Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα και καλοδούλευτα κύριοι... :ernaehrung004:

Παναγιώτη το αριστερό πόσο πήγε;

Θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω τον Δημήτρη και το Χρήστο για τα σημερινά μου "δωράκια". :grandpa:
Κωλστα, όποτε θες πανάκι για το τανκ σου μου λές....

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    175.9 KB · Views: 138
Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα και καλοδούλευτα κύριοι... :ernaehrung004:

Παναγιώτη το αριστερό πόσο πήγε;

Θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω τον Δημήτρη και το Χρήστο για τα σημερινά μου "δωράκια". :grandpa:
Κωλστα, όποτε θες πανάκι για το τανκ σου μου λές....

ο διαβήτης πόσο?

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα συνάδελφοι όλα όλων

Εγώ πάλι σήμερα είχα πριονομαχίες
Πριόνι Tajima πήρα τό μήκος 26,5 cm επειδή έχει περισσότερα TPI από τό μεγάλο τών 30 cm αφενός,και αφετέρου δέν χρειάζομαι 30 cm,όσο πιό μεγάλη είναι η λάμα γιά μένα τόσο πιό μπελάς είναι τό πριόνι θά λυγίζει η λάμα κ.τ.λ ,λάμα πριονιού Benman,αλφάδι Sola,καί έναν εύκαμπτο αντάπτορα γιά κατσαβιδόλαμες PG
Tό μόνο πού δέν μού άρεσε στό Tajima είναι πού δέν έχει προστατευτικό πλαστικό στήν λάμα,ενώ τό Benman έχει,αλλά πήρα τό νέο πλαστικό προστατευτικό τής λάμας Benman καί τό έβαλα στήν λάμα τής Tajima,φαίνεται τί εννοώ στήν τελευταία φωτό κάτω-κάτω
Θά ακολουθήση καί συγκριτικό τέστ μέ τά πριόνια,πάντος τό Tajima όντως είναι ταχύτατο.

prioni12.jpg

prioni14.jpg

prioni13.jpg

prioni15.jpg

prioni16.jpg

Καλορίζικα Μήτσο...
Εδώ στη γειτονιά μου το "Φτιάχτο μόνος σου" έχει λάμες Tajima 265 στα 11,50 περίπου. Δεν ξέρω αν ρώτησες στο μαγαζί που τα ψώνισες πόσο την έχουν. Κοίταζα για το δικό μου αλλά δεν είχε.
Λες να κάνουν οι λάμες του 265 στο 300-άρι;

Καλορίζικα Μήτσο...
Εδώ στη γειτονιά μου το "Φτιάχτο μόνος σου" έχει λάμες Tajima 265 στα 11,50 περίπου. Δεν ξέρω αν ρώτησες στο μαγαζί που τα ψώνισες πόσο την έχουν. Κοίταζα για το δικό μου αλλά δεν είχε.
Λες να κάνουν οι λάμες του 265 στο 300-άρι;

Eυχαριστώ Μπάμπη,καί Χρήστο
Ενδιαφέρων όταν έρθει η ώρα θά μού δώσεις συντεταγμένες,νομίζω 13 ευρώ κάπου εκεί γύρω.
Δέν ξέρω σίγουρα άν κάνουν,αλλά μπορούμε νά τό μάθουμε,η λαβή πάντος και η βάση τους ίδια φαίνεται.

Άκυρον...
Το έψαξα και δεν κάνουν, είναι τελείως διαφορετικά, το δικό μου είναι το Magnum, δεν είναι το απλό 300.

tajima300blade.jpg

Παραλαβη Dremel mm40 απο μελος της κοινοτητας μας απο οτι αποδειχθηκε τελικά...

Παρεληφθει απο συναδελφους ελεγχθηκε καθαριστηκε και με περιμενει στο γραφειο για να το παραλλαβω και επισημα σημερα αργα στα χερια μου που θα ειμαι στο γραφειο...
Diabolic ευχαριστω...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ελπιζω μεσα στο ΣΚ να μπορεσω να κανω ενα συγκρητικο με το αντιστοιχο Parkside που εχω...και το οποιο θα μπει αγγελια...

:) Περικαλώ! Καλοδούλευτο!

Και μία δική μου παραλαβή!!!

IMG_20161209_210751.jpg

Στα 12 ευρώ από την τοπική κάβα!

Δοκιμή σε λίγο!

Kαλόπιοτο !! τώρα τελευταία όλο στα βαριά ποτά το χεις ρίξει και δεν ξέρω το λόγο..-bye-

Μεγειά τα πριονάκια σου Δημήτρη, και καλά κοψίματα !

Kαλόπιοτο !! τώρα τελευταία όλο στα βαριά ποτά το χεις ρίξει και δεν ξέρω το λόγο..-bye-

Μεγειά τα πριονάκια σου Δημήτρη, και καλά κοψίματα !

Μακάρι το ούζο και το λικέρ να ήταν τα πιο βαριά Δημήτρη.

Το μόνο ποτό που καταναλώνω σε καθημερινή βάση (συνήθως μέρα παρά μέρα) είναι το ούζο και αυτό μισό σφηνάκι και το υπόλοιπο Νερό και φυσικά μόνο Απαλαρίνα.
Τα άλλα ούζα δεν με ενθουσιάζουν καθόλου...

Μακάρι το ούζο και το λικέρ να ήταν τα πιο βαριά Δημήτρη.

Το μόνο ποτό που καταναλώνω σε καθημερινή βάση (συνήθως μέρα παρά μέρα) είναι το ούζο και αυτό μισό σφηνάκι και το υπόλοιπο Νερό και φυσικά μόνο Απαλαρίνα.
Τα άλλα ούζα δεν με ενθουσιάζουν καθόλου...

ναι καλά, ήδη ήπιες τα σχετικά σου, έκανες κεφάλι και προσπαθείς τώρα να μου αλλάξεις το όνομα, τι να πω...

εδώ που τα λέμε έχω πιει κι εγώ τα ρακάκια μου !!! χαχαχαχαχα

Στην υγειά σου λοιπόν φίλε Νίκο ! :ADFADF1: