Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δημήτρη καλορίζικα & καλοδούλευτα.

Σε τι νούμερο (λήγοντα) είχες πάρει τελικά το δικό σου λαχείο ? !!! :flipout:

κι άλλο καρφωτικό ή το άλλαξες ?

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ Κώστα
Δέν πιστεύω στά τυχερά παιχνίδια,δουλειά καί μόνον δουλειά :ernaehrung004:
Δέν είχα πάρει καρφωτικό αέρος τό πρώτο είναι,τελικά επέλεξα Bulle καί άς μήν παίρνει δίχαλο,δέν μέ νοιάζει τό δίχαλο,έχω τό ηλεκτρικό skil πού παίρνει δίχαλο μικρό βέβαια μέχρι 16 mm.
Δυό πράγματα μέ έκαναν νά πάρω Bulle
1) Tό μάνταλο πού έχει μπροστά γιά νά υπάρχει εύκολη πρόσβαση άν κολλήσουν τά καρφιά,σέ σχέση μέ τίς αλλενόβιδες πού είχε τό Topex
2) To λάστιχο πού έχει όταν πατάει η ασφάλεια κάτω πού δέν γδέρνει-σημαδεύει τό υλικό.

Καλα βρε, κατι εχασα ή οτι ναναι διαβαζω. Topex καρφωτικο δεν πηρες χθες?

Μπερδευτήκατε συνάδελφοι προχτές ο Μιχάλης από Κρήτη πήρε τό καρφωτικό αέρος Topex

Πως να μην μπερδευτούμε, παραλαβές από Χίο,παραλαβές από τοπικά κατ/ματα, παραλαβές από ebay - Bangood, ήμαρτον χάσαμε τον μπούσουλα !!
Από το Leroy πάντως δεν παρέλαβες κάτι, πως κι έτσι ; σκιάχτηκες που ήμουν εκεί ;
Τελικά δεν άντεξες έτσι ; τον χτύπησες τον πριτσιναδόρο. Να σου πω κι εμένα μου κάνει κλικ, τον βάζω στις έμμεσες προτεραιότητες.

Καλορίζικα όλα σου τα αποκτήματα και να τα χαρείς Δημήτρη. και απ ότι βλέπω είσαι ο μοναδικός σήμερα με παραλαβή, πως αλλάζουν οι καιροί...

Πως να μην μπερδευτούμε, παραλαβές από Χίο,παραλαβές από τοπικά κατ/ματα, παραλαβές από ebay - Bangood, ήμαρτον χάσαμε τον μπούσουλα !!
Από το Leroy πάντως δεν παρέλαβες κάτι, πως κι έτσι ; σκιάχτηκες που ήμουν εκεί ;
Τελικά δεν άντεξες έτσι ; τον χτύπησες τον πριτσιναδόρο. Να σου πω κι εμένα μου κάνει κλικ, τον βάζω στις έμμεσες προτεραιότητες.

Καλορίζικα όλα σου τα αποκτήματα και να τα χαρείς Δημήτρη. και απ ότι βλέπω είσαι ο μοναδικός σήμερα με παραλαβή, πως αλλάζουν οι καιροί...

Ευχαριστώ Γιώργο
Είχα άλλα στό μυαλό μου (τά παραπάνω) ,γιαυτό δέν πήρα κάτι προχτές από τό Leroy
Οσο γιά τόν πριτσιναδώρο γιά πριτσίνια μέ σπείρωμα,μού έκανε τό "κλίκ" από όταν τόν είδα στού Μπάμπη τίς παραλαβές.

Σημερινή αγορά ράγα οδηγός Bosch FSN 1100 κομπλέ μέ ένα ζευγάρι ειδικούς σφιγκτήρες γιά τήν ράγα οδηγό
Εντύπωση μού έκανε πού καί η ράγα καί οι σφιγκτήρες είναι made in Germany
Tά αξίζει τά λεφτά της μέχρι τελευταίου ευρώ,θα γίνει παρουσίαση στο νήμα τού τέστ.
raga10.jpg
Για μπλε δικοπριονο ειν' τουτο;

Αλφάδια,κλιμακωτό τρυπάνι,γυαλιά προστασίας
erga2010.jpg

Ποσα αλφαδια εχεις Δημητρη;;;; Εχω να δω τοσα πολλων ειδων αλφαδια απο τοτε (1821) που αλφαδιαζα βασεις radar.
Χαιρομαι τις παραλαβες σου παντως, γιατι και εγω την "παταω" ετσι πολλες φορες. Λιγο απο το ενα, λιγο απο το αλλο, κατι που σχεδιαζω και θα μου χρειαστει..................

Τα λόγια περιττεύουν...
6f89a062348b03439feeca61e9f7d011.jpg
Sent from my Remington Typewriter using my Fingers
Εσυ "αυθαδη νεανία" πρεπει να καταλαβεις οτι δεν ειναι πλακες αυτες. Υπαρχουν και "ηλικιωμενοι" που διαβαζουν και πρεπει να το σεβεσαι, γιατι καποιοι συνανθρωποι σου, μπορει να μην αντεχουν δυνατες συγκινησεις.

Να σου πω εγω που "μιλησα στο τηλεφωνο με τον Δημητρη".
Καθως ο εν λογω κυριος εχει μια εφεση εις το πληθος των συνδετηριων μεσων που χρησιμοποιει, αγορασε το καινουργιο καρφωτικο γιατι εχει σαν εξτρα, ενα διακοπτη που επιλεγεις ΒΒ και ΒΡ. Με αλλα λογια σου δινει την δυνατοτητα να καρφωσεις και με "βολη κατα ριπας" εκτος απο "βολη κατα βολη".

Για μπλε δικοπριονο ειν' τουτο;

Ποσα αλφαδια εχεις Δημητρη;;;; Εχω να δω τοσα πολλων ειδων αλφαδια απο τοτε (1821) που αλφαδιαζα βασεις radar.
Χαιρομαι τις παραλαβες σου παντως, γιατι και εγω την "παταω" ετσι πολλες φορες. Λιγο απο το ενα, λιγο απο το αλλο, κατι που σχεδιαζω και θα μου χρειαστει..................

Καλημέρα Δημήτρη
Ναί η ράγα είναι γιά τά περισσότερα μπλέ δισκοπρίονα καί όχι μόνο,αλλά θέλει ερώτημα γιατί βγαίνει καί άλλη μιά ράγα FSN γιά άλλη σειρά εργαλείων νομίζω παλαιότερα ? αλλά δέν είμαι σίγουρος.
Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα "κόλλημα" μέ τά αλφάδια :smash:,φτηνά είναι εξάλλου,εφαρμόζω τό παλιό ρητό,"μάθε τέχνη καί άστην,καί όταν πεινάσεις πιάστην".-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Οσο γιά τόν πριτσιναδώρο γιά πριτσίνια μέ σπείρωμα,μού έκανε τό "κλίκ" από όταν τόν είδα στού Μπάμπη τίς παραλαβές.

Αν και τα πριτσίνια με σπείρωμα Μήτσο υπάρχει τρόπος να τα βάλεις και χωρίς πριτσιναδόρο, με δύο κλειδιά, είναι λίγο μπελάς όμως, καλά έκανες και τον πήρες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αν και τα πριτσίνια με σπείρωμα Μήτσο υπάρχει τρόπος να τα βάλεις και χωρίς πριτσιναδόρο, με δύο κλειδιά, είναι λίγο μπελάς όμως, καλά έκανες και τον πήρες.

Γιά δώσε πληροφορίες πρός ναυτιλομένους Μπάμπη,γιατί δέν τό κατάλαβα πώς μπαίνουν μέ κλειδιά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γιά δώσε πληροφορίες πρός ναυτιλομένους Μπάμπη,γιατί δέν τό κατάλαβα πώς μπαίνουν μέ κλειδιά.

Καλύτερα να το βλέπεις παρά να στο περιγράφω.
Ο "μάστορας" βέβαια είναι λίγο άμπαλος αλλά στο έβαλα γιατί έχει ωραία μουσική υπόκρουση.
Μάκης Χριστοδουλόπουλος! :worshippy:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τι άμπαλος;
Μάλλον για κουλό τον κόβω.
Κι αυτή η μέθοδος ειναι για να βάλεις 1 πριτσινι.
Για περισσότερα δεν λέει.

Μεγειά οι παραλαβές σας κύριοι.
Γιώργο μου ειπα να κανω κι εγω μια πλακίτσα, πρωι-πρωι με το festool
Συμπαθάτε με, δεν ηθελα να πάθετε και τίποτα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Πάντως ωραίο εργαλείο. Για τα προσόντα με αποθέωναν, δεν ήξερα ότι υπάρχουν. Πόσο κ από που;;

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

"Προσόντα με αποθέωναν" ούτε εγώ ξέρω αν υπάρχουν... :flipout:
Χ;χαχσχα! Πριτσινια με σπειρωμα εννοώ!! Ο,τι να ναι! Παρακαλώ τους διαχειριστές, σε επόμενο τέτοιο σαρδάμ να με διαγράψουν!!

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

χθεσινές και προχθεσινές παραλαβές

Wolfcraft Πλαστικός Οδηγός Διάτρησης από Χίο 10 ευρώ, ας είναι καλά ο κουβαλητής μας ο Κυρ
animated-thank-you-image-0043.gif

Αλφάδι stanley fat max μαγνητικό 90 cm από τοπικό κατ/μα Χρήστου 33 ευρώ, και μαγνητική μετροταινία 5 μέτρων Dexter από Leroy 7,5 ευρώ.

XsMB2Rs.jpg
[/IMG]

Η επόμενη εικόνα δίχνει το μαγνητάκι συγκράτησης να είναι ένα χιλιοστό περίπου χωμένο στη βάση και να μην προεξέχει όπως σε κάτι άλλα που μόνο σωστή μέτρηση δεν κάνουν.
Ας είναι καλά ο Δημήτρης που μας έδωσε τα φώτα του, μικρός σε ηλικία αλλά μεγάλος σε γνώσεις.

m0cukDA.jpg
[/IMG]