Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ωραία παραλαβή Παύλο.
Άντε, φτιάξε κάτι γιατί από βδομάδα περιμένω κι εγώ 2-3 σετάκια πένες και θέλω να δώ πώς βγαίνουν.

Με την ευκαιρία θέλω να ρωτήσω και κάτι εγκυκλοπαιδικό σχετικά με τις ρυτίνες.
Σήμερα δοκίμασα να φτιάξω ρυτίνη με κουκουνάρι και ξύλο ελιάς. Χρησιμοποίησα αλουμινένιο κεσεδάκι ντελιβερά κι έβαλα νάθλον τροφίμων σαν ατικολλητικό.
Μετά από 20" λεπτά περίπου άρχισε να βγάζει φουσκάλες στην κορυφή και να καίει όλη η συσκευασία, σε σημείο που να μην μπορείς να την κρατήσεις στο χέρι. Μετά από μισή ώρα είχε σχεδόν στεγνώσει (αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία.
Το περίεργο είναι οτι τα υπολλείματα που έμειναν στα κυπελάκια είναι ακόμα ρευστά και κρύα. :chinscratch:
Το ίδιο ακριβώς είχα πάθει και ένα μήνα πρίν αλλά αντίθετα. Τότε αυτό που έμεινα σαν υπόλλειμα στο κυπελάκι ζεστάθηκε υπερβολικά σε σημείο που συρίκνωσε το κυπελάκι και πέτρωσε σε χρόνο dt. Όλο το υπόλοιπο υλικό που είχα βάλει σε πλαστικό σωλήνα παρέμεινε κρύο και σκλύρηνε φυσιολογικά, μετά από κάποιες ώρες.
Τί σκατά συμβαίνει; Τι το επηρεάζει; :nounder:
Δεν έχω ιδέα.

Attachments

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    174.9 KB · Views: 305
Καλορίζικα καί καλοδούλευτα σέ όλους.

Χτεσινή αγορά λεντοταινία rgb μέ controller καί τηλεχειριστήριο,πού χρησιμοποιήθηκε γιά τό Shadow box

shado110.jpg

shado210.jpg

shado310.jpg

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

όμορφα τα λεντάκια σου και ακόμα ποιο όμορφο αυτό που κατασκεύασες και φώτισες, μπράβο σου Dim (όπως λέει και κάποιος άλλος εδώ)

Σέ ευχαριστώ Γιώργο -bye-

Ετοιμάζεσαι και για μπρελοκάκια βλέπω μάστορα... :a0210:

Μέσα είσαι.

http://www.axminster.co.uk/craftprokits-key-ring-kits-ax22516?nosto=nto-st-pp-1#&gid=1&pid=3

Αν και αγοράζω συχνά μικρό πράγματά ξεχνιέμαι να τα ανεβάσω. Μια μικρή παραλαβή από toolstore.gr σήμερα.
fafac8ab5617a0abf38fdbea6ec23698.jpg

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοδούλευτα να είναι.

Τι μεταφορικά έδωσες Κώστα για το πακέτο?

Για αγορές 28 λίρες (μηχανισμοί στυλό & μπρελόκ) τα μεταφορικά ήταν 10 λίρες.

Last edited by a moderator:
Αν και αγοράζω συχνά μικρό πράγματά ξεχνιέμαι να τα ανεβάσω. Μια μικρή παραλαβή από toolstore.gr σήμερα.
fafac8ab5617a0abf38fdbea6ec23698.jpg

Ναι με καστανια είναι (με πολύ μεγάλο βήμα βέβαια) αλλά για 8.5 ευρώ είναι πολύ καλό. Βασικά βολεύει γιατί έχει τις μύτες εύκολα προσβάσιμες μπροστά και ασφαλισμένες όμως να μην φεύγουν (και έχει και στον στην λαβή του χώρο να βάλεις και άλλες μύτες που δεν τις πολυχρησιμοποιεις)

Καλές κατασκευές με τις παραλαβές.
Δημήτρη led από που και πόσο;

Ευχαριστώ Παναγιώτη.
12,5 ευρώ,από ένα κατάστημα στόν Κορυδαλλό

Αν και αγοράζω συχνά μικρό πράγματά ξεχνιέμαι να τα ανεβάσω. Μια μικρή παραλαβή από toolstore.gr σήμερα. [/IMG]

Καλοδούλευτα νά είναι όλα

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Για αγορές 28 λίρες (μηχανισμοί στυλό & μπρελόκ) τα μεταφορικά ήταν 10 λίρες.
Μια χαρά είναι. Κι εγώ τόσα έδωσα στον άλλον κι έκανε ένα μήνα η παραγγελία να έρθει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Την πρώτη φορά που παρήγγειλα από την Penkitsdirect.co.uk ήρθαν σε μία εβδομάδα. Την δεύτερη φορά άργησαν κ σε μένα πολύ.
Από την Axminster.co.uk άλλες φορές έρχονται γρήγορα άλλες φορές αργούν.
Δεν βγαίνει άκρη κ ειδικά μέσα στις γιορτές.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Την πρώτη φορά που παρήγγειλα από την Penkitsdirect.co.uk ήρθαν σε μία εβδομάδα. Την δεύτερη φορά άργησαν κ σε μένα πολύ.
Από την Axminster.co.uk άλλες φορές έρχονται γρήγορα άλλες φορές αργούν.
Δεν βγαίνει άκρη κ ειδικά μέσα στις γιορτές.
Μόνο η δικιά μου παραγγελία έπεσε μέσα σε γιορτές; Από 4/12 ήταν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μόνο η δικιά μου παραγγελία έπεσε μέσα σε γιορτές; Από 4/12 ήταν.

Τον είχα πάρει τηλέφωνο για να σε αργήσει, για να ξεκουραστείς !

Εγώ σήμερα, μαζί με κάτι ψιλοπραγματάκια αναλώσιμα, πηλρα κι αυτό το BAHCO.
Δεν το χρειαζόμουν, απλά το είδα μου γυάλισε μου το άφησε και πολύ καλή τιμή (15 ) και το πήρα.
Αλουμίνιο, δείχνει αρκετά στιβαρό και ποιοτικό.

42385.jpg