Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Έκανα το λάθος και πέρασα πάλι από το Lidl σήμερα...

Μισή ώρα αργότερα έφευγα με μια εργαλειοθήκη 23", 5 συσκευασίες γυαλόχαρτα, 2 βάσεις τοίχου και ένα σετ πριτσιναδόρων... Α και το σετάκι με την τρύπια καστάνια (δεν μπόρεσα να αντισταθώ)...

Σε συνέχεια της μεσημεριανής μου δημοσίευσης, θέλω να προσθέσω εδώ πως μου πήρε μισή ώρα γιατί είχα μπει στο forum από το κινητό και διάβαζα το αντίστοιχο θέμα για να τσεκάρω ποια αξίζουν και ποια όχι. Η μνεία των φίλων μελών που κάνουν αυτή την πολύ σημαντική δουλειά για εμάς τους υπόλοιπους είναι απαραίτητη! Εύγε!

Σήμερα χτύπησα την πλάνη του lidl και είπα να την στρώσω λίγο.
Αυτές τις μέρες σκέφτομαι να κάνω μία ωραία κατασκευή και έτσι προμηθεύτηκα 25 τετράμετρα καδρόνια, οπότε τι καλύτερο από να τα πλανίσω με την νέα μου πλάνη.

Ιδού λοιπόν:

Και το πριονίδι μετά το πλάνισμα 25 δοκαριών (και άλλο τόσο σε σακούλες σκούπας...):

Συνονόματε κάνει δουλειά λοιπόν ε? Εγώ έχω ξεχοντριστήρα βέβαια αλλά λογικά "βγάζει παραγωγή" η πλάνη.

Σε συνέχεια της μεσημεριανής μου δημοσίευσης, θέλω να προσθέσω εδώ πως μου πήρε μισή ώρα γιατί είχα μπει στο forum από το κινητό και διάβαζα το αντίστοιχο θέμα για να τσεκάρω ποια αξίζουν και ποια όχι. Η μνεία των φίλων μελών που κάνουν αυτή την πολύ σημαντική δουλειά για εμάς τους υπόλοιπους είναι απαραίτητη! Εύγε!

Συνονόματε κάνει δουλειά λοιπόν ε? Εγώ έχω ξεχοντριστήρα βέβαια αλλά λογικά "βγάζει παραγωγή" η πλάνη.

Nick, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τρώει πολύ ωραία το ξύλο και ακόμα και στα 3 χιλιοστά βάθος (απευθείας χωρις ενδιαμεση ρύθμιση - με μία περασιά δηλαδή) δεν δείχνει να ζορίζεται ακόμα και σε πολύ άγριο ξύλο.
Επίσης μου άρεσε το αυτόματο ποδαράκι και παρόλο που την δούλεψα γύρω στις 1.5 ώρα δεν με κούρασε καθόλου με κραδασμους κ.λπ.

Αν σου χρειάζεται τέτοιο εργαλείο τότε είναι must, ετσι όπως έγιναν σκέφτομαι να μην τα τρίψω κιόλας...
Εδώ έτρωγα μέρες τριψίματος και πάλι το αποτέλεσμα ήταν σχετικά άσχημο, τώρα θα τα κάνω 2 περασιές με 120 και 180 και θα είμαι τζάμι...

Υ.Γ: Επειδή κάθε χρήστης είναι διαφορετικός, πάρτην και δοκίμαστην και αν δεν σου αρέσει πήγαινε την πίσω... ;-)

Χρησιμο το πριονιδι αν σου χυθουν λαδια τα μαζευει στο μπαμ! Κρατα ποσοτητα σε μια τσαντα!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Νικο αν οντως σε ενδιαφερει να σου παραγγειλω και εσενα Ευγενιε αν σας βολευει!!!

Κυριακο Δημοσια Ευχαριστω...
1. Γιατι ετρεξες να παρεις την πλανη για εμενα μιας και εγω εχω σκλαβωποιηθει πλεον στην δουλεια...χαχαχαχα
2. Γιατι θελεις να με εκυπητρετησεις ακομα πιο πολυ με την παραγγελια του πριονιου...!!!

image hosting websites

Αυτα τα λιγα. Το τριβειο μου φανηκε πολυ καλο και ευχρηστο. Ισως να επαιρνα ακομη ενα.

Τα γυαλοχαρτα πμως, αν και ποσοτητα κ ποικιλια, νομιζω δεν εινα σε ανθεκτικο χαρτι κ σκιζονται ευκολα.

Με 2 ευρώ λογικό δεν είναι?
Είναι για ψιλοδουλείες και όχι για πολύ ζόρι.. ;-)

image hosting websites

Αυτα τα λιγα. Το τριβειο μου φανηκε πολυ καλο και ευχρηστο. Ισως να επαιρνα ακομη ενα.

Τα γυαλοχαρτα πμως, αν και ποσοτητα κ ποικιλια, νομιζω δεν εινα σε ανθεκτικο χαρτι κ σκιζονται ευκολα.

Το set με τας άγκιστρα και λοιπά είναι ένα των 3,49 ευρώ ή περισσότερα ?

Χθες πήρα κι εγω τη σταθερή βάση τροχού (έχει μικρή επιφάνεια κοπής - κάποια πατέντα θα φτιάξω - και για κοπή σε γωνία θέλει αρκετό μέτρημα..) και σήμερα μου ήρθε :

DSC02953.jpg

DSC02952.jpg

Είναι δίσκος για το bosch δισκοπρίονό μου το οποίο φοράει μόνο μικρούς (184) δίσκους.

Είναι με 60 δόντια και τον πήρα για πιό καθαρές κοπές σε μελαμίνη.
Με τις πρώτες δοκιμές είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Χωρίς πρόκοψη, η πάνω πλευρά της μελαμίνης δεν έχει πουθενά ξεφλούδισμα αλλά η κάτω δεν είναι και πολύ καλή.
Με πρόκοψη η πάνω είναι τέλεια και η κάτω έχει ελάχιστα ξεφλουδίσματα.

Αν σου χρειάζεται τέτοιο εργαλείο τότε είναι must, ετσι όπως έγιναν σκέφτομαι να μην τα τρίψω κιόλας...
Εδώ έτρωγα μέρες τριψίματος και πάλι το αποτέλεσμα ήταν σχετικά άσχημο, τώρα θα τα κάνω 2 περασιές με 120 και 180 και θα είμαι τζάμι...

Υ.Γ: Επειδή κάθε χρήστης είναι διαφορετικός, πάρτην και δοκίμαστην και αν δεν σου αρέσει πήγαινε την πίσω... ;-)

Μπα, η επόμενη αγορά θα είναι μόνο ένα παγκοπρίονο. Άντε κι ένα GDR 10,8. Ε και κάτι ψιλά ακόμη. Και τελειωμό δεν έχουμε οι άρρωστοι.

Με 2 ευρώ λογικό δεν είναι?
Είναι για ψιλοδουλείες και όχι για πολύ ζόρι.. ;-)

Γι ασταμάτητο τρίψιμο γυαλόπανα με ύφασμα, όχι χαρτί. Ειδικά σε χοντρά νούμερα.

Επίσης καλές οι βάσεις για τρίψιμο αλλά και κολλημένο γυαλόχαρτο -με δερματόκολλα- πάνω σε κομμάτι ξύλο κάνει εξαιρετική δουλειά.
Στο ξύλο μπορείς να γυρίσεις το γυαλόχαρτο στην μια πλευρά κάθετα για τρίψιμο σε γωνιές.

Ναι Κυριάκο...γιατί όχι. Αν θέλει και ο Ευγένιος και αν εσύ είναι να πάρεις κάτι ακόμα. Ένα καλό πριονακι πάντα χρειάζεται και ας μην κάνω τις ομορφοδουλειες που κάνετε εσείς. Αν είναι μόνο για μένα, δεν χρειάζεται να σε παιδευω.

Εγω ειμαι μέσα...οπότε θέλετε...

Ναι παρελαβα και μια πλανη σημερα όνειρό !!! Χαχαχαχα
Κυριάκο για μένα δεν την πήρες? Πληρώνει ο Ευγενιος (ναναι καλά το παιδί)...

Για οσα γυαλοχαρτα σκιζονται ευκολα η λυση ειναι απλη, κολλαμε στην πισω οψη, στο χαρτι φαρδια αυτοκολλητη ταινια συσκευασιας. Το κανω αυτο στο παλμικο τριβειο που εχω και δεν σκιζονται στο δυσκολο σημειο που γυρναει το χαρτι επανω για να μαγκωσει στον μηχανισμο συγκρατησης.

Οχι ακριβως σημερα, αλλα αυτη την εβδομαδα παρελαβα τα παρακατω, το κονταρι ειναι απο καταστημα στην Αθηνας.

SAM_0760%20Large_zps0xe1dl2q.jpg

SAM_0762%20Large_zpst1vfwym8.jpg

SAM_0761%20Large_zpslxhiquks.jpg

SAM_0764%20Large_zpsz9iijapw.jpg

Ναι παρελαβα και μια πλανη σημερα όνειρό !!! Χαχαχαχα
Χαχαχα

Κυριάκο για μένα δεν την πήρες? Πληρώνει ο Ευγενιος (ναναι καλά το παιδί)...
Χαρά μου Νίκο...

Ντροπή και στους δυο σας...

L
Για οσα γυαλοχαρτα σκιζονται ευκολα η λυση ειναι απλη, κολλαμε στην πισω οψη, στο χαρτι φαρδια αυτοκολλητη ταινια συσκευασιας. Το κανω αυτο στο παλμικο τριβειο που εχω και δεν σκιζονται στο δυσκολο σημειο που γυρναει το χαρτι επανω για να μαγκωσει στον μηχανισμο συγκρατησης.

Οχι ακριβως σημερα, αλλα αυτη την εβδομαδα παρελαβα τα παρακατω, το κονταρι ειναι απο καταστημα στην Αθηνας.

SAM_0760%20Large_zps0xe1dl2q.jpg

SAM_0762%20Large_zpst1vfwym8.jpg

SAM_0761%20Large_zpslxhiquks.jpg

SAM_0764%20Large_zpsz9iijapw.jpg
οπ. Και εμένα με ενδιαφέρουν αυτά. Απο που τα πηρες ; Τιμή; Μήκος;