Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ο Μιχάλης Μπάμπη έχει φτιάξει υπέροχα πράγματα αλλά είναι πολύ ταπεινός άνθρωπος για να τα ανεβάσει!
δεν χαλάει η ταπεινότητα κάποιου που μοιράζετε με του συν-φορουμιτες του τις κατασκευές του....τουναντίον μάλιστα δίνει ιδέες και κίνητρο στους υπόλοιπους να τον αντιγράψουν.

εγώ όποτε έχω δει κάτι που μου αρέσει και μου φαίνεται πως θα το καταφέρω να το κάνω, το ανοίγω σε ξεχωριστό tab και το έχω ανοιχτό μέχρι να το φτιάξω....

Νίκο υπερβάλεις ως προς τι φτιάχνω. Ταπεινότητα χρειάζεται σε ότι κάνουμε. Σωτήρη be patient!.....χρειαζομαι το χρόνο μου!....if you know what i mean!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Φοράει την 12άρα τώρα!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αντώνη άμα σου πω πόσο τη πήρα θα θες κι εσύ μία.....χτες!

Άκυρο. 10mm είναι η κορδέλα που φοράει τώρα. Και παίρνει και 6. Δεν παίρνει άλλα νούμερα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γιάννη, το 1200 το έχω κι εγώ στο χωριό. Κι εγώ δεν έχω κανένα παράπονο, μια χαρά εργαλείο είναι. Τα ίδιο - και καλύτερα - περιμένω κι απ´ το μεγάλο.
Βέβαια, επειδή όπως είπα με την B&D δεν έχω και πολύ καλές σχέσεις, αν δεν το αγολραζε ο Παναγιώτης να μου πεί οτι αξίζει η αγιρά του δεν θα το έπαιρνα.
Τώρα για την τοποθέτηση κάτω απ´ το τραπέζι δεν μπιρώ να κάνω και πολλά πράγματα, για να πάω σε router που ρυθμίζεται απο πάνω ήθελα πολλά λεφτά. Εκτός κι αν υπάρχει και κάποιο φυηνό πιυ δεν το ξέρω.
Η μόνη λύση, και η πιο πιθανή, είναι μια DIY κατασκευή, μια απλ τις δεκαλδες που κυκλοφορούν στο youtube.

Όσον αφορά την ρύθμιση του router από κάτω δες και αυτό αν τυχόν δεν το έχεις υπόψη σου...:antlers:

http://www.ebay.com/itm/371790696249?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Κώστα σ´ ευχαριστώ πολύ, ωραίος γρύλος αλλά μου φαίνεται πολύ τσάμπα...
Τον φοβάμαι λίγο. Είναι δυνατόν να έχει μια τόςο φτηνη καρασκευή την ακρίβεια που χρειάζεται ένα router;
Too good to be true.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κώστα σ´ ευχαριστώ πολύ, ωραίος γρύλος αλλά μου φαίνεται πολύ τσάμπα...
Τον φοβάμαι λίγο. Είναι δυνατόν να έχει μια τόςο φτηνη καρασκευή την ακρίβεια που χρειάζεται ένα router;
Too good to be true.

Μπαμπη την εχει την ακριβεια αφου καθε περιστροφη της ντιζας ειναι 1mm. Kαι αναλογα το τριγωνο που δημιουργειται η ακριβεια θα ειναι παντα κοντα στο χιλιοστο ανα περιστροφη. Οταν ειναι πολυ ψηλα θα ειναι λιγοτερο ενω τερμα κατω θα ειναι λιγο περισσοτερο απο mm καθε περιστροφη. Οπως και να εχει με 1/4 μιας στροφης θα εχεις ακριβεια κατω απο 0.5 mm. Και βαζωντας μεγαλυτερο knob περιστορφης θα κανεις και 1/10 στροφη ανετα. Τωρα αν θελεις το βαζω στο Autocad και σου δινω ακριβως νουμερα. Η πιεση των ελατηριων του ρουτερ θα κραταει τον γρυλλο υπο ταση συνεχεια και ετσι θα εχεις σταθερη κινηση και μετρηση.
Νομιζω ομως οτι ειναι πολυ καλη λυση.

Γιάννη την τραμπάλα φοβάμαι, όχι το πάνω-κάτω... Το δεξιά αριστερά.
Μακάρι να είναι αυτό που ζητάμε.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γιάννη την τραμπάλα φοβάμαι, όχι το πάνω-κάτω... Το δεξιά αριστερά.
Μακάρι να είναι αυτό που ζητάμε.

Δεν εχεις δεξια αριστερα ουτε μπρος πισω. Αυτο το εξασφαλιζει το ιδιο το ρουτερ με τις 2 κολωνες και το οτι η πλακα θα ειναι βιδωμενη στο τραπεζι. Φαντασου οτι ο γρυλλος δεν κανει τιποτα διαφορετικο απο αυτο που κανει το χερι σου οταν πιεζεις τα ελατηρια του ρουτερ οταν το δουλευεις πανω απο τον παγκο. Θα πρεπει να πιεζεις τον μοχλο του ρουτερ, να σηκωνεις με το αλλο χερι μ ετον γρυλλο και να ξανακλειδωνεις-ελευθερωνεις τον μοχλο. Σε αυτα τα βυθιζομενα δεν υπαρχει αλλος τροπος.

Πρωί-πρωί, την ώρα που ξεκινάει η

smileyslaughing_lol_dielaughing_jokes-on-you_100-100.gif
smileyslaughing_lol_dielaughing_jokes-on-you_100-100.gif

Χθεσινες και προχθεσινές ψιλο-παραλαβές..

Δύο ποιοτικά εργαλειάκια, και μερικά αναλώσιμα.

http://imgur.com/ye0EKZa
http://imgur.com/M9eEky1
http://imgur.com/UwrMMW7

Η Knipex από Κέντρο βίδας 17,45 e
Κατσαβίδι καστάνιας KS Tools με μύτες από ΕΡΣΚΑ (Καραϊσκος) στην Σπύρου Πάτση 30 e
Ματσακόνι από Welding shop στον Πειραιά 3,30 e
Δίσκος κοπής μετάλλων 23mm από Κέντρο βίδας 2,60 e
Εντατήρες ανοξείδωτοι από Γαμβρινό στη Σπύρου Πάτση 2,40 e το τεμάχιο (8,5 ευρώ τον ένα τους είχε κάποιο άλλο κατ/μα στην ίδια περιοχή αν είναι δυνατόν ! )