Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Ενα αεροσυμπιεστή toros 50 lt 2,5 hp

6818.jpg

Καλοριζικος!
50 λιτρα, 2.5αλογα μαλλον δεν τον θες μονο για καθαρισμα..

Πως θα τον χρησιμοποιησεις?

Ευχαριστω. Που δεν θα το χρησιμοποιησω θες να πεις! :D

Αμμοβολή, Βαψιμο, Αεροκλειδο, Περιστροφικο τριβειο, Καστάνια.. και κατι που μπορει να ακουστει χαζο αλλα ειχα θεμα σ αυτο. Αερας στα λαστιχα! καθαρισμα το pc!

Βασικα το κομπρεσερ ειναι παραγωγη ενεργειας για πολλες δουλειες..

1268739103-a-22-670-ObjectImage.jpg

Εννοειται!
Ειναι υπερχρησιμο εργαλειο!

Και εγω εχω κανει απειρες δουλειες στο αυτοκινητο!
Μεχρι και πισσαρισμα θολων και underbody με πιστολι της 3Μ.

Καλα εκανες και το πηρες 50λιτρο.

Ωραιος φιλε εντουρα! αρα θα εχεις ιδεα απο αξιοπιστα εργαλεια , και ακρες να ψωνισω.. :D

Χθες παρελαβα και μια ηλεκτροκολληση αλλα μην τα βαλω μονοκοπανια.. :D

AWELCO BIT6000 INVERTER Ρεύμα 5-180 A, Μεγ. Ηλεκτρόδιο(Φmm) 4 + Ηλεκτρονική Μάσκα.

combo_bit6000.jpg

Δημητρη καλοδουλευτη να ειναι!!!

Και ακρες θα βρουμε για τα παντα φιλε!

Η μασκα ειναι ολα τα λεφτα παντως. Ειναι απιστευτη ευκολια να εχεις και τα δυο χερια ελευθερα και να κρατας και να κολλας και το κυριοτερο να βλεπεις ξεκουραστα!!!!

Εγω εχω την IMPERIA MEGA 180 και ειμαι ευχαριστημενος.

121411203220_A.jpg

Και την μασκα της IMPERIA 65625

IMPERIA_65625010214191709.jpg

Last edited:

...Αμμοβολή, Βαψιμο, Αεροκλειδο, Περιστροφικο τριβειο, Καστάνια.. και κατι που μπορει να ακουστει χαζο αλλα ειχα θεμα σ αυτο. Αερας στα λαστιχα! καθαρισμα το pc!

Βασικα το κομπρεσερ ειναι παραγωγη ενεργειας για πολλες δουλειες...

Μεγάλη προσοχή στο καθάρισμα στο PC μιας και απ' ότι καταλαβαίνω είναι αρκετά δυνατό το κομπρεσέρ, μην ρίχνεις αέρα με όλη την δύναμη απ' ευθείας στα διάφορα εξαρτήματα γιατί σε βλέπω να "παίρνεις" πυκνωτές και κλπ. εξαρτήματα στην μασχάλη... :BDBDG54:

Επίσης θα πρέπει να προσέχεις να μην σου πετάει από το "πιστόλι" νερό από υγρασία... :music-smiley-004::music-smiley-004::music-smiley-004:

Μεγάλη προσοχή στο καθάρισμα στο PC μιας και απ' ότι καταλαβαίνω είναι αρκετά δυνατό το κομπρεσέρ, μην ρίχνεις αέρα με όλη την δύναμη απ' ευθείας στα διάφορα εξαρτήματα γιατί σε βλέπω να "παίρνεις" πυκνωτές και κλπ. εξαρτήματα στην μασχάλη... :BDBDG54:

Επίσης θα πρέπει να προσέχεις να μην σου πετάει από το "πιστόλι" νερό από υγρασία... :music-smiley-004::music-smiley-004::music-smiley-004:

Καλα εκανες και μου το ειπες φιλε, γιατι θα το πλακωνα με το πιστολι στο φουλ .. χεχε.. :D

Απλα θα χρειαστεις μια υδατοπαγιδα!
Η οποια ειναι πολυ καλο να υπαρχει και με την χρηση σε ολα τα εργαλεια και πρωτιστως με χρηση σε πιστολια βαφης.
TLS.050659.jpg

Δημητρη καλοδουλευτη να ειναι!!!

Και ακρες θα βρουμε για τα παντα φιλε!

Η μασκα ειναι ολα τα λεφτα παντως. Ειναι απιστευτη ευκολια να εχεις και τα δυο χερια ελευθερα και να κρατας και να κολλας και το κυριοτερο να βλεπεις ξεκουραστα!!!!

Εγω εχω την IMPERIA MEGA 180 και ειμαι ευχαριστημενος.

121411203220_A.jpg

Και την μασκα της IMPERIA 65625

IMPERIA_65625010214191709.jpg

Ωραιος ! Πολυ καλο εργαλειο το Imperia. μεχρι και σε ναυπηγειο δουλευεις αφου κολαει μεχρι και Φ4 ηλεκτροδιο..! :D :D

κολλησα και ενα λαμακι στην περιφραξη που ε´λειπε χθες.. λιγο στραβοδουλεια βεβαια :D αλλα καθε αρχη και δυσκολη..

(btw, ειχα απαντησει σ'αυτο το ποστ αλλα δεν το βλεπω..)

Photo-0011.jpg

Απλα θα χρειαστεις μια υδατοπαγιδα!
Η οποια ειναι πολυ καλο να υπαρχει και με την χρηση σε ολα τα εργαλεια και πρωτιστως με χρηση σε πιστολια βαφης.
TLS.050659.jpg

Σωστος! θα το ψαξω .. κουμπωνει απανω στο μηχανημα και μενει σταθερο ε..?

Τα ποστς με τις ηλεκτροσυγκολλησεις, επειδη εχουν ιδιαιτερο ενδιαφερον για DIY, εχουν μεταφερθει στο αντιστοιχο νημα DIY για να μην χαθουν εδω.

Ωραίος ο πατριώτης. Καλά έκανες.

Παναγιώτη ναι μπαίνει σταθερά στην έξοδο του αεροσυμπιεστη.
Το συγκεκριμένο έχει και ρυθμιστή πίεσης που εσένα δε θα χρειαστεί οπότε θα πάρεις μόνο την υδατοπαγιδα!

Κυριάκος!
Και επίσης υπάρχει αντίστοιχο μηχανή το οποίο εμπλουτίζει τον αέρα με λάδι για χρήση με μηχανήματα που το χρειάζονται. Όπως αεροκλειδα, αεροκοπιδα και αεροκαστανιες!

Ωραιος. Ναι το ειδα το κολπο με τα αεροκλειδα και τη λιπανση μεσω αερα.. καλη φαση.

..μαλλον δεν τοπιασες το χουμορ με το ονομα .. οποτε αστο φιλε κωστα ! :D

Οκ.. εξηγουμαι. Εγραψα κωστα λογω που με ειπες Παναγιωτη παραπανω στην απαντηση. That's all. Anwy, σορρυ φιλε γιατι μαλλον παρεξηγήθηκα.

Clipboard02.png

Χαχαχαχαχα!!!!

Ρε κουζουλε δε τιθεται θεμα παρεξηγησης, αληθεια πως μου κολλησε το Παναγιωτης και ενω εχεις το ονομα σου στην υπογραφη σου???

Last edited:

Ναι Δημητρη, ΚρητικοΧιωτης για την ακριβεια.

Παντως να δηλωσω στην παρεα πως δεν ημουν και πολυ καλα χθες καθως με ειχε πιασει αγωνια να αγορασω εργαλειο. Μιλαμε για ψυχωση.
Οποτε ανεβαζετε τι παραλαμβανετε να παιρνουμε ιδεες.