Μπράβο, πολύ σημαντικό να μην σε δικαιώνει το εργαλείο που επέλεξες. :SFGSFGSF:
Kαλοδούλευτη Νεκτάριε
Σήμερα αγόρασα ηλεκτρολογικό υλικό (καλώδια,μπρίζα,σπιράλ,στηρίγματα κ.τ.λ)γιά να τραβήξω μιά μπρίζα κοντά στόν αεροσυμπιεστή,καί να βάλω ακόμα ένα σκαφάκι μέ δύο φθορίου στό εργαστήριο.
![]()
Για πάρτο αλλιώς.....
Χαχαχαχαχα
Αφού το κατάλαβες...
Όταν το πήρα χαμπάρι ήταν too late....![]()
Πριν λιγες μερες παρελαβα διαφορα κοπτικα proxxon για πριονοκορδελα και για το μινι παγκοπριονο και φαλτσοπριονο. Και καποια εργαλεια υδραυλικου.
![]()
Eπισης μια πλατια κορδελα dewalt των 16μμ- απο warehouse deals- με 10 ευρω λογω φθαρμενης συσκευασιας, αντι 23 Ε!!
Νομιζω ειναι αυτο που λενε "πριν πεινασεις μαγειρευεις". Αν θυμαμαι χρειαστηκε ενα τετοιο οταν το επαιζε υδραυλικος και δεν ειχε να κανει σε 5 λεπτα τη δουλεια του τριγυρισμενος απο τα μπλε 10βολταΜεγεια Μιχαλη. Αλλα τα σωληνωτα τι να τα κανεις...
Οι λαμπες ειναι κανονικες φθοριου; Γιατι δεν πηρες Led να γλυτωσεις την καταναλωση (αεργη ισχυ νομιζω το λενε) απο τα περιφεριακα;
Μεγεια Μιχαλη. Αλλα τα σωληνωτα τι να τα κανεις...
Καλοδούλευτα νά είναι Μιχάλη.
Κανονικές φθορίου είναι Δημήτρη μέ ηλεκτρονικό Ballast (Xωρίς starter)
Eντάξει τί 9 watt τί 18 watt δέν έχουν τεράστια διαφορά.
Eυχαριστω Δημητρη, και σενα ο φωτισμος!
Βαζω και γω μεγαλες (μακριες) λαμπες φθοριου στο εργαστηριο, ειναι η καλυτερη λυση νομιζω.
Η φθορισμου εχουν δυο μειονεκτηματα.
Δεν αναβουν αμεσως με το πατημα του διακοπτη και το ρευμα (ισχυς) που καταναλωνουν δεν ειναι αυτο που δηλωνει η ονομαστικη τιμη τους. Επισης εχουν το φλικεριν που δεν ευνοοει τη φωτογραφιση, αν το μεταφραζω σωστα.
Eυχαριστω Δημητρη, και σενα ο φωτισμος!
Βαζω και γω μεγαλες (μακριες) λαμπες φθοριου στο εργαστηριο, ειναι η καλυτερη λυση νομιζω.
Οι λάμπες φθορισμού είναι μια χαρά για τα δικά μας εργαστήρια. Εγώ έχω δύο διπλές στο εργαστήριο κ πάνω από κάθε πάγκο έναν μικρό led προβολέα κ είμαι super ευχαριστημένος.
να ξερεις κυρ-κωστα (και οι αλλοι επισης) οτι φωτογραφια με 2 διαφορετικες πηγες (ειδη) φωτισμου δεν συμμαζευεται εμ τιποτα στις ρυθμισεις της μηχανης, ουτε και στο φωτοσοπ.
Αναγκαστικα θα την κανετε με μονο μια πηγη
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.