Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστω για τις ευχες.
Τονθελω για τη δουλεια και η αναγκη ηρθε σιγα σιγα...
Επειδη μερικοι ειστε ασχετοι εκ πεποιθησεως :fahne90: (humor ε ) αυτομπου επελεξα ειναι μονο σκαπτικο και το αντιστοιχο του ειναι αυτο
https://www.kentrovidas.gr/m/showprod.php?id=8253 Σε bosch.
Αυτο που δειχνει ο Νικος ειναι ΚΑΙ περιστροφικο κατι που δεν ηθελα, διοτι εχω (1) τρικιλο dewalt περιστροφικο πιστολετο και (2) το πεντακιλο περιστροφικο πιστολετο 5-38 της bosch. Θα επαιρνα το 4αρι του Νικου αλλα ειναι κατι ενδιαμεσα σε αυτα που εχω και δεν μου ειναι αναγκαιο.
Το makita ειναι παναλαφρο αθορυβο!! και βαση χαρακτηριστικων και εμπειριας απο το bosch που εδειξα εγω, θα γαμ ι και θα δερνει. Επι το εργον αυριο.

Να προσθεσω οτι αγορασθηκε απο αλιακμον με χρηση ενδοκοινωτικων και μου κοστισε 354 . Καμια σχεση με τη τιμη στο εσωτερικο της χωρας μας, δυστυχος με τη χρεωση του ΦΠΑ και λοιπων.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Να προσθεσω οτι αγορασθηκε απο αλιακμον με χρηση ενδοκοινωτικων και μου κοστισε 354 . Καμια σχεση με τη τιμη στο εσωτερικο της χωρας μας, δυστυχος με τη χρεωση του ΦΠΑ και λοιπων.

Πολύ καλή τιμή!
Τι είναι το αλιακμον;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εγώ ειμαι ηλίθιος!!!

Πολύ καλώς έπραξες τότε... Λέω και εγώ 700 ευρώ έσκασε το γίδι?

Πολύ καλή τιμή!
Τι είναι το αλιακμον;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το αμαζον!

Το Μπανγκονγκ είναι το banggood!
To στρουμφ είναι το skroutz!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εγώ ειμαι ηλίθιος!!!

Πολύ καλώς έπραξες τότε... Λέω και εγώ 700 ευρώ έσκασε το γίδι?

Ε οχι και γιδι, μονο μοσχοβοδι μερικες φορες...
Το αμαζον!

Το Μπανγκονγκ είναι το banggood!
To στρουμφ είναι το skroutz!
Ετσι :flipout:

Ρε φίλε σε σχέση με το Dewalt τι διαφορά σε βάρος έχουν?

Στο βαρος, δεν θυμαμαι ποσο εχει το κιτρινακι, πανω κατω το ιδιο ειναι. Και στη δυναμη το ιδιο στα χαρτια, αλλα στη πραξη διαφερουν. Το ενα ειναι μονο για σκαψιμο και τα εξαρτηματα και η κατασκευη του ειναι μονο γιαυτο το λογο.
Διπλα διπλα αν τα βαλεις, το μακιτα ειναι λιγο πιο μεγαλο!
Επιπλεον, το dewalt, δεν θυμαμαι πως ηταν καινουργιο, αλλα εχει καταντησει λιγο μπαχατελα στο τσοκ. Ουτε στο τρυπημα του διεκδικουσε δαφνες' γιαυτο εχω το 2-26 dre.
Παμε παρακατω.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γιαυτό δε καταλαβαίνω προς τι η νέα αγορά.
Όπως και να έχει εσύ ξέρεις καλύτερα. Εύχομαι καλοδουλευτο.

Κυριακο δεν μπορω να στο εξηγησω. Θεωρητικα ειναι ιδια, κατασκευαστικα οχι ουτε στο σκαψιμο. Δεν ξερω πως γινεται αυτο, αλλα φανταζομαι λογω κατασκευης το αποτελεσμα διαφερει.
Δεν το εχω δουλεψει το συγκεκριμενο μακιτα, αλλα εχω δουλεψει το gsh3 bosch. To οποιο bosch θεωρητικα ειναι πιο αδυναμο. Ε, στη πραξη, το dewalt μενει πισω στο σκαψιμο.

Εξειδικευμένα εργαλεία, εγώ δεν ξέρω ούτε πως πιάνονται. Μεγειά Νικόλα και καλές δημιουργίες !

Γιατί εγώ ξέρω Γιώργο?
Τα μισά τα πήρα στον φαδερ μπας και σταματήσει λίγο την πυρογραφία και περάσει στο σκάψιμο.

Το κοίλο σκαρπέλο πάντως είναι χρήσιμο για πολλά πράγματα και κυρίως στον Ξυλότορνο! :)

Και μία δική μου χθεσινή παραλαβή σε Kirschen:

1) Ξύστρα ξύλου κοίλη 3801

2) Ξύστρα ξύλου 3800

3) Σκαρπέλο Παλάμης 5643

4) Σκαρπέλο Ξύλου 3231

Σύνολο 52,5 ευρώ
ραια παραλαβη. Δες λιγο αν οι ξυστρες ειναι καλα ακονισμενες. Τρεις εχω τις kirschen και μονο η μια ηταν και αυτη ηταν ο λαιμος χηνας οχι σε ολα τα σημεια. Και δεν ειναι και το πιο απλο πραγμα να τις ακονισεις, ασχετα με το ποσο ευκολα το κανουν στον "σωληνα"

[/SPOILER]ραια παραλαβη. Δες λιγο αν οι ξυστρες ειναι καλα ακονισμενες. Τρεις εχω τις kirschen και μονο η μια ηταν και αυτη ηταν ο λαιμος χηνας οχι σε ολα τα σημεια. Και δεν ειναι και το πιο απλο πραγμα να τις ακονισεις, ασχετα με το ποσο ευκολα το κανουν στον "σωληνα"

Τα καλά δεν ειναι ποτέ καλά ακονισμένα αυτό είναι Νόμος με μικρές εξαιρέσεις.
Τις ακονίζω με το ακονιστήρι διαμαντιού για μαχαίρια (στυλό), τις κάνει ξυράφια.

Θα το τσεκάρω και θα σου πω.

Τα καλά δεν ειναι ποτέ καλά ακονισμένα αυτό είναι Νόμος με μικρές εξαιρέσεις.
Τις ακονίζω με το ακονιστήρι διαμαντιού για μαχαίρια (στυλό), τις κάνει ξυράφια.

Θα το τσεκάρω και θα σου πω.
Συγνωμη αλλα Ιαπωνικο σκαρπελο χειροποιητο αν δεν ειναι ξυραφι απο την αρχη θα κλαις τα 30

Και δεν ειναι απλος ο τροπος που θελουν ακονισμα. Με το ακονιστηρι διαμαντιου απλα κανεις μια πολυ λεπτη προσωρινή κοψη. Σε μια χρηση θα θελει παλι ακονισμα.

Last edited: