Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ γιά τήν απάντηση Σωτήρη καί Παναγιώτη,ωραίο καί χρήσιμο εργαλείο πάντος.

Χρήσιμα αξεσουάρ για τα φωτιστικά Σωτήρη.

Παπου ανοιξε γκαλερυ, ακουσε με το χεις ασχημα με τις κατασκευες του ειδους.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

όχι στροφές έχει σταθερές, αλλά ρυθμίζει την γωνία τριψίματος, τουλάχιστον έτσι πιστεύω δεν τον έχω συναρμολογήσει ακόμη.

Καλοριζικο το τριφτηρι.
Ποια η χρηση του ομως αυτου του υβριδικου τριφτη?

σε ξύλο να αντικαταστήσει ή να ελαφρύνει την δουλειά από το δράπανο σε οριζόντια βάση και από το τανκ σε ανάποδη θέση

και ο δίσκος για όλα τα άλλα, μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα τροχό και το αντικείμενο στο χέρι ή πιασμένο με μία πένσα γιατί καιγόμουνα ή το τανκ ανάποδα με κίνδυνο από τις σπίθες να ανάψει...

δεν είχα δίσκο για τέτοια δουλειά.

Μπα θεμα χρονου ειναι, με parkside αρχισαμε ολοι και σιγα σιγα απλωσαμε χερια και παραπανω, οποτε το επετρεπε η τσεπη.
Ειναι και το γεγονος οτι εισαι φρεσκος στο νημα των εργαλειων του AVClub...Oι περισσοτεροι που μας διαβαζουν, ακομα και οι πιο εγκρατεις... λυγιζουν στο τελος :))))

Αστειεύομαι Μιχαλη.

Το εχω και εγω το σαρακι,χρονια τωρα!

Καλοριζικα κυριοι!!!

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

σε ξύλο να αντικαταστήσει ή να ελαφρύνει την δουλειά από το δράπανο σε οριζόντια βάση και από το τανκ σε ανάποδη θέση

και ο δίσκος για όλα τα άλλα, μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα τροχό και το αντικείμενο στο χέρι ή πιασμένο με μία πένσα γιατί καιγόμουνα ή το τανκ ανάποδα με κίνδυνο από τις σπίθες να ανάψει...

δεν είχα δίσκο για τέτοια δουλειά.

Σωτήρη πολύ καλά έπραξες,πολύ χρήσιμο εργαλείο.Καλορίζικα σε όλους!

Μεγεια σωτηρη και κωστα !και γω διαπιστωσα οτι οι 10 βολτες μπαταριες πρεπει να ειναι συν1απ τα εργαλεια που εχεις !εγω εχω 3μπλε και 2 μπαταριες με αποτελεσμα να παιζω τραμπες .περιμενω αλλες δυο τωρα αρα θα εχω 4 . Οι 3πανω στα εργαλεια για αμεση χρηση και η 4η φορτισμενη για back up στο l boxx.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μεγεια σωτηρη και κωστα !και γω διαπιστωσα οτι οι 10 βολτες μπαταριες πρεπει να ειναι συν1απ τα εργαλεια που εχεις !εγω εχω 3μπλε και 2 μπαταριες με αποτελεσμα να παιζω τραμπες .περιμενω αλλες δυο τωρα αρα θα εχω 4 . Οι 3πανω στα εργαλεια για αμεση χρηση και η 4η φορτισμενη για back up στο l boxx.

Μέσα στην εβδομάδα λογικά θα τις έχεις. Το πολύ Δευτέρα καθώς τα έστειλα χθες!!!! :)

Σημερινή αγορά αντικατάσταση λόγο φυσικής φθοράς τού παλιού αγαπημένου μου χειροπρίονου Samurai JS240,μιά στρογγυλή λίμα 6' Nicholson,καί ένα τρυπάνι wolfcraft 10 mm μέ οδηγό.

lima10.jpg

Ευχαριστώ Βασίλη καί Νίκο
Νίκο η επιθυμία σου διαταγή -bye-
Αυτό τό πριόνι τό δουλεύω από τότε πού τα πρωτοέφερε ο Παπαδόπουλος τό 2005 περίπου καί είναι ένα από τά καλύτερα χειροπρίονα.Πρίν έρθουν τά Samurai δούλευα τά ARS καί αυτά Γιαπωνέζικα πολύ καλά κλαδευτικά χειροπρίονα.
Τό βάζω στήν ζώνη καί ανεβαίνω πάνω στίς μουριές,μέ 3 -4 πέρα δώθε κόβει πανεύκολα 2 cm κλαδί,μέ 10-12 πέρα-δώθε κόβει 6-8 cm,τύφλα νά έχουν τα βενζινοκίνητα.

prioni10.jpg

Last edited:
Πολύ καλά πριόνια, ειδικά σε σχέση με κάποια παλιά που έκοβαν μόνο στο τράβηγμα.
Δημήτρη καλορίζικα. :ernaehrung004:

Ευχαριστώ Μπάμπη
Αλλά συνάδελφοι πάντα νά φοράτε γάντια μέ αυτά τά πριόνια όταν κλαδεύετε καί μάλιστα δερμάτινα (όχι τα χοντρά πού δέν μπορούμε να κλείσουμε τίς παλάμες,τά μέτρια),όχι νιτριλίου γιατί κόβει τόσο πολύ πού λίγο να ακουμπήσει τό δόντι κόβει πολύ εύκολα.
Και μια παλαιότερη φωτογραφία πάνω στό δέντρο,επί τό έργον

prioni11.jpg

Δημητρη καλοδουλευτα!

Δοκιμασε ενα πριονακι της σειρας GSM που εχουν μεγαλυτερο TPI.
Πιστευω θα σε αφησει ευχαριστημενο!

Ευχαριστώ Κυριάκο τά ξέρω καί τά έχω δουλέψει στό παρελθόν,αλλά κόβουν λίγο πιό αργά από τά JS

Καλά πριονίσματα Δημήτρη.

Ευχαριστώ Κώστα -bye-

Καλοδουλευτα Δημητρη!
Την σπαθοσεγα δεν την δουλευεις καθολου στα κλαδια?

Eυχαριστώ Μιχάλη,πρός τό παρών δέν τήν έχω δουλέψει,όλα είναι θεμα συνήθειας,έχω συνηθίσει τό χειροπρίονο πού κόβει πολύ πιό γρήγορα.