Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

:ernaehrung004:
ευχαριστώ πολύ Κώστα

σήμερα παραλαμβάνω και εγκαθιστώ και κάτι ακόμη, ένα ενεργειακό τζάκι κασέτα γωνιακό της superkamin το sener 80/55...σε αναβάθμιση του παλαιού 30 ετών ανοιχτού τύπου που είχα.

Σωτήρη μπορείς να δόσεις περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία του τζακιού; Θα βάλω κι εγώ εξ αρχής σε νέο σπίτι και θέλω να πάω σε ελληνικό προϊόν. Ενεργειακό αερόθερμο, κατά πάσα πιθανότητα, αν και εξετάζω και το ενδεχόμενο του απλού.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σωτήρη μπορείς να δόσεις περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία του τζακιού; Θα βάλω κι εγώ εξ αρχής σε νέο σπίτι και θέλω να πάω σε ελληνικό προϊόν. Ενεργειακό αερόθερμο, κατά πάσα πιθανότητα, αν και εξετάζω και το ενδεχόμενο του απλού.
Χρήστος Γκίκας
Βασ. Κωνσταντίνου 37 , Κορωπί
210-6620455 , 6949129911
www.ideesgiatzaki.gr

αυτός είχε βάλει ένα ενεργειακό στην αδερφή μου πριν 6-7 χρόνια, και μου έκανε εντύπωση πως:
1./. δεν βιάζεται να σου πουλήσει (σε μένα ήρθε από το σπίτι 4 φορές πριν καταλήξουμε στο τζάκι), το ψάχνει και σου προτείνει 3-4 διαφορετικές λύσεις με το κόστος σε κάθε μία
2./. σου προτείνει αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι και όχι αυτό που εσύ θες ή σου αρέσει ακόμη και εάν χάνει λεφτά από αυτό
3./. βρίσκεται κοντά σου και μετά την πώληση για ότι συμβεί.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Χρήστος Γκίκας
210-6620455 , 6949129911
www.ideesgiatzaki.gr

αυτός είχε βάλει ένα ενεργειακό στην αδερφή μου πριν 6-7 χρόνια, και μου έκανε εντύπωση πως:
1./. δεν βιάζεται να σου πουλήσει (σε μένα ήρθε από το σπίτι 4 φορές πριν καταλήξουμε στο τζάκι), το ψάχνει και σου προτείνει 3-4 διαφορετικές λύσεις με το κόστος σε κάθε μία
2./. σου προτείνει αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι και όχι αυτό που εσύ θες ή σου αρέσει ακόμη και εάν χάνει λεφτά από αυτό

Μπράβο Σωτήρη, μπράβο & στον άνθρωπο - επιχειρηματία.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Χρήστος Γκίκας
210-6620455 , 6949129911
www.ideesgiatzaki.gr

Ευχαριστώ Σωτήρη, δείχνει σωστός επαγγελματίας, τόσο από τις φωτογραφίες που ανέβασες, όσο και από τις εμπειρίες που μας μετέφερες.

Χτες το μεσημέρι 13.00 η παραγγελία, σήμερα νωρίς το πρωί στην Πάτρα, η παραλαβή στην πόρτα μου (& ένα μαχαιράκι δώρο) ! Μπράβο του.

ωραία παραλαβή Κώστα!

ωραία εργαλεία τόρνου!

σχετικά με τα γυαλόχαρτα που ξέρω, είναι τουλάχιστον 10 φορές καλύτερα από τα αντίστοιχα του lidl και σε καλή τιμή.

δεν ξέρω αλλά αυτό το μαγαζί το έχω συμπαθήσει χωρίς καν να έχω πάει ποτέ από εκεί.

Καλοριζικα Κώστα.
Ο Παπαϊωάννου (toolstore) ειναι τέλειος !

Sent from my iPhone using Tapatalk

ωραία παραλαβή Κώστα!

ωραία εργαλεία τόρνου!

σχετικά με τα γυαλόχαρτα που ξέρω, είναι τουλάχιστον 10 φορές καλύτερα από τα αντίστοιχα του lidl και σε καλή τιμή.

δεν ξέρω αλλά αυτό το μαγαζί το έχω συμπαθήσει χωρίς καν να έχω πάει ποτέ από εκεί.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλοριζικα Κώστα.
Ο Παπαϊωάννου (toolstore) ειναι τέλειος !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Για εμάς που είμαστε επαρχία είναι αφάνταστη ευκολία η καλή συννενόηση & η άμεση παραλαβή.

Για εμάς που είμαστε επαρχία είναι αφάνταστη ευκολία η καλή συννενόηση & η άμεση παραλαβή.

Και φτηνα μεταφορικα!

Εγω υπεπεσα στο πειρασμο και αγορασα απο το lidl.

Για τα μαγνητοπιατακια πηγαινα, αλλα πηρα και τους κοφτες γιατι μου φανηκαν (παλι) ποιοτικη καινγια 4 παιρνεις μονον εναν και αν, καλο.

free image uploading

Και φτηνα μεταφορικα!

Εγω υπεπεσα στο πειρασμο και αγορασα απο το lidl.

Για τα μαγνητοπιατακια πηγαινα, αλλα πηρα και τους κοφτες γιατι μου φανηκαν (παλι) ποιοτικη καινγια 4 παιρνεις μονον εναν και αν, καλο.

Καλορίζικα Νεκταρ.

& ένα site εδώ πολύ ποιοτικό αλλά του πανακρίβου......................

Καλορίζικα όλα όλων συνάδελφοι
Επικροτώ γιά τό toolstore ο κύριος Μιχάλης έχει καλές τιμές,ποικιλία,καί είναι γρήγορος.

Κώστα καλοδούλευτα... :ernaehrung004:
Ρε μπαγάσα όμως, μάλλον πρέπει να επικοινωνούμε τελεπαθητικά...
Χθές κοίραζα αυτά ακριβώς τα τσαπια της Nicholson. :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Και φτηνα μεταφορικα!

Δεν θα το ελεγα.

ΑΓΟΡΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ 20 ΕΥΡΩ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 2 ΕΥΡΩ.

Οταν το βλεπω σε μαγαζι αυτο με πιανει κατι!!!!

Τα έξοδα για αποστολή με ACS Courier και αντικαταβολή ειναι 6 ευρώ για δέματα μέχρι 3 κιλά.

Δηλαδη ενα τρυπανι wolfcraft 2933000 κοστιζει εκει 12+2+6 = 20.

Αντιστοιχα στο "Χιωτικο καταστημα" (ToolsHouse) εχουμε 10,40+3+2,51=15,91, και ειναι και στου "διαολου το κερατο" οι ανθρωποι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν θα το ελεγα.

ΑΓΟΡΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ 20 ΕΥΡΩ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 2 ΕΥΡΩ.

Οταν το βλεπω σε μαγαζι αυτο με πιανει κατι!!!!

Τα έξοδα για αποστολή με ACS Courier και αντικαταβολή ειναι 6 ευρώ για δέματα μέχρι 3 κιλά.

Δηλαδη ενα τρυπανι wolfcraft 2933000 κοστιζει εκει 12+2+6 = 20.

Αντιστοιχα στο "Χιωτικο καταστημα" (ToolsHouse) εχουμε 10,40+3+2,51=15,91, και ειναι και στου "διαολου το κερατο" οι ανθρωποι.

Εγω οσες φορες εχω παραγγειλει, ειναι πανω αλο 20 και προπληρωνω σε τραπεζα,μοποτε τα μεταφορικα ειναι 1 Με ΕΛΤΑ.
Ουτε acs, ουτε αντικαταβολη.

Να υποθεσω οταν λες ΕΛΤΑ εννοεις το κανονικο ταχυδρομειο και οχι τις Ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ, οποτε πας και παιρνεις το δεμα απο το ταχυδρομειο.
Εμενα που το ταχυδρομειο ειναι μακρια και δεν εχω χρονο να παω, δεν με βολευει. Πρεπει να υποχρεωθω σε συναδελφο που βγαινει εξω, και οχι με αυτοκινητο, αλλα με μοτο, γιατι εκει απλα δεν παρκαρεις, και να ειναι ο δρομος του προς τα εκει, για να μην μας βαλουν χερι.................................και, και, και.