Tι παραλάβαμε σήμερα..

καλορίζικο και καλοδούλευτο φιλαράκι, σε ζηλεύω πάρα πολύ και σε χαίρομαι ακόμη περισσότερο...μην ανησυχείς με την γιαγιά δεν θα σου στοιχίσει τίποτα, και αυτή χαίρεται που είσαι εσύ χαρούμενος...πάντα τέτοια !!

καλορίζικο και καλοδούλευτο φιλαράκι, σε ζηλεύω πάρα πολύ και σε χαίρομαι ακόμη περισσότερο...μην ανησυχείς με την γιαγιά δεν θα σου στοιχίσει τίποτα, και αυτή χαίρεται που είσαι εσύ χαρούμενος...πάντα τέτοια !!

:SFGSFGSF:

Σας ευχαριστώ.
Ελπίζω να την μάθω πρώτα & μετά να την ευχαριστηθώ.

Για τον Χρήστο που προχωράει σε Diy πριονοκορδέλα ότι χρειαστεί σε διαστάσεις, αποστάσεις κλπ μην διστάσει.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

"Παππού", μεγειέεεεες ! ! ! :D
Καλοδούλευτο και πάντα με έμπνευση ! :)

Σε ευχαριστώ κ. Στέλιο.

Κάθε φορά που ξεκινά το κομπρεσεράκι έξω στην ταράτσα σε θυμάμαι & εσένα & την Αγάπη, για την ωραία δουλειά που κάναμε το καλοκαίρι η οποία συνεχίζει & τα πάει περίφημα.

Kαλοριζικη η πριονοκορδελα Κωστα! Απο τις καλυτερες επιλογες, αν οχι η καλυτερη σε αυτα τα κυβικα!

Αυτη πρεπει να ειναι η πιο ζουμερη παραλαβη του χρονου, παρ'ολο που ειμαστε ακομα στην αρχη!:))

Kαλοριζικη η πριονοκορδελα Κωστα! Απο τις καλυτερες επιλογες, αν οχι η καλυτερη σε αυτα τα κυβικα!

Αυτη πρεπει να ειναι η πιο ζουμερη παραλαβη του χρονου, παρ'ολο που ειμαστε ακομα στην αρχη!:))

:a0210:

Έγινε επιπλέον παραλαβή δύο εφεδρικών πριονοκορδελών (από "μαμά" φοράει την 12 mm).
Ένα τεμάχιο στα 6 mm & ένα τεμάχιο στα 15 mm. Δεν βγάζει τελικά στα 3 mm, έψαξα παντού.

1. A4 Helical Tooth / 2240 x 88.13 x 6 x 1/4 x 0.51/32 mm / 6mm Width / Wood, Plastic - Curved Cuts - 7TPI (0909029252).

2. A6 Peg Tooth / 2240 x 88.13 x 12 x 15/32 x 0.51/32 mm / 12mm Width / Wood, Plastic - Universal Cuts - 5TPI (0909029244).

3. A6 Peg Tooth / 2240 x 88.13 x 15 x 19/32 x 0.51/32 mm / 15mm Width / Wood, Plastic - Straight Cuts - 5TPI (0909029260).

Καλορίζικη Παππού.
Όταν ευκαιρίσεις θα ήθελα να μου πεις τις εξωτερικές διαστάσεις του κουτιού.
Ευχαριστώ!

Καλορίζικη Παππού.
Όταν ευκαιρίσεις θα ήθελα να μου πεις τις εξωτερικές διαστάσεις του κουτιού.
Ευχαριστώ!

Characteristics

Dimensions 665 x 980 x 1600 mm

Support surface 560 x 400 mm

Working height with stand 1000 mm

Sawing bench swivel range 0 - 45 °

Cutting height 170 mm / 6 1/2 " mm

Passage width 307 mm

Cutting speed 410 / 880 m/min

Saw belt length 2240 mm

Rated input power 900 W

Output power 660 W

Weight 79 kg

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Characteristics

Dimensions 665 x 980 x 1600 mm

Support surface 560 x 400 mm

Working height with stand 1000 mm

Sawing bench swivel range 0 - 45 °

Cutting height 170 mm / 6 1/2 " mm

Passage width 307 mm

Cutting speed 410 / 880 m/min

Saw belt length 2240 mm

Rated input power 900 W

Output power 660 W

Weight 79 kg

Παππού όπως λέει και ο Κυρ, τις διαστάσεις τις συσκευασίας θέλω μόνο.
Όταν ευκαιρίσεις φυσικά! :)

Κύριε ..... καλησπέρα σας,

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας, σας αποστέλλουμε εκπτωτικό κουπόνι που αφορά μελλοντικές σας αγορές από το κατάστημα μας για προϊόντα ΜΕΤΑΒΟ.

Σχετικά με την ανταλλακτική κορδέλα, επιβεβαιώσαμε με την αντιπροσωπεία ότι μας εστάλη λάθος κωδικός.
Η σωστή κορδέλα Α2 πλάτους 3 χιλιοστών θα αποσταλεί σε εσάς μέχρι την Δευτέρα 16/1 με έξοδα της εταιρείας μας.
Παρακαλούμε όπως αποστείλετε σε εμάς τον λάθος κωδικό με Γενική Ταχυδρομική, με χρέωση δική μας.

Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και ζητούμε την κατανόηση σας για την λάθος συνεννόηση με τον προμηθευτή μας.

Με εκτίμηση,
Christos Liakopoulos

http://www.electromed.gr

Konstantinoupoleos 434

Acharnai, 13671

Tel. +30 210 240 9559

Τι θα γίνει ...θα κατέβει κανένας ή θα πάω μόνος μου ???

Μπράβο στον Κο Λιακόπουλο !!!!

Στην αρχή που είδα τις φωτό λέω την κοπάνησε με τον μειωτήρα ανοιχτό :flipout::flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Χρήστο θα πέσει πολλή μελέτη και ανταλλαγή απόψεων ...ευχαριστώ ...πάντως εγώ θα την κάνω σίγουρα αλλά με τους δικούς μου χρόνους .

...πάντως εγώ θα την κάνω σίγουρα αλλά με τους δικούς μου χρόνους.

:flipout: :flipout: