ όλους.... Γειά το "καλορίζικα" βέβαια, όχι για το "κύριε"...
Τώρα Κυριάκο θες πραγματικά να ανοίξουμε κουβέντα για το τι αξίζει τα λεφτά του και τι όχι;

Μας τι τους έκανες και σε λένε όλοι κύριε Μπάμπη;

Ξέρω γω ρε Χρηστάρα; :nounder:
Θέλουν να σταματήσω το forum φαίνεται, όπως παλιά σταμάτησα το μπάσκετ.
Πήγαινα στη μπασκέτα κι αυτός που διάλεγε ομάδες έλεγε "-Το παιδί, το παιδί, το παιδί κι ο κύριος". :argue:
"-Άει σιχτήρ τσόγλανοι", είπα, και δεν ξαναπήγα... :flipout:

Μεγειες σε ολους
Ηθελα να ηξερα ποιο κακο παιδι προσθεσε την προσφωνηση Κυριε,και λετε ολοι κυριε Μπαμπη ;
Πες τους Μπαμπη το γνωστο κερια και λιβανια :flipout:

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μεγειες σε ολους
Ηθελα να ηξερα ποιο κακο παιδι προσθεσε την προσφωνηση Κυριε,και λετε ολοι κυριε Μπαμπη ;
Πες τους Μπαμπη το γνωστο κερια και λιβανια :flipout:

Σάκη μου προσπαθώ να συγκρατηθώ, έχουμε και μια ανατροφή...
Αλλά το βλέπεις οτι φιρί-φιρί το πάνε. :laugh:

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πήγαινα στη μπασκέτα κι αυτός που διάλεγε ομάδες έλεγε "-Το παιδί, το παιδί, το παιδί κι ο κύριος". :argue:
"-Άει σιχτήρ τσόγλανοι", είπα, και δεν ξαναπήγα... :flipout:

Sent from my iPad using Tapatalk

IMG_20160921_214647.jpg

Από κέντρο βίδας για το κουρευτικο περιθώριων που πήρα την προηγούμενη εβδομάδα (και μετά διαπίστωσα πως σχεδόν όλα τα bits που ήδη είχα ήταν για 8αρη άξονα)

Το άλλο στην άκρη είναι μια μακριά μύτη για θερμοπιστολο σιλικόνης, το ανταλλακτικο είναι της bosch αλλά ταιριάζει γάντι στο steinel που έχω αφού αυτή φτιάχνει και της bosch..... Και το steinel που είναι και το αυθεντικό πιστόλι το έχει 20 ευρώ στο Leroy και η μόνη διαφορά με το πανάκριβο bosch είναι αυτή η μύτη που αν κάποιος την χρειαστεί μπορεί να την πάρει μετά

Καλορίζικα σε όλους !

Γνωρίζει κανείς πως λέγονται οι λαβές σε σχήμα T για τους εξωλκείς αυτούς;

Επίσης καλορίζικα σέ όλους.
Τήν μανέλα πρέπει να εννοείς.

Μόλις παρέλαβα τα πρώτα μου (ever) Kinpex, τγία τον αγιθμό, καθώς και ένα ακόμη μποσάκι που εδώ και καιρό τριγυρνούσα...

2016-09-22 11.30.49.jpg

Ηθικός αυτουργός του εγκλήματος ο φίλος manolaskakis, Μανωλιό ευχαριστώ ξανά! :firstprize:

Επωνυμη παραλαβη, και με τι επωνυμο ολα!! Καλοριζικα Νικο.
Αυτος ο ανιχνευτης ειναι νομιζω ο πιο ολοκληρωμενος και καλυτερος της κατηγοριας του.