Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αφου έχεις αποφασίσει τι θα κάνεις τότε τι ρωτάς;
Απο paypal μπορείς να κάνεις dispute (τελευταια λύση) και να τον πηδήξεις και να παρεις και τα χρηματα σου πίσω.

Αφού έστειλες mail περιμένεις την απάντηση και πράττεις ανάλογα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επίσης δεν καταλαβαίνω τις διαφορές των 2 μπαταριών 4Ah.

Η διαφορά είναι μόνο στην τιμή. Δεν γνωρίζω αν ή συσκευασμένη θα ήταν και πιο φρέσκια. Νομίζω το φόρουμ είναι για να ρωτάμε κιόλας, έτσι; Γνώμες μαζεύω. Και είναι και ένα κατάστημα απ' όπου πολλοί έχουν ψωνίσει εδώ μέσα...

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Η διαφορά είναι μόνο στην τιμή. Δεν γνωρίζω αν ή συσκευασμένη θα ήταν και πιο φρέσκια. Νομίζω το φόρουμ είναι για να ρωτάμε κιόλας, έτσι; Γνώμες μαζεύω. Και είναι και ένα κατάστημα απ' όπου πολλοί έχουν ψωνίσει εδώ μέσα...

Ναι, δεν ήθελα να σε "προγγήξω", ήθελα να πω ότι αφού έχεις αποφασίσει να το κυνηγήσεις, κυνήγησε το γιατί όπως είδες 2 άτομα είχαμε εντελώς διαφορετική άποψη.
Εγώ π.χ. δεν θα έδινα καμία σημασία γιατί κάνει και μικρές εκπτώσεις και εξυπηρετήσεις..

Μπράβο Αντώνη ...το τσίμπησες το τρυπητήρι !!!:worshippy:

Ναι,
Να δω πώς θα το βάλω σπίτι.. Μάλλον ξημερώματα και αν με ρωτήσει θα πω το κλασικό:
"Αυτό; τοσο καιρό το έχω τώρα το είδες;" :afro:

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ναι,
Να δω πώς θα το βάλω σπίτι.. Μάλλον ξημερώματα και αν με ρωτήσει θα πω το κλασικό:
"Αυτό; τοσο καιρό το έχω τώρα το είδες;" :afro:

Γατάκιααααααααααααααααααααααααα !

Τι λες ρε.... τολμάει η γιαγιά να πει κουβέντα σε αυτόν τον παιδαρά !!!! Σούζα κάθεται η γιαγιά !!!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κώστα, αυτός κάτι θέλει...

Αντώνη μόνο κούρεμα θέλει. Είναι (?) εξάλλου φίλος μου.

Καιρός να ανοίξω το κουτί από το plaisio και να αρχίσω σιγά-σιγά.:guitarist:

Καλορίζικα το νέο σου tablet, laptop, win10 klp klp. Φωτο ΔΕΝ ?