Tι παραλάβαμε σήμερα..

Το εικονίδιο μου το έχουν φτιαξει από χρόνια :flipout::flipout:
nn73o9.gif

Μιλά ρε Μιχάλη.
Impulse buy ήταν αυτο.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ποτε φιλε μου, τα impulse buys δεν πρεπει να αποτρεπονται ποτε! Ειναι τα αγαπημενα μου ας ειναι και λαθος!!

Το impulse buy διακοπτει την προγραμματισμενη και βαρετη λογικη του εγκεφαλου για εγκρατεια. H χαρα της απρογραμματιστης αγορας εχει ευεργετικες ιδιοτητες, ιδιως για των πωλητη... :)))

Ποτε φιλε μου, τα impulse buys δεν πρεπει να αποτρεπονται ποτε! Ειναι τα αγαπημενα μου ας ειναι και λαθος!!

Το impulse buy διακοπτει την προγραμματισμενη και βαρετη λογικη του εγκεφαλου για εγκρατεια. H χαρα της απρογραμματιστης αγορας εχει ευεργετικες ιδιοτητες, ιδιως για των πωλητη... :)))

Χα, χα τι ωραία που τα λες βρε Μιχάλη.

Γιώργο ευχαριστω, καλή ειναι για να μη ψάχνω συνέχεια που άφησα το δράπανοκατσαβιδο (μόνιμο πρόβλημα)

Αντώνη test drive ποτε προβλέπεται για τις μυτουλες ;

Νικόλα είσαι και το πρωτο πιστόλι (στο avatar)

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα Νίκο,πές μας εντυπώσεις από τό Gop όταν τό δουλέψεις (Αυτονομία μπαταρίας 2 η 2,5 Αh,δυναμική εργαλείου κ.τ.λ)

Σημερινή αγορά,βαριοπούλα-καλέμι-βελόνι Stanley,βρήκα τρόπο νά ζεσταθώ οικονομικά σπάζοντας πέτρες :flipout:

kalemi10.jpg

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα Νίκο,πές μας εντυπώσεις από τό Gop όταν τό δουλέψεις (Αυτονομία μπαταρίας 2 η 2,5 Αh,δυναμική εργαλείου κ.τ.λ)

Σημερινή αγορά,βαριοπούλα-καλέμι-βελόνι Stanley,βρήκα τρόπο νά ζεσταθώ οικονομικά σπάζοντας πέτρες :flipout:

kalemi10.jpg

Το μεσαίο το έχω και είναι πολύ καλό! Όσες φορές το δοκίμασα με έβγαλε ασπροπρόσωπο!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Χαχαχαχα!!!!
Ωραιο χρωματακι Δημητρη.

Καλοδουλευτα Νικο. Το GOP ειναι 10 η 18 βολτ?

10άρι είναι.

Μητσο δες τα πμ σου!!!!!!!!!!!

Επισης γραψε και τιμες και απο που.

Παιδια ειναι πολυ σημαντικο να μειονωνατι τα ποστ που απαιτουνται για να παρουμε την πληροφορια.

Σωστά καί συγγνώμη

Καλέμι - Βελόνι - Βαριοπούλα σύνολο 33,1 Ευρώ

Κυριάκο θά σέ πάρω τηλέφωνο γιατί δέν έχω λάβει τίποτα στά pm.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εγώ το τρόχισα και κανα 2 φορές χωρίς κανένα πρόβλημα!

Σιγουρα? αν το τροχισες χωρις να αναψει ναι, αν το εκανες με τροχο πιθανοτατα να καηκε και να χαλασε η ακμη καινη σκληροτητα της.

Eυχαριστώ συνάδελφοι.

Σιγουρα? αν το τροχισες χωρις να αναψει ναι, αν το εκανες με τροχο πιθανοτατα να καηκε και να χαλασε η ακμη καινη σκληροτητα της.

Νεκτάριε μέ δίδυμο τροχό δέν τροχίζονται αυτά λογικά στίς 3.000 στροφές ?,όχι μέ γωνιακό τροχό και δίσκο λείανσης στίς 11.000 στροφές γιατί θά γίνει η γωνία κοπής άλλα-ντάλλων,εκτός άν υπάρχει γωνιακός τροχός μέ ρυθμιζόμενες στροφές,η γωνιακός τροχός μέ πέλμα γυαλόχαρτο.

Χα, χα τι ωραία που τα λες βρε Μιχάλη.

Γιώργο ευχαριστω, καλή ειναι για να μη ψάχνω συνέχεια που άφησα το δράπανοκατσαβιδο (μόνιμο πρόβλημα)

Αντώνη test drive ποτε προβλέπεται για τις μυτουλες ;

Νικόλα είσαι και το πρωτο πιστόλι (στο avatar)

Έλα από το σπίτι να το κάνουμε μαζι

Αν θες καλύτερη ανάλυση, πες μου
7411843676a03a7a591a7e5b41f030e6.jpg

9e400478414857689dbf435ebfc29c0c.jpg

cc8523b14f6f955554ce813d3f3d1f17.jpg

Το χωσα σε παραγγελια των παιδιών.
780f3c41021853f6be8ae54ee795fb27.png

21a71f0d14e2950915c4c1d34c1e04b5.png