Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κάτσε μωρέ να το δοκιμάσω πρώτα & θα σου πω.

Έγχρωμα τα κάνετε τα τσίπουρα σας εκεί πάνω ή λόγω παλαίωσης ?

Ευχαριστώ πολύ & πάλι.

Λόγω παλαίωσης σε δρύινο βαρέλι!

Σήμερα το Lidl πρέπει να ξεπούλησε λόγω των κοκοψινακίων.
Καλορίζικα, καλοδούλευτα κ καλομύριστα όλα σε όλους Κύριοι.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μα κανεις δεν αγοραζει φορμες και παντελονια εργασιας απο λιντ? Εστω ενα βρακι, ενα στριγκ...ολο εργαλεια...

Εγώ αγοράζω όταν έχει κάτι καλό. Έχω πάρει παντελόνι εργασίας με τιράντες μπόμπα. Κάλτσες πολλές ... διάφορα φούτερ (χωρίς κουκούλα) ένα φούτερ που πήρα τελευταία που είχε τα είδη σκι... πολύ ζέστη μιλάμε ένα άλλο μου το έφαγε ο ταινιολειαντήρας αλλά αυτά που μου αρέσουν είναι τα σαλατικά του... τοματίνια Τσουρδίνη(τα ποιο απίθανα τοματίνια στον κόσμο) ,γαλλική σαλάτα, αϊσμπεργκ ... βρακιά δεν παίρνω ...μόνο Μινέρβα !!!

Εγώ σήμερα δεν παρέλαβα τίποτα.

Ξέχασα να περάσω από Lidl... :tdown:

ε καλά δεν έχασες και τίποτα, σου μείναν και τα χρήματα στην τσέπη για μελλοντική παραλαβή. Να μην επαναληφθεί πάντως..
default_tongue.png

Έλεγα να περάσω για να πάρω τον ταινιολειαντήρα (να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία γιατί την πρώτη ήμουν από τους άτυχους), και μια ζακέτα fleece. Αν έχει αύριο καλώς, αλλιώς θα βάλω βενζίνη στο αμάξι χαχαχα.

Ημέρα τών φακών σήμερα,ακόμα ένας μέ τά παρελκόμενα του.

fakoss10.jpg

Ααα, δεν ηξερα οτι παρουσιαζουμε και τις παραλαβες μας σχετικα με φακους, φορτιστες μπαταριες κλπ..

Μήτσοοοοοο τι ωραία καλούδια είναι αυτά ; καλορίζικα, πολύ καλή επιλογή κατά τη γνώμη μου

Ευχαριστώ Γιώργο,ο φωτισμός είναι τό κάτι άλλο,θά σού κάνω σινιάλο Περιστέρι-Πετρούπολη :flipout:-bye-

Πρωί πρωί με τη δροσούλα... Ήρθαν και τα δωράκια σπό Πάτρα. Ωραία ξεκινάει η μέρα σήμερα.
Κώστα σ´ ευχαριστώ πάρα πολύ, και για την πλάκα αλουμινίου και για τη "γέμιση". :ernaehrung004:

Οι ολόσωμες φορμίτσες πάρα πολύ εξυπηρετικές, ακόμα και για τα ραντίσματα στο χωριό.
Οι σακούλες αυτές κάνουν για την Karcher;
Πρώτη φορά βλέπω τέτοιες σακκούλες χωρίς πόρους στο χαρτί.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    108.8 KB · Views: 177