Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Καλοδουλευτο το υπερεργαλειο, θεωρω το ρουτερ απο τα πιο βασικα σε ενα εργαστηριο, εκανες και μια απο τις καλυτερες (ισως την καλυτερη) επιλογες σε αυτην την κατηγορια. Καλες και πολλες δημιουργιες να εχεις.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοδούλευτο Χρήστο. :ernaehrung004:
Και μην ξεχνάς, όσο καλό κι αν είναι το εργαλείο την κύρια δουλειά την κάνει το bit. Καλύτερα μια ποιοτική συλλογή που θα χτιστεί σιγά-σιγά παρά πολλά και διάφορα bits αμφιβόλου ποιότητας.

Σήμερα παραλάβαμε την μπαταρία 2.5 Αh. Βέβαια προς το παρόν έχω μόνο την μπαταρία :SFGSFGSF:
20171103_221728.jpg

Ομορφη και σεξυ φαινεται η μπαταρια:)) Καλοριζικη!!
Νομιζω οτι η 2.5αρα μπαταρια ειναι ο ιδανικος συνδυασμος βαρους και χωρητικοτητας για τα εργαλεια.

Ομορφη και σεξυ φαινεται η μπαταρια:)) Καλοριζικη!!
Νομιζω οτι η 2.5αρα μπαταρια ειναι ο ιδανικος συνδυασμος βαρους και χωρητικοτητας για τα εργαλεια.
Ευχαριστώ! Παραγγελία από Παυλάτο, ημερομηνια 28 2016... (με τρώει και για 5Αh!!!!)

Καλοριζικο το τριμμερακι.
Το "σκουλικι" της κατηγοριας ξεκινησε να "κατατρωει" τα μελη, προχωρησε στους διαχειριστες της κατηγοριας, και τωρα επεκταθηκε στους "σουπερ".
Καντε κατι πριν ειναι πια αργα. Βαλτε μας σε καραντινα!!!!

Εχουμε ξεφυγει τελειως........."σεξυ φαινεται η μπαταρια".............αλλα μου αρεσει........ειμαι καλα γιατρε;;;;;

Eυχαριστώ πολύ παιδιά!

Είναι πολύ ωραίο "φάγωμα" αυτό πάντως!

Λοιπόν το ρούτερ είναι όπως ακριβώς το λέγατε!

Απλά φανταστικό. Μικρό σε διαστάσεις αλλά δυνατό και κάνει εξαιρετική δουλειά.
Από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει.

Nα πω ότι είμαι ευχαριστημένος? Λίγο θα είναι.

Πρώτη φορά χρησιμοποίησα ρούτερ και νομίζω ότι τα κατάφερα μια χαρά χάρη σε αυτό:

IMG_1350.jpg

IMG_1351.jpg

Σήμερα παρέλαβα μια παραγγελία που είχα κάνει. Δύο στάμπες για τον πυρογράφο Weller.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    128.6 KB · Views: 266
  • image.jpg
    image.jpg
    81.1 KB · Views: 265
Ωραια παραλαβη Μπαμπη! Καλοδουλευτη!!
Η δευτερη σφραγιδα τι ειναι? Μονογραμμα?

Εχω την εντυπωση οτι ταιριαζουν και στον πυρογραφο της dremel. Tα bit πυρογραφιας εχουν ~6.8μμ στελεχος που βιδωνει.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικες και καλοδούλευτες οι παραλαβές σας

Σήμερα παραλάβαμε την μπαταρία 2.5 Αh. Βέβαια προς το παρόν έχω μόνο την μπαταρία :SFGSFGSF:
View attachment 145902

Δώσε λινκ και πληροφορίες.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ωραια παραλαβη Μπαμπη! Καλοδουλευτη!!
Η δευτερη σφραγιδα τι ειναι? Μονογραμμα?

Εχω την εντυπωση οτι ταιριαζουν και στον πυρογραφο της dremel. Tα bit πυρογραφιας εχουν ~6.8μμ στελεχος που βιδωνει.

Ευχαριστώ Μιχάλη.
Ναί, η δεύτερη σφραγίδα μονόγραμμα είναι, το Β. Κι αλλο ένα μονόγραμμα που μου έκανε δώρο, το Μ.
Είσαι σίγουρος για το ~6.8μμ του Dremel; Πολύ μου φαίνεται.
Το Weller, κι αυτά που πήρα βέβαια, έχουν σπείρωμα Μ4.

Το amazon δεν στέλνει μπαταρίες οπότε η αγορά έγινε από Ελλάδα.
https://www.pavlatos-tools.gr/index.php?route=product/product&product_id=7799

Άριστη επικοινωνία με το κατάστημα πριην την αγορά!!

H χαμηλότερη τιμή είναι στανταράκι 59 ευρώ. Σαν κόστος μέγεθος συμφέρει η 5Αh στα 95 ευρώ αλλά αυξάνει και το βάρος της συκευής. Κάποια στιγμή θα αγοράσω και μια μεγάλη.