Χρήσιμα αξεσουάρ για τα φωτιστικά Σωτήρη.
όχι στροφές έχει σταθερές, αλλά ρυθμίζει την γωνία τριψίματος, τουλάχιστον έτσι πιστεύω δεν τον έχω συναρμολογήσει ακόμη.
Μπα θεμα χρονου ειναι, με parkside αρχισαμε ολοι και σιγα σιγα απλωσαμε χερια και παραπανω, οποτε το επετρεπε η τσεπη.
Ειναι και το γεγονος οτι εισαι φρεσκος στο νημα των εργαλειων του AVClub...Oι περισσοτεροι που μας διαβαζουν, ακομα και οι πιο εγκρατεις... λυγιζουν στο τελος)))
σε ξύλο να αντικαταστήσει ή να ελαφρύνει την δουλειά από το δράπανο σε οριζόντια βάση και από το τανκ σε ανάποδη θέση
και ο δίσκος για όλα τα άλλα, μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα τροχό και το αντικείμενο στο χέρι ή πιασμένο με μία πένσα γιατί καιγόμουνα ή το τανκ ανάποδα με κίνδυνο από τις σπίθες να ανάψει...
δεν είχα δίσκο για τέτοια δουλειά.
Μεγεια σωτηρη και κωστα !και γω διαπιστωσα οτι οι 10 βολτες μπαταριες πρεπει να ειναι συν1απ τα εργαλεια που εχεις !εγω εχω 3μπλε και 2 μπαταριες με αποτελεσμα να παιζω τραμπες .περιμενω αλλες δυο τωρα αρα θα εχω 4 . Οι 3πανω στα εργαλεια για αμεση χρηση και η 4η φορτισμενη για back up στο l boxx.
Δημητρη καλοδουλευτα!
Δοκιμασε ενα πριονακι της σειρας GSM που εχουν μεγαλυτερο TPI.
Πιστευω θα σε αφησει ευχαριστημενο!
Καλά πριονίσματα Δημήτρη.
Καλοδουλευτα Δημητρη!
Την σπαθοσεγα δεν την δουλευεις καθολου στα κλαδια?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.