Tι παραλάβαμε σήμερα..

σας ευχαριστω πολυ κοπελια!!
νικο το τρυπανιι ειναι 40 mm (το γνωστο ρεσωτρυπανο) και κοστισε γυρω στο δεκαρικο

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

παραλαβες αυτων των ημερων
η πρωτη φωτο απο κεντρο βιδας, η δευτερη και τριτη απο φωτεινακη

Καλοδούλευτα τα εργαλεία σου.

3-4 που είχα πάρει πρίν το καλοκαίρι απ´ την αντιπροσωπεία το είχα πάρει 8 το ένα.

Η αντιπροσωπεία ειναι στην βεικου σωστα ; Λέω να κάνω μια επίσκεψη αύριο ..

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα Μιχάλη,τό τροχάκι Bosch 10,8 volt θά τό ευχαριστηθής υπέρ τού δέοντος.

Σήμερα είχα μια παραλαβή επένδυση για το μέλλον...
Θέλω, όταν θα φτιάζει ο Χρηστάρας την κορδέλα, να μπορούμε να ρεγουλάρουμε τις στροφές... :Banane0: :flipout:

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    147.6 KB · Views: 129
Καλορίζικο καί καλοδούλευτο Μπάμπη,από τόν Βενιέρη στό Περιστέρι τό πήρες ? γιατί αυτός έχει Lutron.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σήμερα είχα μια παραλαβή επένδυση για το μέλλον...
Θέλω, όταν θα φτιάζει ο Χρηστάρας την κορδέλα, να μπορούμε να ρεγουλάρουμε τις στροφές... :Banane0: :flipout:

χεχε, ωραια γκατζετακια αυτα! Καλοριζικο Μπαμπη!
Το μονο ενοχλητικο ειναι οτι πρεπει να κολλας αντανακλαστικες ταινιες πανω στο σωμα που γυριζει και ορισμενες φορες δεν βολευει.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικο Μπάμπη, αλήθεια τι δουλειά κάνει αυτό ; ιδέα δεν έχω..

Υ.Γ. κανόνισε να πεις πάλι ότι αφού είμαι αγρότης δεν κατέχω απ αυτά :smash:

Mετραει τις στροφες Γιωργο.
Στην παρακατω εικονα ενα κινεζικο αντιστοιχο εργαλειο μετρησης που μετρουσα τις στροφες του dremel.
Πανω στον τροχο υπαρχει μια ανακλαστικη ταινεια ωστε το εργαλειο να αντιλαμβανεται τις στροφες.

13878341283_8ac92afea4_c.jpg

Καλορίζικο καί καλοδούλευτο Μπάμπη,από τόν Βενιέρη στό Περιστέρι τό πήρες ? γιατί αυτός έχει Lutron.

Όχι Μήτσο, απο A-Store το πήρα...

χεχε, ωραια γκατζετακια αυτα! Καλοριζικο Μπαμπη!
Το μονο ενοχλητικο ειναι οτι πρεπει να κολλας αντανακλαστικες ταινιες πανω στο σωμα που γυριζει και ορισμενες φορες δεν βολευει.

Σ´ ευχαριστώ Μιχάλη... Αν έχεις πρόσβαση είναι πολύ εύκολο.

Καλορίζικο Μπάμπη, αλήθεια τι δουλειά κάνει αυτό ; ιδέα δεν έχω..

Υ.Γ. κανόνισε να πεις πάλι ότι αφού είμαι αγρότης δεν κατέχω απ αυτά :smash:

Ηλεκτρονικό όργανο μετρησης στοφών είναι.
Καλά, δεν ξέρεις με πόσες στροφές γυρνάει πραγματικά το δράπανο σου; Απαράδεκτος... :silly::silly::p