Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Καλοριζικα σε ολουσ δυο παραλαβεσ και απο εμενα απο εργαλειογατο και χειροποιην deco και μια βραδυνη για κρασακι
c6204b6e881e53f2e4903e7e4c3e7096.jpg
165790b6861d8bc77085602cd31c8cb5.jpg
2710c676c36dc043e15e623d43cde626.jpg

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κυριάκο καλορίζικα τα εργαλεία & καλοφάγωτα τα θαλασσινά.

Για πες για μας τους πιο στεριανούς τι ακριβώς περιέχει η σακούλα ?

Σήμερα παρήγγειλα και μου έφεραν, από μαγαζί της Πλάκας (με κεφαλαίο :flipout:), αυτά τα μπουκαλάκια με αιθέρια έλαια σε διάφορες μυρωδιές. Δοκιμάζοντας ένα από αυτά, το μήλο-κανέλα, οι 6-7 σταγόνες που έριξα σε 250 mg πόσιμου λινέλαιου ήταν αρκετές, υπεραρκετές θα έλεγα, για να πάρει όλο το μπουκάλι την υπέροχη μυρωδιά του.
Αύριο θα περάσω μ´ αυτό το λάδι ένα κομματάκι ξύλο για δοκιμή, να δω πως θα συμπεριφερθεί, αν και θεωρώ οτι σίγουρα θα μυρίζει υπέροχα.
Οι τιμές ήταν 2,60 για το πορτοκάλι και 6,50 περίπου για το μήλο-κανέλα. Το γιασεμί δεν θυμάμαι.
Νομίζω είναι πολύ καλή λύση για κάποιον που θέλει να αποφύγει κάποιες δυσάρεστες οσμές απο τα διάφορα λάδια που χρησιμοποιούμε.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    100.3 KB · Views: 210
Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα,καλοδούλευτα,καί καλή όρεξη Κυριάκο.

Δημήτρη με τόσα πολύμπριζα πόσα μανταλάκια φωτιστικά θα βάλεις τώρα στο Εργαστήριο ?

Οσα χρειαστούν.

Ευχαριστω μαστορεσ μου κοχυλια και πατελιδεσ ειναι αφου τα βρασουμε (κοχυλια)τα καθαριζουμε και μετα στο λαδολεμονο και οπωσ σωστα το εθεσε ο Νικοσ ουζοκατασταση τα καλαμαρια ψηνονται ειδη με το μελανι τουσ θα πιω και ενα ποτηρακι στην υγεια σασ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ώχ... :bang:

Αλλος τά σκάει καί άλλος πονάει ? :flipout:

Ετσι γιά νά λέω ότι κάτι ψώνισα σήμερα από Leroy-Merlin πού βρέθηκα :smash:
Αγαπημένο κ/π οκουμέ,καβίλια,γυαλόχαρτα,τσοχάκια (ότι αναλώνεται αναπληρώνεται άμεσα γιά νά μήν λείπει όταν τό χρειαστώ) ,λάμες γιά ξύστρα τζαμιών.

cilo110.jpg

Να σαι καλά Κωστή.

Ευχαριστώ Μιχάλη 10% έκπτωση έχουν τά ρετάλια στό Leroy,καί βέβαια αξίζουν,έχω πάρει καί ρετάλια όταν τά βρίσκω στά μέτρα μου.

Καλημέρα.
Κασετίνα με κολαούζα & φιλιέρες (Μ3 έως Μ12) κλπ, από την VOLKEL

VOLKEL 49501 P.V.12 HSS-G

Εσύ είσαι πιο αποφασιστικός από μένα. Καλοδου´λευτα Κώστα. :a0210:
Αυτό ακριβώς το set σκέφτομαι εδώ και καιρό να πάρω επειδή τα φτηνά είναι για μαλακά μέταλα και τα καλά που αγοράζω μεμονομένα πάντα ψάχνω να βρώ που έχω βάλει το συγκεκριμένο νούμερο που χρειάζομαι. Προσπάθησα πολλές φορές να τα συγκεντρώσω σε κάποιο κουτί όλα μαζί αλλά μ'αταια, όλο και κάποιο ξέχναγα εδώ κι εκεί.
Όταν τα δοκιμάσεις θέλω την άποψή σου αν και είμαι σίγουρος οτι αξίζουν τον κόπο. Γύρω στα 120 € τα έβρισκα αν θυμάμαι καλά.

Καλοδουλευτες οι παραλαβες σας.
Παπου, κορυφη πατησες!
Αναρωτιεμαι ομως σε ποσο σκληρα μεταλλα μπορουν να πασσαρουν?
Πχ, ενα σπασμενο κατσαβιδι μπορει να το δουλεψει η φιλιερα και να βγαλει πασα?