Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλο το OSB...αλλα εμενα επεσε το ματι μου στην φετα του ξυλου που εχεις εκει κατω... τι σκοπευεις να κανεις με αυτη...???

Δεν σου λέωωωωωω!!!!!

Σημερινή παραλαβή από Banggood και amazon.co.uk

1) Κυκλώνας προσφορά στα 9 ευρώ από Banggood

2) Ανταλλακτικά γυαλόχαρτα για το κυλινδρικό τριβείο (ή όπως το λένε) που πήρα τις προάλλες από Γερμανία στα 10.5 ευρώ περίπου

3) Βάση γυαλόχαρτων bosch (για γωνιακό τροχό και δράπανο) στα 4.7 ευρώ περίπου

4) Ανταλλακτικές σακούλες Metabo SPAbags για τον συλλέκτη σκόνης (10 τεμάχια στα 8.5 ευρώ) από amazon warehouse deals.

Last edited by a moderator:
Καλοριζικα συναδελφοι!
Νικο αυτο το warehouse deals, καποιες φορες ειναι απιθανο. Οχι μονο βρισκεις καλυτερες τιμες σε ειδη που ειναι σαν καινουρια, αλλα βρισκεις και εργαλεια που κανονικα δεν αποστελλονται Ελλαδα.

Το μονο κακο ειναι οτι καποιες super ευκαιριες εξαφανιζονται αυθημερον!

Έχοντας αυτόν τον Ελληνικό εργαλειοφορέα για περίπου 3 χρόνια ο οποίος είναι πολύ καλός και φτηνός και αγοράζοντας κατά καιρούς διάφορα εργαλεία (gedore, hazet, elora, volkel, knipex, wera, felo, bahco, craftsman, facom, acesa, unior, toptul, ks tools, κλπ) ανάλογα με της ανάγκες μου ακόμα και εργαλεία από το Lidl…..
Με λίγα λόγια αγόραζα διάφορα εργαλεία από πολύ καλά έως κακά….

20170511_145801.jpg

Πριν 3 μήνες αποφάσισα (μετά από ζημιά που έπαθα από βλακεία ενός συνεργάτη σε ένα μηχάνημα) να αγοράζω μόνο καλής ποιότητας εργαλεία και επέλεξα gedore….
GEDORE η οποία εκτός του ότι ανήκει στης κορυφαίες εταιρείες έχει πολύ καλές τιμές και υποστήριξη στην Ελλάδα.
Τα κινέζικα και γενικά τα κακής ποιότητας θα τα χαρίσω σε κάποιο φίλο….

Παράγγειλα λοιπόν έναν εργαλειοφορέα με 9 συρτάρια ο οποίος θα εξοπλιστεί με μονάδες εργαλείων αφρού CT
Ο εργαλειοφορέας χωρίς εργαλεία έχει λιανική τιμή 2.114 + φπα και μου κόστισε με φπα κάτι παραπάνω από 1.000 ευρώ.
Δυστυχώς δεν ήρθαν όλα τα εργαλεία που παράγγειλα γιατί υπάρχει λίστα αναμονής…
Ανεβάζω κάποιες φωτογραφίες με αυτά που ήρθαν…

20170509_161715.jpg20170511_151307.jpg20170511_151626.jpg20170511_152651.jpg

Έχοντας αυτόν τον Ελληνικό εργαλειοφορέα για περίπου 3 χρόνια ο οποίος είναι πολύ καλός και φτηνός και αγοράζοντας κατά καιρούς διάφορα εργαλεία (gedore, hazet, elora, volkel, knipex, wera, felo, bahco, craftsman, facom, acesa, unior, toptul, ks tools, κλπ) ανάλογα με της ανάγκες μου ακόμα και εργαλεία από το Lidl…..

View attachment 140957

Πριν 3 μήνες αποφάσισα (μετά από ζημιά που έπαθα από βλακεία ενός συνεργάτη σε ένα μηχάνημα) να αγοράζω μόνο καλής ποιότητας εργαλεία και επέλεξα gedore….
GEDORE η οποία εκτός του ότι ανήκει στης κορυφαίες εταιρείες έχει πολύ καλές τιμές και υποστήριξη στην Ελλάδα.

Παράγγειλα λοιπόν έναν εργαλειοφορέα με 9 συρτάρια ο οποίος θα εξοπλιστεί με μονάδες εργαλείων αφρού CT
Ο εργαλειοφορέας χωρίς εργαλεία έχει λιανική τιμή 2.114 + φπα και μου κόστισε με φπα κάτι παραπάνω από 1.000 ευρώ.

View attachment 140958View attachment 140959View attachment 140960View attachment 140961

Αυτές είναι παραλαβές!!!
Με το καλό να παραλάβεις και τα υπόλοιπα!!!
Και αν τον πουλάς τον παλιό δώσε μου μια τιμή!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αυτές είναι παραλαβές!!!
Με το καλό να παραλάβεις και τα υπόλοιπα!!!
Και αν τον πουλάς τον παλιό δώσε μου μια τιμή!

Νάσαι καλά...
Δυστυχώς δεν πουλάω τον παλιό εργαλειοφορέα......

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Νάσαι καλά...
Δυστυχώς δεν πουλάω τον παλιό εργαλειοφορέα......

Εργαλειοφορέας και εργαλεία για το σαλόνι ,με γεια και καλοδούλευτα να είναι!
Η τιμή του εργαλειοφορέα αναλογικά με την ποιότητα του είναι χώμα!

Και μερικές δικές μου παραλαβές εκ Θεσσαλονίκης και Πατρών με την πολύτιμη βοήθεια του Παππού Κώστα!!!!

picture upload

1) 2 κορδέλες μαύρες 6 mm για την πριονοκορδέλα metabo bas 318

2) Ούζο special και δυσεύρετη παραγγελία Πιλαβά

3) Γυαλιά ασφαλείας

4) Φόρμα εργασίας μία χρήσης

5) Μάσκες (20 τμχ).

6) 2 ζευγάρια δερματοπάνινα γάντια ΤΙΤΑΝ

7) Βιβλιαράκι ΤΙΤΑΝ

Ευχαριστώ και επιφυλάσσομαι!

Σημερινή παραλαβή από Banggood και amazon.co.uk

1) Κυκλώνας προσφορά στα 9 ευρώ από Banggood

2) Ανταλλακτικά γυαλόχαρτα για το κυλινδρικό τριβείο (ή όπως το λένε) που πήρα τις προάλλες από Γερμανία στα 10.5 ευρώ περίπου

3) Βάση γυαλόχαρτων bosch (για γωνιακό τροχό και δράπανο) στα 4.7 ευρώ περίπου

4) Ανταλλακτικές σακούλες Metabo SPAbags για τον συλλέκτη σκόνης (10 τεμάχια στα 8.5 ευρώ) από amazon warehouse deals.

Μεγειες Νίκο.
Τον κυκλώνα τον ψάχνω κι εγω (εχει βγει και νέο μοντέλο) αλλα δεν τον βρισκω κατω απο 12-13 . Τα 9 που λες ηταν μαζί με τα μεταφορικα ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Μεγειες Νίκο.
Τον κυκλώνα τον ψάχνω κι εγω (εχει βγει και νέο μοντέλο) αλλα δεν τον βρισκω κατω απο 12-13 . Τα 9 που λες ηταν μαζί με τα μεταφορικα ;

Ναι φίλε μου από Banggood η αγορά (προσφορά)!

Μεγειες Νίκο.

Χρηστο βαλε ενα λινκ απο το νεο μοντελο!

Επειδή κυκλώνα θέλω κι εγώ να πάρω, μπορούμε να κανονίσουμε μία ομαδική και να μοιραστούμε τα μεταφορικά?

Καλημέρα παιδιά ο κυκλώνας τι ειναι και που χρησιμεύει;

Δες εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=XKatzCk2GqQ

Last edited by a moderator:
Επειδή κυκλώνα θέλω κι εγώ να πάρω, μπορούμε να κανονίσουμε μία ομαδική και να μοιραστούμε τα μεταφορικά?

Αν παραγγελθει απο Κινα εχει δωρεαν μεταφορικα και επισης αν ειναι πολυ ογκωδης η αποστολη κινδυνευουμε και για τελωνεια...

Αν παραγγελθει απο Κινα εχει δωρεαν μεταφορικα και επισης αν ειναι πολυ ογκωδης η αποστολη κινδυνευουμε και για τελωνεια...

ουπς, δεν το γνώριζα αυτό...

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

View attachment 140957

View attachment 140958View attachment 140959View attachment 140960View attachment 140961

:drool1::drool1::drool1::drool1::drool1::drool1::drool1::drool1::drool1::drool1::drool1::drool1::drool1: