Μιλά ρε Μιχάλη.
Impulse buy ήταν αυτο.
Sent from my iPad using Tapatalk
Το εικονίδιο μου το έχουν φτιαξει από χρόνια![]()
![]()
Ποτε φιλε μου, τα impulse buys δεν πρεπει να αποτρεπονται ποτε! Ειναι τα αγαπημενα μου ας ειναι και λαθος!!
Το impulse buy διακοπτει την προγραμματισμενη και βαρετη λογικη του εγκεφαλου για εγκρατεια. H χαρα της απρογραμματιστης αγορας εχει ευεργετικες ιδιοτητες, ιδιως για των πωλητη...))

(στο avatar)
Καλορίζικα καί καλοδούλευτα Νίκο,πές μας εντυπώσεις από τό Gop όταν τό δουλέψεις (Αυτονομία μπαταρίας 2 η 2,5 Αh,δυναμική εργαλείου κ.τ.λ)
Σημερινή αγορά,βαριοπούλα-καλέμι-βελόνι Stanley,βρήκα τρόπο νά ζεσταθώ οικονομικά σπάζοντας πέτρες
![]()
Χαχαχαχα!!!!
Ωραιο χρωματακι Δημητρη.
Καλοδουλευτα Νικο. Το GOP ειναι 10 η 18 βολτ?
Το μεσαίο το έχω και είναι πολύ καλό! Όσες φορές το δοκίμασα με έβγαλε ασπροπρόσωπο!!!
Μητσο δες τα πμ σου!!!!!!!!!!!
Επισης γραψε και τιμες και απο που.
Παιδια ειναι πολυ σημαντικο να μειονωνατι τα ποστ που απαιτουνται για να παρουμε την πληροφορια.
Oντως Νίκο τό πιστεύω η μύτη του είναι μαχαίρι απο κάτω
Εγώ το τρόχισα και κανα 2 φορές χωρίς κανένα πρόβλημα!
Σιγουρα? αν το τροχισες χωρις να αναψει ναι, αν το εκανες με τροχο πιθανοτατα να καηκε και να χαλασε η ακμη καινη σκληροτητα της.
Έλα από το σπίτι να το κάνουμε μαζιΧα, χα τι ωραία που τα λες βρε Μιχάλη.
Γιώργο ευχαριστω, καλή ειναι για να μη ψάχνω συνέχεια που άφησα το δράπανοκατσαβιδο (μόνιμο πρόβλημα)
Αντώνη test drive ποτε προβλέπεται για τις μυτουλες ;
Νικόλα είσαι και το πρωτο πιστόλι(στο avatar)
Χρήστο πάρε μου αυτό με τα 33 κομμάτια, να το κάνω δώρο στον πατέρα μουΑν θες καλύτερη ανάλυση, πες μου
![]()
![]()
![]()
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Το χωσα σε παραγγελια των παιδιών.
![]()
![]()
Aliexpress
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.