Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Και ο Thodorakis εργαλεια και ταξινομηση (τις εχω επεξεργαστει τις ταμπακιερες και διαπιστωσα οτι τα κουμπωματα τους δεν θα αντεξουν σε πολλα ανοιξε κλεισε)
Δυστυχώς ούτε 20 φορές δεν άντεξαν!!!

Καλορίζικα σε όλους! Αλήθεια, τόσοι μάστορες εδώ μέσα, μόνο ένας πήρε την σκούπα του lidl?

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοδούλευτη η σκούπα καλές καθαριότητες.

Σήμερα πήρα κάτι ψιλολόγια
Πυρογράφο Weller,σπρέυ,λάμες επιτραπέζιας σέγας,γυαλόχαρτα,κ/π οκουμέ.

ψιλολόγια ξε-ψιλολόγια σταματημό δεν έχεις , αλλά ξέχασα, Black Friday είναι σήμερα.. :smash:

να τα χαίρεσαι Δημήτρη, καλές εργασίες.

Καλορίζικα επίσης και σε όλους τους άλλους που είχαν κάποιες παραλαβές.

Μια χαρα πραττει ο Δημητρης!
Οπως το σωμα πρεπει να τρεφεται καθημερινα, ετσι πρεπει να τρεφεις και το πνευμα για να μην πεινασει.
Αλλοι λοιπον τρεφουν το πνευμα με βιβλια και μουσικη, αλλοι με εργαλεια και αναλωσιμα. Που το περιεργο? :)))

Καλοδούλευτα σέ όλους συνάδελφοι.

Ευχαριστώ Σώφρον έτσι ακριβώς γιά Χριστουγεννιάτικα στολίδια
Γιώργο ευχαριστώ
Μιχάλη πολύ σωστά όπως τό περιγράφεις :worshippy:

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα σε όλους! Αλήθεια, τόσοι μάστορες εδώ μέσα, μόνο ένας πήρε την σκούπα του lidl?

Έχω αναφέρει σε άλλο τόπικ ότι την πήρα και εγώ. :smash: Για τα λεφτά της τρομερά ποιοτική, (πιστέψτε με έχουν περάσει καμιά 20 από τα χέρια μου), αξίζει μέχρι τελευταίου cent τα λεφτά της, το μόνο που είναι κακής, πολύ κακής ποιότητας για να ακριβολογώ είναι το σπιράλ της.

Μια χαρα πραττει ο Δημητρης!
Οπως το σωμα πρεπει να τρεφεται καθημερινα, ετσι πρεπει να τρεφεις και το πνευμα για να μην πεινασει.
Αλλοι λοιπον τρεφουν το πνευμα με βιβλια και μουσικη, αλλοι με εργαλεια και αναλωσιμα. Που το περιεργο? :)))

Μωρέ μια χαρά πράττει δεν είπα το αντίθετο, ίσα-ίσα. απλά άμα δεν υπάρχει οικονομική ευχέρεια αναγκαστικά τρέφεις περισσότερο το σώμα και λιγότερο το πνεύμα. τα εργαλεία και τα αναλώσιμα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.
Κακά τα ψέματα όμως, είναι κι αυτά απαραίτητα.

Κι εγώ την πήρα, αγγάρεψα ένα φίλο και με εξυπηρέτησε.
Δεν είμαι Αθήνα όμως και δεν την έχω δείτε ακόμα.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Α, έτσι πείτε! Ένας ένας εμφανίζεται! Για αυτό δεν έμεινε ούτε δείγμα για εμάς. Καλό ριζικές οι σκούπες σας!

Τι να τη κανεις τη σκουπα στη ταρατσα...

Χμμ! Industrial μου μυρίζει !

Kαλοφώτιστα νά είναι.

Χμμ! λεντοκαταστάσεις μού μυρίζει !

led08910.jpg

Καλές δημιουργίες Dim.

Νά σαι καλά συνδημιουργέ,άν δέν έγραφες πρίν δέν θά τά ανέβαζα καθόλου,δέν είναι καί τίποτα αξιόλογο.

είμαι περίεργος να δω τι καλό θα φτιάξεις πάλι, για δείξε με το πέρας..

Σάμπως μπαίνεις στό νήμα τών κατασκευών γιά να τα δείς,είσαι σχολιαστής επί τών παραλαβών. :flipout: