Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πολλές μεγειές σε όλους τους Κυρίους !!

Παππού Κωστή πάλι καλλιτεχνίες θα φτιάξεις, το βλέπω εγώ..

Νίκο αυτά τα γάντια της Husqvarna εκτός από ποιοτικά είναι και πολύ όμορφα, απορώ με τι καρδιά θα τα λερώσεις..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Νίκο αυτά τα γάντια της Husqvarna εκτός από ποιοτικά είναι και πολύ όμορφα, απορώ με τι καρδιά θα τα λερώσεις..

Ισχύει αλλά από το να πέσω στην πιθανότητα να κόψω κανένα, συμβιβάζομαι!!! :p

Μεγειές πατριώτη!

Kαλοριζικα τα αναλωσιμα, οι πρωτες υλες συναδελφοι!

Mike, αξιζε η αναμονη :))
σας ευχαριστω πολυ!!

Και εγώ παρέλαβα μία μηχανή γκαζόν Lux με κινητήρα B & S 500E στα 174 ευρώ από Praktiker!
Την πάτησε ο ξάδερφος μου που πήρε την ίδια με 239 !

Προφανώς έχει γίνει αντιληπτή η προτίμηση μου για αγορές από Ελληνικά μαγαζιά αφενός μεν για την στήριξη της εγχώριας εμπορικής παρουσίας και αφετέρου γιατί έχεις την δυνατότητα να δεις το πράμα ζωντανό αν μπορείς να επισκεφτείς τους συγκεκριμένους χώρους.
Είχα εντοπίσει λοιπόν μέσω διαδικτύου αλλά περισσότερο μου είχε κάνει εντύπωση η άψογη τηλεφωνική εξυπηρέτηση του συγκεκριμένου καταστήματος. Χθες λοιπόν που βρέθηκα Αθήνα κέντρο για λίγες ώρες πέρασα από εκεί και αγόρασα μερικούς μηχανισμούς ρολογιών μαζί με δείκτες κτλπ.
Το κατατάσσω ανάμεσα στις φιλότιμες προσπάθειες επαγγελματιών ....χωρίς να λαμβάνω υπ όψιν την οποιαδήποτε μικροδιαφορά τιμής από τα διαδικτυακά Κινέζικα.

http://eclock.gr/roloi-ftiaxto-monos-sou/oloi-oi-mixanismoi.html?dir=asc&mode=list

Φωτορεπορτάζ θα ακολουθήσει .... και τελικές κατασκευές .... στους δικούς μου χρόνους !!!!:flipout::flipout:-bye-

Ψιλοπραγματάκια σήμερα
Σέτ εξαγωγής o-ring,σημαδευτήρι,διπλό βουρτσάκι,φρεζάκια Dremel.

e110.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ψιλοπραγματάκια σήμερα
Σέτ εξαγωγής o-ring,σημαδευτήρι,διπλό βουρτσάκι,φρεζάκια Dremel.

Που πας κ τα ξετρυπώνεις ρε σειρά!

Αυτά τα κοκοψίνια για τα Ο-ring μου θύμισαν οδοντίατρο!

Καλοδούλευτα νά ναι.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Που πας κ τα ξετρυπώνεις ρε σειρά!

Αυτά τα κοκοψίνια για τα Ο-ring μου θύμισαν οδοντίατρο!

Καλοδούλευτα νά ναι.

Nα σαι καλά "σειρά",η οδός Σπύρου Πάτση εδώ στήν Αθήνα γεμάτη είναι απο τέτοια καλούδια.

Παραλαβη σημερινή μετα απο αναμονή 7 ημερων Επιτέλους ήρθε φρέσκο φρέσκο πολύ καλή ποιότητα κατασκευής ,Ακόμα δεν το δούλεψα μόνο το δοκίμασα να δω αν είναι ολα οκ εντυπώσεις προσεχώς
80c7f7cde38673493f711c3fbac28da0.jpg
c02697e7dfb7bae51711a930bbdac7d8.jpg
dcae9f3708186d3483421b2b1aa5bd69.jpg

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλές κοπές σου εύχομαι. Ξεψάχνισε καλά το manual κ ξεκίνα με εύκολες κοπές πρώτα. Δείχνει πολύ καλό εργαλείο.

Καλοριζικα σε ολους!
Δημητρη το σετ εξαγωγης ο ρινγκ ειναι πολυ χρησιμο για πολλα πραγματα! Τσαμπα το πηρες το σημαδευτηρι, αφου πηρες το αλλο σετακι:))
Νικο, ποιους δεικτες πηρες, βλεπω πουλαει ξεχωριστα τον μηχανισμο και ξεχωριστα τους δεικτες. Δεν ειναι κακες οι τιμες του μαγαζιου.
Ανδρεα βλεπω εκανες βαρβατη παραλαβη, ειναι η παραλαβη του μηνα!! Να το χαρεις!

Ευχαριστώ πολύ παιδιά θα το διαβάσω το manual με προσοχή αυτό που θελω να κανω είναι να δω αν είναι σωστό στις μοίρες αλλά δεν ξέρω πώς το ρυθμίσεις βλέπετε είναι το πρώτο μου φαλτσοπριονο

Παρελαβα και γω σημερα το νεο 18βολτο κρουστικο brushless της Ryobi!

Eδω στη φωτο με το απλο 18βολτο δραπανο που εχουν το ιδιο μηκος. Το κρουστικο ειναι λιγο πιο ψηλο.
34804339342_c838ce2b29_b.jpg

Ηδη εκανα τις δοκιμες μου και ειμαι ευτυχης που ανοιγει τρυπες σε μπετον σαν ηταν SDS δραπανο :)))
Σε καποια φαση συντομα θα κανω ενα μινι review στα εργαλεια μπαταριας.

Μιχάλη πήρα έναν μηχανισμό RHYTHM αθόρυβο συνεχούς ροής για την κρεβατοκάμαρα δηλ. δεν κάνει τικ-τακ Ιαπωνίας http://eclock.gr/rhythm-1102x00r.html?___SID=U
και δείκτες τους μεγαλύτερους που μπορεί να δεχθεί http://eclock.gr/rhythm-r12-357.html (αν πατήσεις το link ποιους δείκτες παίρνει ο μηχανισμός σου βγάζει τους συμβατούς)

Και δύο μηχανισμούς τύπου UTS Γερμανικούς http://eclock.gr/uts-800-05.html?___SID=U για λίγο μεγαλύτερους δείκτες http://eclock.gr/o15-096.html?___SID=U
και τους αντίστοιχους δευτεροδείκτες για όλα.
Οι UTS παραδίδονται με 2 κολλάρα διαφορετικού μήκους το κάθε ένα για να δένουν στο καντράν καθώς και με έξτρα φορετό κρεμαστάρι.
Στους UTS έβαλα μπαταρία και δείκτες επάνω και τους κόλλησα στο αυτί και δεν ακούγεται τίποτα καμία σχέση δηλαδή με τα γνωστά ρολόγια τοίχου που ήξερα .... ο συνεχούς ροής ακούγεται σαν να μην δουλεύει καθόλου !!!!

Σιγα σιγα ρε..... έχουμε καιρό !!!!:flipout::flipout:

Προσπαθώ να συλλάβω πως θα το κάνω γιατί θέλω και τζάμι μπροστά (εμείς ξεσκονάμε κιόλας) -bye-

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σιγα σιγα ρε..... έχουμε καιρό !!!!:flipout::flipout:

Προσπαθώ να συλλάβω πως θα το κάνω γιατί θέλω και τζάμι μπροστά (εμείς ξεσκονάμε κιόλας) -bye-

Πάλι καλά που είναι αθόρυβοι οι μηχανισμοί γιατί διαφορετικά εσύ θα έβαζες διπλό ηχομονωτικό τζάμι.