costas1965
AVClub Fanatic
μμμ.. πες ότι σου αρέσουν τα χρωματιστά μπιρμπιλόνια..:smash:
εντάξει μωρέ γιατί όχι ; μια χαρά φαίνονται, μεγειά Κωστή
Σε ευχαριστώ.
μμμ.. πες ότι σου αρέσουν τα χρωματιστά μπιρμπιλόνια..:smash:
εντάξει μωρέ γιατί όχι ; μια χαρά φαίνονται, μεγειά Κωστή
Μεγεια!
Και μενα μου αρεσε, αλλα πολλα τα σετ....
Θα έπαιρνα και εγώ κανένα αλλά έχω 2 σετ Parkside, ένα Bosch πράσινο και 1 γκρι!!!
Εσύ να κοιτάξεις να τελειώσεις ότι μας έχεις τάξει εδώ κ μέρες κ να μας το παρουσιάσεις.
Το είχες πάρει με την προσφορά στα 139;Επιτέλους παραλάβαμε το δισκοπριονο-φαλτσοπριονο 1800 w lux
Η προσφορά ήταν 119 ευρώΤο είχες πάρει με την προσφορά στα 139;
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εσύ από πού το πήρες;Η προσφορά ήταν 119 ευρώ
Το έχει ακόμα;και αν ναι σε τι τιμη;Εσύ από πού το πήρες;
Εσύ από πού το πήρες;
Α...είχα πάει και γω τότε αλλά δεν υπήρχε τίποτα και δεν μπορώ έδωσαν αυτή την επιλογή.Καλοριζικο και καλοδουλευτο!Είναι πολύ ποιοτικό για τα λεφτά του!Από το praktiker όταν έβγαλε την προσφορά πριν 2 μήνες έδωσα προκαταβολή και δεν είχε να το παραδώσει και το παρέλαβα σήμερα .
Καλοδουλευτο, ωραιοτατο φαινεται!!!
Αλλαξες τον δισκο? Που θα το δουλευεις, θα φτιαξεις βαση?
Δημητρη, η μικρες πριονοκορδελες σαν την proxxon με μολις 5μμ πλατος λαμας και το ελαχιστο παχος των 0.4 χιλοστων, δυσκολα δεν θα λοξοδρομισουν/λυγισουν λιγακι, ειδικα σε σκληρο ξυλο.
Οχι οτι δεν μπορεις να κοψεις ευθεια, αλλα την απολυτη ακριβεια που θες εσυ δεν θα την εχεις. Εδω στα δισκοπριονα και με καλους φρακτες χανεις καποια δεκατα, στην κορδελιτσα δεν θα χασεις?
Ειδικα η μικρη proxxon δεν ερχεται με φρακτη, πρεπει να ιδιοκατασκευασεις. Εσυ θες το proxxon FET η το πρασινο bosch. Σου προτεινω το δευτερο γιατι το πρωτο εχει περιορισμο υψους οπως ξερεις.
Αλλιως δοκιμασε την γερμανικη βαση για σεγα. Με μια καλη σεγα απο κατω μπορει να σε εκπληξει.
Μιχάλη απευθυνόμουν στόν Ηλία γιά τό φαλτσοπρίονο.
Αλλά σέ ευχαριστώ πού έγραψες λεπτομέρειες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.