Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Augusta Japansäge Ryoba 250 mm traditionelle Form fur tiefe bundige Schnitte fein und grob, 44021 240 AMA
To DOZUKI που βρηκα απο αμαζον γερμανιας.
http://www.amazon.de/Augusta-240-tr...ie=UTF8&qid=1426490244&sr=8-3&keywords=dozuki
41BUUjPWQVL._SL1200_.jpg

Το ασχημο ειναι πως εχει μονο 3 τεμαχια με τα μεταφορικα και την αξια να διαμορφωνονται ως εξης:
Artikel EUR 61,95
Voraussichtliche Versandkosten EUR 10,05
Voraussichtlicher Gesamtbetrag EUR 72,00 Δηλαδη 24 ευρω το τμχ!
Κυριακο ΑΝ σε ενδιαφερει με ενδιαφερει και εμενα...ενημερωσε με.

Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Και πιο οικονομικά εδώ

Στο αγγλικό 7,06+8,00=15,06 λίρες (=21,08 ευρώ με σημερινή ισοτιμία 1,4) και στο γερμανικό 7,70+9,41=17,11 ευρώ .
Και αντίστοιχα στα 3, έχουμε 21,18+11,20=32,38 λίρες (=45,33) και 23,10+13,22=36,32

Στο τελευταίο σου post έχεις link για το αγγλικό ενώ στο δικό μου έχω link για το γερμανικό με διαθεσιμότητα 15 κομμάτια και χαμηλότερη τιμή.

Η αληθεια ειναι οτι το Dozuki Δειχνει ΠΟΛΥ Σαμουραι εργαλειο...αν θελετε παω και για αυτο...
ΑΝ παλι οι περισσοτεροι θελετε τα αλλα ΔΕΝ εχω κανενα προβλημα...καλα να κοβει μπας και βγαλω καμια χελιδονοουρα της προκοπης με νοιαζει...

Μολις παρελαβα μια παραγγελια που εκανα μολις χθες!!!!
Απο Στερεωτικη στην Θεσ/νικη!!!!

DSC_3970.jpg

Παπουτσακια Kapriol, σετ σπατουλες στοκαδοροι, 2 μαγνητικες ραβδοι οργανωσης, 1 σετ επετειακο BOSCH WIHA, και ενα Dewalt DC725K που θα κανει παρεα στο 959 μου.
Χθες 12 το πρωι υποβληθηκε και σημερα 12 η ωρα παραδοθηκε απο ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ.
Απλα ΑΨΟΓΟΙ.

Γαμώ το... Μου κόβει τις φωτογραφίες και χάνω τα καλύτερα... :frown:

Μεγειές Κυριάκο... Συνέχισε έτσι, κι αν χρειαστείς δανικά...

..νά πάς αλλού, εγώ στέγνωσα... :flipout:

Με γεια...Κυριακο...μακαρι για ολα τα πραγματα να επρεπε να περιμεναμε λιγοτερο απο μια μερα...!!!

Χαχαχαχα ευχαριστω παιδια!!!

Ευγενιε ναι ειναι απιστευτο! Ενταξει λεω θα κανει 2-3 μερες αλλα 24 ωρες δε το περιμενα με τπτ!!!
Και τα μεταφορικα 2 ευρω!
Ξανα μπραβο τους!

Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Χαχαχαχα ευχαριστω παιδια!!!

Ευγενιε ναι ειναι απιστευτο! Ενταξει λεω θα κανει 2-3 μερες αλλα 24 ωρες δε το περιμενα με τπτ!!!
Και τα μεταφορικα 2 ευρω!
Ξανα μπραβο τους!

Έχω παραγγείλει αρκετά πράγματα απο κει, πολλά απ´αυτά ήταν και ογκώδη. Έχει πάρα πολλλά πράγματα, κι αν κάνεις την παραγγελία σχετικά νωρίς την άλλη μέρα είναι στην πόρτα σου.

Πήρα και την δεύτερη 18v μπαταρία για το αγαπημένο budget δραπανοκατσάβιδο.

Attachments

• bataria b4.jpg
    bataria b4.jpg
    91.8 KB · Views: 237

Ευχαριστώ.

Εστείλα στην επίσημη φόρμα του service του lidl https://ssl.lidl.gr/el/epikoinwnia.htm και μου απάντησε το παρακάτω service. Αυτο πρέπει να εκπροσωπεί το service του lidl στην Ελλάδα.Τουλάχιστον για τα parkside.
Είχα την αίσθηση οτι ηταν στα Πευκάκια αλλά μας βγήκε βάση απόδειξης Νέα Ιωνία.

Κόστος μπαταρίας 20 ευρώ. (εαν την παραλάβετε απο το service)
Τα μεταφορικά με γενική ταχυδρομική είναι +5 ευρώ .

το email του service [email protected]

Επίσης απο το Ελληνικό site της LIDL μου έδωσαν τα παρακάτω στοιχεία για παραγγελία.
Kompernass service στο 8001127888 γραμμή χωρίς χρέωση.

Attachments

• ΓŽβ€˜Γβ‚¬ΓΕ’ΓŽΒ΄ΓŽΒ΅ΓŽΒΉΓŽΒΎΓŽΒ· ΓŽΒΌΓβ‚¬ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓΒΓŽΒ―ΓŽΒ±Γβ€š 18v B4.jpg
    ΓŽβ€˜Γβ‚¬ΓΕ’ΓŽΒ΄ΓŽΒ΅ΓŽΒΉΓŽΒΎΓŽΒ· ΓŽΒΌΓβ‚¬ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓΒΓŽΒ―ΓŽΒ±Γβ€š 18v B4.jpg
    54.9 KB · Views: 202
Last edited: