Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μου ήρθε σήμερα!

Ήδη το δοκίμασα για να κόψω στη μέση (κατά μήκος) κάποια καδρόνια ελάτης μιας και θέλω να φτιάξω έναν μικρό φράκτη για αναρριχώμενο φυτό. Στην αρχή έκανα το λάθος και σφήνωσα το καδρόνι κατά μήκος του πάγκου εργασία και σε κάποιες στιγμές μου σταμάτησε. Όταν όμως χρησιμοποίησα τον σφιγκτήρα και ελευθερώθηκε το ξύλο, το έκοψε σαν βούτυρο. Χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία από δισκοπρίονα, μου φάνηκε πολύ εύκολο στη χρήση, στην κίνηση και σε αυτό βοηθάει πολύ το μέγεθός του και το μικρό του βάρος.

Τώρα σκέφτομαι να φτιάξω έναν αυτοσχέδιο οδηγό για το εργαλείο με το γνωστό βίντεο που βρήκα . Το θέμα είναι ότι πρέπει να βάλω όσο πιο λεπτό ξύλο μιας και ήδη το εργαλείο κόβει στα 2,6mm.

Με το καλό. Να το σέβεσαι το συγκεκριμένο εργαλείο για να σε "αγαπάει" κ αυτό.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα σέ όλους.

Ωραία καί ποιοτικά εργαλεία κύριοι τά μπλέ Bosch

Αντώνη καλά τρυπήματα-βίδώματα

broxopios καλά κοψίματα.Θέλεις νά πείς 26 mm βάθος κοπής,σκέψου καί τήν λύση τού plexy-glass 3 mm αντί γιά ξύλο γιά να μήν χάσεις πολύ ύψος,δέν κολλάει πουθενά αυτό τό δισκοπρίονο,απλά θέλει αργά-αργά και τό ατού ότι δέν βγάζει πολύ πριονίδι όπως τα ηλεκτρικά δισκοπρίονα.

έτσι ακριβώς, για το μέγεθός της πάντως το έχει το βάρος της. Βέβαια δεν είναι εργαλείο που θα το ζορίσεις κάπου απλά θα σου λύσει τα χέρια σε εργασίες που απαιτούνται σε στενό χώρο.
Ευχαριστούμε για τις ευχές σου.

Δημήτρη τα ευχαριστώ και σε σένα.

Νά σαι καλά Γιώργο δέν κάνει τίποτα.-bye-

Καλοριζικα συναδελφοι, καλοδουλευτα να ειναι!

Αντωνη το καλυτερο ζευγος 10βολτων, ανεξαρτητου μαρκας, πηρες!!
Νικο η παραλαβη της πριονοκορδελας ειναι η παραλαβη του μηνα! Θα την χαρεις αφανταστα!
Νικο, παρα πολυ ευχρηστo το 10βολτο δισκοπριονακι της bosch.
Δημητρη νομιζω πρεπει να σου απονεμηθει ο τιτλος του αγοραστη του ετους αναφορικα με την πληθωρα τεμαχιων που παραλαμβανεις!! Καλοδουλευτα φιλε!!
Πατριωτακι βλεπω και δευτερο μπουφανακι bosch!

Μιχάλη σέ ευχαριστώ
Τήν υγειά μάς νά έχουμε και δουλειές,γιά να μπορούμε νά κάνουμε τό κέφι μας.

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα σέ όλους.

Ωραία καί ποιοτικά εργαλεία κύριοι τά μπλέ Bosch

Αντώνη καλά τρυπήματα-βίδώματα

broxopios καλά κοψίματα.Θέλεις νά πείς 26 mm βάθος κοπής,σκέψου καί τήν λύση τού plexy-glass 3 mm αντί γιά ξύλο γιά να μήν χάσεις πολύ ύψος,δέν κολλάει πουθενά αυτό τό δισκοπρίονο,απλά θέλει αργά-αργά και τό ατού ότι δέν βγάζει πολύ πριονίδι όπως τα ηλεκτρικά δισκοπρίονα.

Νά σαι καλά Γιώργο δέν κάνει τίποτα.-bye-

Ευχαριστώ Δημήτρη μου.

Να στε καλά όλοι.

Ναι 4mm κόντρα πλακέ είναι καλή περίπτωση. Καλό και το plexiglass αλλά πρέπει να βρεθεί κάποιος να μας το κόψει. Οπότε θα κοιτάξω για κόντρα πλακέ.

Γυρνωντας απο το αεροδρομιο πηρα και μια ντουλαπα πλαστικη -Πλατος 68 x Bαθος 37,6 x Υψος171- απο το λεροϊ με 35 ευρω!
https://www.leroymerlin.gr/gr/apoth...b376xu171-cm-me-rafia-se-gkri-hroma-61830573/

Πολυ καλη και βολικη. Συναρμολογειται πανευκολα χωρις προβληματα εφαρμογης.
33977529385_149fae0ca2_z.jpg
33592487210_8b336d877a_z.jpg

Προσθεσα και ενα ραφακι και ισως βαλω και αλλο ενα.
33164496933_08bf480cea_c.jpg

Καλορίζικα όλα κύριοι.

Μιχαλη,μη βάλεις ράφι γιατί απ το βάρος πιτσικαρουν τα πλαϊνά κάθετα,στο μπροστινό μερος και πέφτουν όλα...
Μπορείς να βάλεις ντιζά περαστή ή σύρμα μπροστά απ τα ράφια...

Αντε να δουμε με τι θα τι γεμισεις τη ντουλαπα.
Παντως προσωπικα δεν μου αρεσουν αυτες οι πλαστικες, με χαλανε αισθητικα αλλα και απο θεμα αντοχης.

Αν και έχω κι εγώ μία KETER στο μπαλκόνι, συμφωνώ με το σχόλιο του Νεκτάριου.

Μακάρι αυτή που πήρες Μιχάλη να βγει γερή, πάντως νομίζω την πήρες τζάμπα, καλορίζικη φίλε.!

thanks guys!
Mονο ελαφρια πραματα και ψιλολογια στο εξτρα ραφακι Πανο και στα υπολοιπα ουτε τα μισα απο τα 20 κιλα που λεει οτι κρατανε.
Η πλαστικη ντουλαπα ειναι φτηνη και χρησιμη αλλα δεν θα ειναι σε εμφανες μερος στο εργαστηριο.
Η καλη απο το praktiker που περιμενω, ειναι ξυλινη :))

thanks guys!
Mονο ελαφρια πραματα και ψιλολογια στο εξτρα ραφακι Πανο και στα υπολοιπα ουτε τα μισα απο τα 20 κιλα που λεει οτι κρατανε.
Η πλαστικη ντουλαπα ειναι φτηνη και χρησιμη αλλα δεν θα ειναι σε εμφανες μερος στο εργαστηριο.
Η καλη απο το praktiker που περιμενω, ειναι ξυλινη :))

Η ξυλεια εννοεις που θα φτιαξεις εσυ με τα εργαλεια σου, ντουλαπα.-bye-

Η ξυλεια εννοεις που θα φτιαξεις εσυ με τα εργαλεια σου, ντουλαπα.-bye-

Ντουλαπα 1.85 υψος και πλατος 80εκ, με εξι συρταρια και δυο ραφια, ποσο λες να παει κοστος η ξυλεια/φινιρισμα και τα εξαρτηματα?

PP_376567_G.jpg

Ρωταω τον Νεκταριο ποσο νομιζει οτι κανουν τα υλικα για να την φτιαξει κανεις μονος του.
Ετοιμη κοστιζει 109 ευρω απο praktiker (τελευταια σελιδα στο φυλλαδιο τους).

Ρωταω τον Νεκταριο ποσο νομιζει οτι κανουν τα υλικα για να την φτιαξει κανεις μονος του.
Ετοιμη κοστιζει 109 ευρω απο praktiker (τελευταια σελιδα στο φυλλαδιο τους).
50-80 ...
-bye-