Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Σας ευχαριστώ πολύ. :ernaehrung004:
Ο παλιός, από αύριο, να έχει το κινητό δίπλα του παρακαλώ και με γεμάτη μπαταρία...:flipout:
..

Έχω μπλέξει λέμεεεεεε. Είμαι πολλές, πάρα πολλές ώρες εκτός, μακριά κ με "κόσμο" αλλά θα το παλέψουμε. Πιο πολύ στο μοντάρισμα (ειδικά της βάσης) θα σε βοηθήσει η φωτογραφία στο κουτί παρά οι οδηγίες. Αν βρεις χρόνο μέτρα μας στα γρήγορα το πλάτος στις τροχαλίες.

Με το καλό. Να την 1.000ευχαριστηθείς κ σε συνδυασμό με τον τόρνο να μας χαρίσεις απίστευτες δημιουργίες. Είσαι πλέον φουλ εξοπλισμένος.

Last edited by a moderator:
Στρατηγέ ....με κούφανες !!!! Πολύ χαίρομαι .... Καλές δουλειές !!!:flipout:

Όχι και φουλ ....πλάνη γωνιάστρα δεν έχει :coool:

Νομιζω οτι αμα βγαλεις το εξαρτημα του ζεστου αερα απο μπροστα μια χαρα φλογιστρο ειναι, το εχω κανει μια φορα ομως και δεν το θυμαμαι καλα.

Edit, απο πανω μου ειχα τον ΜΙχαλη που ελεγε για το dremel και τον εχασα, κατι εκανα λαθος απο την κουραση;

Σβηστε το η κουραση ειναι, απαντουσα 3 σελιδες πριν, συγνωμη.

Κουβαλημα κοινου φορτιου χωρις ασανσερ: Aξία μηδαμινη.
Κουβαλημα Metabo 318 χωρις ασανσερ: Aξία ανεκτιμητη!

Καλοριζικη!!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Με το καλό. Να την 1.000ευχαριστηθείς κ σε συνδυασμό με τον τόρνο να μας χαρίσεις απίστευτες δημιουργίες. Είσαι πλέον φουλ εξοπλισμένος.

Στρατηγέ ....με κούφανες !!!! Πολύ χαίρομαι .... Καλές δουλειές !!!:flipout:

Σ´ ευχαριστώ πολύ Νικόλα μου... :ernaehrung004:

Κώστα, θεωρώ κι εγώ οτι δεν μου λείπει πλέον τίποτε βασικό, όχι μόνο για ερασιτεχνική χρήση αλλά για πολύ παραπάνω.
(Ή μάλλον, τώρα που είδα το post του Μιχάλη θυμήθηκα τι μου λείπει. Το εργαστήριο του Μιχάλη!!:worshippy::worshippy:)

Τελικά με την ανοξείδωτη κορδέλα στο χωριό νόμιζα οτι θα αποφύγω ένα μεγάλο έξοδα, μια δεύτερη καλή κορδέλα για την Αθήνα, αλλά τελικά δεν γίνεται...

Καλοριζικη, να σου χαρισει πολλες ευχαριστες και δημιουργικες ωρες.
Νικο νομιζω πλανη -γωνιαστρα εχει ο Μπαμπης.
Το γαντζοκλειδο για που;
Τον Νεκταριο δεν τον λυπασαι καθολου;

Το γατζόκλειδο είναι για τον μηχανουργικό τόρνο.
Θα το χρησιμοποιώ όμως και στον ξυλότορνο γιατί σκέφτομαι να πάρω ένα τσοκ κόλετ ΜΤ2 που ταιριάζει και στους δύο τόρνους.
Τον Νεκ γιατί να τον λυπηθώ;

Κάτι σαν αυτό.

2fc70603-ee3e-4991-b4eb-4f03ef43a1b5.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικο το θηριο κυριε Μπαμπη!
Αντε να δουμε ποιος θα φτιαξει καναλι στο youtube τωρα...δεν θελω σξμτ...

Που θελει να πουλησει την ΣProxon για να παρει Metabo.
Να τη ζμπρωξω τη ζμπροξον θελω αλλα απο την αλλη δεν θελω. Διαβαζοντας το αρθρο με τα παχυ των ταινιων, νομιζω πως δεν θελω να αποχωριστω την ευελιξια της, οχι τουλαχιστον τωρα που δεν εχω χωρο να τα στησω! Ειναι και αυτος ο χειμωνας που λειτουργει αποτρεπτικα τη παρουσια μου στο «εξωτερικο» εργαστηριο.

καλορίζικη Μπάμπη! τελευταία δεν σε προλαβαίνουμε, πιο πολύ είσαι στο τι παραλάβαμε παρά στις κατασκευές..

Game Over Παύλο... Τέρμα οι αγορές.

Μάρτυς μου ο Δημήτρης ο Weather. :grinning-smiley-043