n_olympios
Supreme Member
- 17 June 2006
- 3,624
Re: Tι παραλαβαμε σημερα..
Σε συνέχεια της μεσημεριανής μου δημοσίευσης, θέλω να προσθέσω εδώ πως μου πήρε μισή ώρα γιατί είχα μπει στο forum από το κινητό και διάβαζα το αντίστοιχο θέμα για να τσεκάρω ποια αξίζουν και ποια όχι. Η μνεία των φίλων μελών που κάνουν αυτή την πολύ σημαντική δουλειά για εμάς τους υπόλοιπους είναι απαραίτητη! Εύγε!
Συνονόματε κάνει δουλειά λοιπόν ε? Εγώ έχω ξεχοντριστήρα βέβαια αλλά λογικά "βγάζει παραγωγή" η πλάνη.
Έκανα το λάθος και πέρασα πάλι από το Lidl σήμερα...
Μισή ώρα αργότερα έφευγα με μια εργαλειοθήκη 23", 5 συσκευασίες γυαλόχαρτα, 2 βάσεις τοίχου και ένα σετ πριτσιναδόρων... Α και το σετάκι με την τρύπια καστάνια (δεν μπόρεσα να αντισταθώ)...
Σε συνέχεια της μεσημεριανής μου δημοσίευσης, θέλω να προσθέσω εδώ πως μου πήρε μισή ώρα γιατί είχα μπει στο forum από το κινητό και διάβαζα το αντίστοιχο θέμα για να τσεκάρω ποια αξίζουν και ποια όχι. Η μνεία των φίλων μελών που κάνουν αυτή την πολύ σημαντική δουλειά για εμάς τους υπόλοιπους είναι απαραίτητη! Εύγε!
Σήμερα χτύπησα την πλάνη του lidl και είπα να την στρώσω λίγο.
Αυτές τις μέρες σκέφτομαι να κάνω μία ωραία κατασκευή και έτσι προμηθεύτηκα 25 τετράμετρα καδρόνια, οπότε τι καλύτερο από να τα πλανίσω με την νέα μου πλάνη.
Ιδού λοιπόν:
Και το πριονίδι μετά το πλάνισμα 25 δοκαριών (και άλλο τόσο σε σακούλες σκούπας...):
Συνονόματε κάνει δουλειά λοιπόν ε? Εγώ έχω ξεχοντριστήρα βέβαια αλλά λογικά "βγάζει παραγωγή" η πλάνη.