Ωραία παραλαβή Παύλο.
Άντε, φτιάξε κάτι γιατί από βδομάδα περιμένω κι εγώ 2-3 σετάκια πένες και θέλω να δώ πώς βγαίνουν.
Με την ευκαιρία θέλω να ρωτήσω και κάτι εγκυκλοπαιδικό σχετικά με τις ρυτίνες.
Σήμερα δοκίμασα να φτιάξω ρυτίνη με κουκουνάρι και ξύλο ελιάς. Χρησιμοποίησα αλουμινένιο κεσεδάκι ντελιβερά κι έβαλα νάθλον τροφίμων σαν ατικολλητικό.
Μετά από 20" λεπτά περίπου άρχισε να βγάζει φουσκάλες στην κορυφή και να καίει όλη η συσκευασία, σε σημείο που να μην μπορείς να την κρατήσεις στο χέρι. Μετά από μισή ώρα είχε σχεδόν στεγνώσει (αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία.
Το περίεργο είναι οτι τα υπολλείματα που έμειναν στα κυπελάκια είναι ακόμα ρευστά και κρύα. :chinscratch:
Το ίδιο ακριβώς είχα πάθει και ένα μήνα πρίν αλλά αντίθετα. Τότε αυτό που έμεινα σαν υπόλλειμα στο κυπελάκι ζεστάθηκε υπερβολικά σε σημείο που συρίκνωσε το κυπελάκι και πέτρωσε σε χρόνο dt. Όλο το υπόλοιπο υλικό που είχα βάλει σε πλαστικό σωλήνα παρέμεινε κρύο και σκλύρηνε φυσιολογικά, μετά από κάποιες ώρες.
Τί σκατά συμβαίνει; Τι το επηρεάζει; :nounder:
Δεν έχω ιδέα.
Άντε, φτιάξε κάτι γιατί από βδομάδα περιμένω κι εγώ 2-3 σετάκια πένες και θέλω να δώ πώς βγαίνουν.
Με την ευκαιρία θέλω να ρωτήσω και κάτι εγκυκλοπαιδικό σχετικά με τις ρυτίνες.
Σήμερα δοκίμασα να φτιάξω ρυτίνη με κουκουνάρι και ξύλο ελιάς. Χρησιμοποίησα αλουμινένιο κεσεδάκι ντελιβερά κι έβαλα νάθλον τροφίμων σαν ατικολλητικό.
Μετά από 20" λεπτά περίπου άρχισε να βγάζει φουσκάλες στην κορυφή και να καίει όλη η συσκευασία, σε σημείο που να μην μπορείς να την κρατήσεις στο χέρι. Μετά από μισή ώρα είχε σχεδόν στεγνώσει (αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία.
Το περίεργο είναι οτι τα υπολλείματα που έμειναν στα κυπελάκια είναι ακόμα ρευστά και κρύα. :chinscratch:
Το ίδιο ακριβώς είχα πάθει και ένα μήνα πρίν αλλά αντίθετα. Τότε αυτό που έμεινα σαν υπόλλειμα στο κυπελάκι ζεστάθηκε υπερβολικά σε σημείο που συρίκνωσε το κυπελάκι και πέτρωσε σε χρόνο dt. Όλο το υπόλοιπο υλικό που είχα βάλει σε πλαστικό σωλήνα παρέμεινε κρύο και σκλύρηνε φυσιολογικά, μετά από κάποιες ώρες.
Τί σκατά συμβαίνει; Τι το επηρεάζει; :nounder:
Δεν έχω ιδέα.