Tι παραλάβαμε σήμερα..

Επειδή πήγα και στα δύο χθες όμως το ελληνικό έχει περισσότερα πράγματα γενικά η Αγία Βαρβάρα είχε πιο "καλά"

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χθες βραδυ πηγα στο Praktiker Ελληνικου και αγορασα μεμονωμενα καρυδακια, πριτσιναδορο "οροφης", σετ πολυγωνα, ολα της Kreator, τιμησα και άλλα ψιλολογια. Απο proxon ειχε μονο ελαχιστα καρυδακια. Γενικως ειχε 4-5 κασετινες, πολλα γερμανικα (δυσκολα φτιαχνεις σειρα), πολλα γερμανικα με καστανια (δυσκολα φτιαχνεις σειρα), πολλα γερμανοπολυγωνα (δυσκολα φτιαχνεις σειρα) και παρα πολλα καρυδακια (1 ευρω) ολα της Kreator.
Να σημειωσω οτι οι εργαζομενοι στο καταστημα ηταν εξυπηρετικοτατοι, ευχαριστοι και ετρεχαν δεξια- αριστερα να εξυπηρετησουν τους παντες !

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αρα εχει ακομη εκει ε Μακη?

Με κάλυψαν οι προλαλήσαντες.
Έχει πολλά καλάθια με διάφορα εργαλεία σε προσφορά, εκτός από καρυδάκια proxxon και Kreator.
Γενικά, οι τιμές είναι 0,99 για τα ψιλά και 2,99 για όλα τα υπόλοιπα.
Λυπάμαι γιατί η πίεση ήταν μεγάλη και δεν έβγαλα φωτο.

Λοιπον για να σας λυσω την απορια. Πριν 2 μηνες περιπου οτι υπηρχε σε στοκ στις αποθηκες απο τα προς καταργηση, σταλθηκαν ολα απο ολα τα καταστηματα σε ενα καταστημα στην Αθηνα. Ο πληροφοριοδοτης μου (inside man) δεν θυμοταν σε ποιο. Οτι ειχε μεινει απο τις μαρκες αυτες που ηταν στα ραφια (και οχι στην αποθηκη), τα κρατησαν τα καταστηματα, και τα εβγαλαν προς εκποιηση σε τιμες σκοτωμα. Αυτος προφανως ειναι και ο λογος που δεν υπαρχει ποικιλια σε ολα τα υποκαταστηματα.

Πηγη: Εργαζομενος του καταστηματος στο τμημα των εργαλειων (ο οποιος θα το πληρωσει πολυ ακριβα που δεν μου εριξε ενα τηλεφωνο πριν :violent-smiley-030:)

Γύρισα στη βάση μου και ανεβάζω τη σημερινή πραμάτεια από το Praktiker Ελληνικού.

image hosting sitescertificity.com

Βασικά, ξεκίνησα με μια σειρά καρυδάκια Kreator (10-16, 18, 20-22) προς 0,99 , με καστάνια Proxxon 3/8 9,99 (μοναδική, χωρίς barcode και ο υπάλληλος μου έδωσε το ταμπελάκι για την ταμία !!!), προέκταση Proxxon 3/8 (2,99), και συνέχισα με 4 σωληνωτά 6Χ7, 8Χ9, 12Χ13, 14Χ15 (4*0,99), 2 γερμανοπολύγωνα Proxxon 9 και 11 (2*2,99), βαριοπούλα Amtech 1250 (2,99), κατσαβίδι καρυδάκι 8 Sora (2,99), πολύγωνο με καστάνια Proxxon 14Χ15 (4,99), συρματόβουρτσα (0,99), σκαρπέλο 25 Amtech (2,99), σπάτουλα (0,99) και μυτοτσίμπιδο κυρτό Kreator (2,99).

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παρελαβα και γω απο την ομαδικη

free image hostcertificity.com

Παρατηρησα οτι η μπαταρια ειναι σχεδον αδεια, μαλλον. Αναβει το ενα απο τα τρια λαμπακια στο δισκοπριονο.

Έτσι είνα οι καινούριες. Άδειες!

Χέρι με χέρι με συγγενή που ήρθε από έξω. Μου στοίχισαν μόλις 40 . Φαίνονται εξαιρετικά σκαρπέλα κ σε ξύλινη κασετίνα κόσμημα.

Πολύ καλή παραλαβή.θα μας πεις από πια χώρα;Τ έφερε; Μήπως τ πάρουμε και εμείς.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χέρι με χέρι με συγγενή που ήρθε από έξω. Μου στοίχισαν μόλις 40 . Φαίνονται εξαιρετικά σκαρπέλα κ σε ξύλινη κασετίνα κόσμημα.
Μάστορα μου είναι από τα κορυφαία σκαρπελα με τα ίδια λεφτά το πολύ πολύ εδώ να έπαιρνεσ δύο καλορίζικα.