Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Συγκριμενα ειδα μπαταριες μακιτα που υπαρχουν καινουργιες δθηνοτερες απο τη προσφορα αυτη. Μετα συνεχισα το ψαξιμο και σε καποια βρηκα πραγματι φθηνοτερες τιμες.

Mπραβο Αντωνη, χρησιμη λεπτομερεια αυτη με τα 'μεταχειρισμενα´ που συνηθως ειναι ουσιαστικα καινουρια.

Mπραβο Αντωνη, χρησιμη λεπτομερεια αυτη με τα 'μεταχειρισμενα´ που συνηθως ειναι ουσιαστικα καινουρια.

Τα περισσότερα τέτοια είδη τα έχουν σε προθήκες καταστημάτων (display κλπ). Δηλαδή το πολύ μπορεί κάποιος να τα έχει πιάσει στο χέρι του, όχι κάτι ιδιαίτερο δηλαδή που να το διαφοροποιεί από αυτό του κουτιού.
Κάτι που εδώ γίνεται κατά κόρον (έχω δει να χρησιμοποιούν κατσαβίδια, κλειδιά κλπ και μετά να τα κρεμάνε στα καινούρια), στο εξωτερικό δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει χωρίς το προϊόν μετά να πωλείται φθηνότερα.

10313294_10205504529906103_8935170019568174547_n.jpg

11174791_10205504567587045_2340342271165935067_n.jpg

Μάσκα για της σκόνες από την 3Μ (4251), γιατί καλά τα μαστορέματα, αλλά με την υγεία μας.... δεν παίζουμε !!
Μέχρι σήμερα φορούσα απλές μάσκες μιας χρήσης (φώτο) !!! Από αύριο, μάσκα 6μηνης διάρκειας από την ώρα που θα ανοικτή η συσκευασία, χωρίς αλλαγή φίλτρων στα 25 ευρώ από τοπικό κατάστημα με είδη προστασίας !!
Μου έδειξαν και μια μάσκα στα 55 ευρώ με εξάμηνη διάρκεια και αυτή , αλλά το καλό ήταν ότι τα φίλτρα αλλάζουν μετά το πέρας των 6 μηνών με κόστος 16 ευρώ !!!
Θα δοκιμάσω πρωτίστως αυτήν που πήρα σήμερα και βλέπουμε την επόμενη φορά !!

Περιγραφή προϊόντος :
Προστασία από αέρια και σωματίδια όπως βαφές, λαδομπογιές, λάκες, λούστρα, ρητίνες, συγκολλητικές ουσίες.
Δέχεται Φίλτρα Α1 και προφίλτρα Α2 για μεγαλύτερη προστασία και διάρκεια ζωής - (Δεν περιέχονται στη συσκευασία)
Επίπεδο Προστασίας FFA1P2D
Μέγιστο Επίπεδο Χρήσης 10 x Ε.Ο.Ε. για οργανικούς ατμούς & 12 x Ε.Ο.Ε για σωματίδια (υδατοδιαλυτά και μη πτητικά αερολύματα)

Ωραίος.
Εδώ έχω δει επαγγελματίες που όλη μέρα τρίβουν μέταλλα (ακόμα χειρότερα δηλαδή) να μην φοράνε μάσκα..
Όταν ρώτησα κάποιον γιατί δεν φοράει λέει ότι του φέρνει στεναχώρια και ιδρώτα...

Είχε βέβαια σκούπα συνδεδεμένη στο τριβείο αλλά και πάλι όσο να ναι κάτι ξεφεύγει...

Να βαλω και τον διδυμο τροχο που συμπληρωνει σιγα σιγα το καρε των εργαλειων PROXXON που εχω στο νεο μου εργαστηριο.

Καλλιστα θα αγοραζα ενα κοινο και φτηνοτερο τροχο, σαν αυτον που εχω στο υπογειο, αλλα ειπα να παρω κατι διαφορετικο απο αυτο που κυκλοφορουν στην αγορα κυριως με την εννοια των ρυθμιζομενων στροφων που σε πολλες περιπτωσεις αποφευγεις την υπερθερμανση του αντικειμενου που τροχιζεις και δεν χρειαζεται να εχεις ενα τενεκεδακι νερο διπλα.

Το μικρο μεγεθος, το μικρο βαρος, η απουσια κραδασμων (το ειχα διαβασει και οντως ισχυει) και κυριως οι ρυθμιζομενες στροφες με εκαναν και αγορασα τον λιλιπουτειο proxxon. Eiναι και αθορυβος, χαρακτηριστικο ολων των Proxxon.
Οι ρυθμιζομενες στροφες βολευουν οταν θελεις να γυαλισεις/τριψεις ακομα και να ακονισεις κατι. Ο proxxon εχει τετοια εξαρτηματα (οptional) που κοτσαρονται στο πλαι και αυξανουν κατακορυφα την χρηστικοτητα του τροχου.

Οι πετρες των 50μμ ειναι εξαιρετικης ποιοτητος και κοστιζουν λιγα ευρω.

16919911998_f20b7b1b53_b.jpg

http://www.proxxon.com/en/micromot/28030.php?list
http://www.amazon.de/Proxxon-28030-...im_diy_48?ie=UTF8&refRID=18FWXMHK91SXF2RWZY6F

Να βαλω και τον διδυμο τροχο που συμπληρωνει σιγα σιγα το καρε των εργαλειων PROXXON που εχω στο νεο μου εργαστηριο.

Καλλιστα θα αγοραζα ενα κοινο και φτηνοτερο τροχο, σαν αυτον που εχω στο υπογειο, αλλα ειπα να παρω κατι διαφορετικο απο αυτο που κυκλοφορουν στην αγορα κυριως με την εννοια των ρυθμιζομενων στροφων που σε πολλες περιπτωσεις αποφευγεις την υπερθερμανση του αντικειμενου που τροχιζεις και δεν χρειαζεται να εχεις ενα τενεκεδακι νερο διπλα.

Το μικρο μεγεθος, το μικρο βαρος, η απουσια κραδασμων (το ειχα διαβασει και οντως ισχυει) και κυριως οι ρυθμιζομενες στροφες με εκαναν και αγορασα τον λιλιπουτειο proxxon. Eiναι και αθορυβος, χαρακτηριστικο ολων των Proxxon.
Οι ρυθμιζομενες στροφες βολευουν οταν θελεις να γυαλισεις/τριψεις ακομα και να ακονισεις κατι. Ο proxxon εχει τετοια εξαρτηματα (οptional) που κοτσαρονται στο πλαι και αυξανουν κατακορυφα την χρηστικοτητα του τροχου.

Οι πετρες των 50μμ ειναι εξαιρετικης ποιοτητος και κοστιζουν λιγα ευρω.

http://www.proxxon.com/en/micromot/28030.php?list
http://www.amazon.de/Proxxon-28030-...im_diy_48?ie=UTF8&refRID=18FWXMHK91SXF2RWZY6F

Από σταθερότητα πώς πάει Μιχάλη? Εννοώ λόγω του μικρού του βάρους μένει σταθερό στην πίεση που ασκείς ή πηγαίνει πέρα-δώθε?

Γνωρίζεις κανένα άλλο, μικρό (λόγω έλλειψης χώρου) αλλά οικονομικότερο?

Σωστη ερωτηση καθως ειναι μονο 1.2 κιλα!
Λογω σωστης εργονομιας η πιεση που του ασκεις δεν επηρρεαζει αισθητα την σταθεροτητα του. Δεν το τεσταρα χοντρα, αλλα αυτο καταλαβα απο τις πρωτες δοκιμες που του εκανα.
Βεβαια, εχει κατω απο τη βαση του συστημα για βιδωμα σε παγκο, οπως πρεπει να ειναι στερεωμενοι ολοι οι τροχοι.

Για μικροτερο διδυμο τροχο, κοιτα, το αποτυπωμα του δεν πια και τοσο μικροτερο απο τους υπολοιπους. Εαν δεν ειχα κανονικο διδυμο τροχο, δεν θα αγοραζα τον μικρο proxxon για πρωτο μου τροχο. Λογω ισχυος και μονο.

Σωστη ερωτηση καθως ειναι μονο 1.2 κιλα!
Λογω σωστης εργονομιας η πιεση που του ασκεις δεν επηρρεαζει αισθητα την σταθεροτητα του. Δεν το τεσταρα χοντρα, αλλα αυτο καταλαβα απο τις πρωτες δοκιμες που του εκανα.
Βεβαια, εχει κατω απο τη βαση του συστημα για βιδωμα σε παγκο, οπως πρεπει να ειναι στερεωμενοι ολοι οι τροχοι.

Για μικροτερο διδυμο τροχο, κοιτα, το αποτυπωμα του δεν πια και τοσο μικροτερο απο τους υπολοιπους. Εαν δεν ειχα κανονικο διδυμο τροχο, δεν θα αγοραζα τον μικρο proxxon για πρωτο μου τροχο. Λογω ισχυος και μονο.

Τι να σου ρε φιλε. Δυστυχώς δεΝ έχω εργαστήρι (δεν υπάρχει χώρος) και τις δουλειές, ουσιαστικά επισκευες/επιδιορθωσεις/ψιλοκατασκευες και όχι κατασκευές καλλιτεχνικές που κάνουν πολλά παιδιά εδώ μέσα, τις κάνω στο μπαλκόνι (ή στην κουζίνα όταν δεν φωνάζει το εταιρον ήμισυ) σε αναδιπλουμενο πάγκο. Ο πατέρας μου έχει ένα μεγάλο δίδυμο αλλά είναι στο υπόγειο (κοινόχρηστος χώρος) και δεν με βολεύει να τον ανεβοκατεβαζω. Μέχρι τώρα τις δουλειές του διδύμου τις κάνω είτε με το dremel, είτε με ένα τροχό είτε με ανάλογα εξαρτήματα σε δραπανο.

Εσύ τι λες (και κάτω από αυτές τις καταστάσεις) αξίζει να τον πάρω? Άπαξ και είναι μικρός το αποθηκευω με τα υπόλοιπα εργαλεία στο σπίτι (και όχι στο υπόγειο) και έχω εύκολη πρόσβαση. Το μόνο μου θέμα είναι η σταθερότητα του πάνω στοΝ πάγκο μου. Συνήθως δεν έχω τρέλα ζόρια....Μήπως σου δίνει νεκρό σημείο ώστε να το δεσεις στο πάγκο με σφιγκτηρα?

Μιχάλη μου έβαλες φυτιλιες γιατί δεν τον είχα δει ποτέ αυτόν τον δίδυμο....Ψήνομαι...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πόσα watt είναι? Και ισχύει αυτό που διάβασα "πεταχτά" ότι δεν είναι για να δουλεύει πολύ ώρα γιατί "ανάβει"?

Θα σου πω το εξης. Την επομενη φορα που θα ερθω Αθηνα θα σε ενημερωσω για να ερθεις να σου τον δωσω να τον δοκιμασεις.

Δεν ζεστενεται. Οι οδηγιες εγραφαν να τον βαλεις να τρεχει στο ρελαντι για 10 λεπτα για στρωσιμο. Οκ, ηταν χωρις φορτιο αλλα δεν ειχε ζεσταθει.
Ενα κατσαβιδακι χαλασμενο που το εκανα σουβλι, δεν ειχα κανενα θεμα σταθεροτητας. Για να τον πιασεις με μεγγενη, πολυ σωστη ιδεα ετσι πιανω αρκετα εργαλεια παγκου και γω, δεν θυμαμαι. Αλλα ολο και καμμια πατεντα θα μπορει να γινει ειμαι σιγουρος.

Οπως ακριβως το ειπες συνεβη και με μενα. Εχω διδυμους τροχους στο υπογειο και δεν ηθελα να ανεβοκατεβαινω. Τον τροχο τον χρησιμοποιω αρκετα συχνα σαν εργαλειο για οποιαδηποτε λειαντικη/διαμορφωτικη δουλεια.

Φτου...με έπεισες....δεν θέλω και πολύ :-)

Μήπως ο Ionnistsa μπορεί να μου πει αν μπορώ να το βάλω στο 5buygroup Και πόσο θα έρθει στην τελική του?

Άντε πάω να κοιμηθω με καλές σκέψεις γιατί όλο το μεσημέρι καθαριζα την κεντρική αποχέτευση και πνιγηκα στο σκ...

Φτου...με έπεισες....δεν θέλω και πολύ :-)

Μήπως ο Ionnistsa μπορεί να μου πει αν μπορώ να το βάλω στο 5buygroup Και πόσο θα έρθει στην τελική του?

Άντε πάω να κοιμηθω με καλές σκέψεις γιατί όλο το μεσημέρι καθαριζα την κεντρική αποχέτευση και πνιγηκα στο σκ...

Max 77,10 ευρώ