Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Καλορίζικη Γιώργη!!Θα ενθουσιαστείς με το εργαλείο,είμαι βέβαιος!Καλές δημιουργίες!

Καλά υπάρχουν γυναίκες που κάνουν τέτοια δώρα στους συζύγους ; μάλλον παντρεύτηκα τη λάθος γυναίκα.. :smash:

καλορίζικο και εύχομαι να το ευχαριστηθείς

Kαλουδούλευτη Γιώργο,όντως η πριονοκορδέλα σέ πάει σέ άλλες διαστάσεις κατασκευών,καλές δημιουργίες.

Αυτα ειναι γουστα! Μπορει να ειναι einhell, αλλα για εργακια θα ειναι μανουλα, ζηλευω!

Καλοδούλευτη με αγάπη κ με προσοχή.

Χαχαχαχ Σας ευχαριστώ !!!Πραγματικα ειμαι πολύ ενθουσιασμενος τελικά η κορδέλα σου λυνει χέρια σε πολλές κατασκευές !!! Και όπως λέει ο πάππους θέλει πολύ προσοχή !!

Γιωργο καλοριζικη η κορδελιτσα!!
Κατα την γνωμη μου το πιο ευκολοδουλευτο και πρακτικο κοπτικο εργαλειο. Δεν φανταζεσαι ποσο θα την χαρεις!!
Γραψε μετα απο λιγο καιρο πως σου φαινεται η einhell. Eχω την εντυπωση οτι ειναι απο τις καλυτερες Value for money μικρες.

Κωστα καλοδουλευτα τα αναλωσιμα. Αυτα τα κινεζικα μαγαζια λυνουν χερια σε τετοια ειδη.

Φίλε μη το παρεξηγήσεις αλλά η γυναίκα σου είναι ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΗ!!!
Όντως είναι μέχρι να την πιάσουν τα γυναικολογικά της !!!!χαχαχα

Αδερφή έχει; Είμαι ανύπαντρος... :smash: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :smash:
χαχαχαχα

Καλοδουλευτη Γιώργο αυτά είναι δώρα!!!!!

Είδα πρώτα τα κουτάκια που έφτιαξες. Καλοδούλευτη με πολλές καλές κατασκευές.

Πραγματικά μια διαφορετική εξήγηση που μπορώ να δώσω για τα δώρα εκτός απο τα αυτονόητα (αγάπη -κατανόηση κ.α .) είναι ότι όλοι οι άντρες έχουν ενα χόμπι είτε λέγετε αυτοκίνητο - γήπεδο -μοντελισμός -ψάρεμα - αθλητισμός και πολλά πολλά άλλα που εκτος απο χρήμα σου τρώει και χρόνο , εγώ έχω τα ξυλαράκια μου και τις κατασκευές και η γυναικα μάλλον συμβιβάστηκε με αυτο , της αρέσει , έχει και τα δωράκια της , βγάζουμε και καμία υποχρέωση (δωράκια - μερεμετια ) , και μελλοντικά μπορει να γινει και απόσβεση των εργαλείων αλλα και να βγει και κάποιο κέρδος με ενδεχόμενη πώληση .

Σκεφτείτε ότι θέλουμε να μετακομίσουμε και ψάχνουμε σπίτι με 3ο δωμάτιο για να γίνει εργαστήριο !!!

Αλλά η ουσία είναι ότι ειμαι πολύ τυχερός και κ@λ@φαρδος !!!χαχαχα

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Όντως είναι μέχρι να την πιάσουν τα γυναικολογικά της !!!!χαχαχα

χαχαχαχα

Πραγματικά μια διαφορετική εξήγηση που μπορώ να δώσω για τα δώρα εκτός απο τα αυτονόητα (αγάπη -κατανόηση κ.α .) είναι ότι όλοι οι άντρες έχουν ενα χόμπι είτε λέγετε αυτοκίνητο - γήπεδο -μοντελισμός -ψάρεμα - αθλητισμός και πολλά πολλά άλλα που εκτος απο χρήμα σου τρώει και χρόνο , εγώ έχω τα ξυλαράκια μου και τις κατασκευές και η γυναικα μάλλον συμβιβάστηκε με αυτο , της αρέσει , έχει και τα δωράκια της , βγάζουμε και καμία υποχρέωση (δωράκια - μερεμετια ) , και μελλοντικά μπορει να γινει και απόσβεση των εργαλείων αλλα και να βγει και κάποιο κέρδος με ενδεχόμενη πώληση .

Σκεφτείτε ότι θέλουμε να μετακομίσουμε και ψάχνουμε σπίτι με 3ο δωμάτιο για να γίνει εργαστήριο !!!

Αλλά η ουσία είναι ότι ειμαι πολύ τυχερός και κ@λ@φαρδος !!!χαχαχα

Εγω που εχω ολα τα παραπανω χομπυ τι να κανω???
Να ειναι καλα ολες οι συζηγοι να μας ανεχονται με τα χομπυ μας.
Και εγω δοξα το θεο παραπονο δεν εχω.
Τελευταιο δωρακι που παραλαμβανω σημερα ειναι ποδηλάτικα παπουτσια Diadora...

Καντε κρατειιιιιι....
Πολλα ξοδευουμε, θα μας περασουν να για ευκαταστατους!
Εγω σημερα πηρα ενα...πλυντηριο πιατων!
Βασικα το ειχα σκοπο αλλα για το μελλον. Οι καταστασεις ομως και τα «ανταποδοτικα οφελη» επισπευσαν την αγορα!

Αγόρασα σήμερα το έκκεντρο τριβείο της Bosch GEX 125-1 AE.

Πρώτες εντυπώσεις? Εξαιρετικές!

Πολύ εύχρηστο, σχετικά λίγο θόρυβο και φοβερή κατασκευή.

Έκανα μια λείανση σε ένα DIY project που έχω και έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά!

ΥΓ το micro filter κάνει φοβερή δουλειά!

Γυρισε ο πατερας μου απο Χιο και τον ρωτησα αν εχει λιγο λαδι για αλυσιδα αλυσοπριονου.

Μου εφερε το λαδι που ειχα παραγγειλει εδω και πανω απο 3 χρονια απο κεντρο βιδας μαζι με το αλυσοπριονο gardena. Το ειχα ξεχασει!!
37356320971_1d856d3eef_c.jpg

Mαζι με το λαδακι ηταν τυλιγμενο και ενα eazy click συστημα για γυαλοχαρτα dremel. Θυμομουν οτι το ειχα παραγγειλει, αλλα νομιζα οτι το ειχα χασει :)))
Ελειπα τοτε στη Ρουμανια και παραλαμβανε εκεινος. Το λαδι το κρατησε στο υπογειο μαζι με τα αλυσοπριονα αλλα δεν ειχε δει οτι ηταν μαζι και το εξαρτημα της dremel.

Eυχαριστω Δημητρη!
Ναι μεγαλη ευκολια αυτο το συστημα, οχι μονο αυτο στα γυαλοχαρτα αλλα και στις αλλαγες των ΕΖ δισκων κοπης.

Σημερινή αγορά δυό φωτιστικά μέ βάση μανταλάκι,μαζί με δυό λάμπες led 15 watt έκαστη ψυχρού φωτισμού,γιά να τά πιάσω επάνω στό ράφι καί νά έχω περισσότερο φωτισμό στόν πάγκο-Proxxon.

f0310.jpg

fo110.jpg

f0210.jpg

Δημητρη πολυ μου αρεσει ο παγκος proxxon. Ολα σχεδον τα εργαλεια ετοιμοπολεμα, διπλα σου τωρα και φωτισμενα. Καθετο δραπανο εχεις, γιατι αυτο νομιζω λειπει απο κει για τρυπουλες κλπ.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

να βλέπουμε τι κάνουνε έτσι ; ωραίος ο γείτονας, καλοφώτιστα !

Ευχαριστώ
Ετσι ακριβώς Γιώργο,γιατί θέλουν λεπτομέρεια αυτά τά εργαλεία (κόψιμο,τρίψιμο,κ.τ.λ) καί οι επάνω λάμπες φθορίου μέ εμένα από κάτω μού έκρυβε τόν φωτισμό.

Δημητρη πολυ μου αρεσει ο παγκος proxxon. Ολα σχεδον τα εργαλεια ετοιμοπολεμα, διπλα σου τωρα και φωτισμενα. Καθετο δραπανο εχεις, γιατι αυτο νομιζω λειπει απο κει για τρυπουλες κλπ.

Ευχαριστώ Νεκτάριε
Εχω τό κολωνάτο τίς Fabel επάνω σέ τροχήλατο stand γιά πήγαινε-έλα λόγο έλειψης χώρου σέ σταθερό σημείο.

Το πισω απο τον ταινιολειαντηρα και διπλα απο το δισκοφρενο θυμησε μου τι ειναι;
Δεν σε βολευε η σπαστη με τους μεγαλους βραχιονες και τα ελλατηρια;
Κατα τα αλλα χε..ε μεσα........λαμπες και μεγενθυτικοι και κολοκυθια μετα ριγάνεως.........Αααααααχ μπορεις να με ξανακανεις εικοσι ξανα, και δουλευω και με κερι!!!!!!!!!!!!!!!!