Tι παραλάβαμε σήμερα..

Happy Valentine's day 

σκίρτησε η καρδιά σου έ ;
animated-valentines-day-image-0384.gif

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

πάτησα το εικονίδιο, έβαλα τη διεύθυνση που ζητάει , αλλά κ πάλι έτσι το βγάζει. από το imgur ανεβάζω, αν κάτι λέει αυτό. καμία ιδέα?

αυτό είναι το link που πρέπει να βάλεις. https://i.imgur.com/xPIpxAv.jpg

xPIpxAv.jpg

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

πάτησα το εικονίδιο, έβαλα τη διεύθυνση που ζητάει , αλλά κ πάλι έτσι το βγάζει. από το imgur ανεβάζω, αν κάτι λέει αυτό. καμία ιδέα?

Σταματη, πας τον κερσορα στο σημειο που θες, πατας το εικονιδιο, κανεις (copy*)paste το λινκ τη φωτογραφιας και πατας οκ για να κλεισει το παραθυρο. (*Σημειωτεον οτι οταν εισαι στο ιmgur, πας τον κερσορα πανω στην φωτο, πατας δεξι κλικ και επιλεγεις copy image location/αντιγραφη τοποθεσιας εικονας)

Αυτο εκανα στο αρχικο ποστ σου παραπανω και δουλεψε.

Καλοριζικο το τριβειακι!!

Σας ευχαριστώ,
θα το ξανακοιταξω, έχω ξανανεβασει φωτο σε καναρινοφορουμ χωρίς κάποιο πρόβλημα. Κάπου κολλάω, θα το τσεκάρω.

Καλοδουλευτο πατριωτακι!
Βρήκες σετ impact;
Ευχαριστώ Κυρ.
Όχι ρε συ,απ ότι βλέπω είναι σε έλλειψη!

Ευχαριστώ Κυρ.
Όχι ρε συ,απ ότι βλέπω είναι σε έλλειψη!
Έχεις/έχετε κάτι άλλο υποψη;

Last edited by a moderator:
Καλοριζικες οι παραλαβες σας κυριοι!

Εγω παρελαβα αυτο

Εις αντικατασταση του χαλασμενου μεσω της 10ετης εγγυησης!
Δεν το περιμενα αλλα υπαρχει αντιπροσωπος που κατοπιν επικοινωνιας εγινε η αντικατασταση!

Κώστα, Νεκτάριε καλορίζικα.

Κώστα αν σου αρέσει το χόμπι των φακών έχεις να μάθεις πολλά. επισκέψου το σχετικό νήμα και θα καταλάβεις.

Νεκτάριε τι λέει σαν μάρκα ; δεν την έχω ματα δει να σου πω. ελπίζω να είναι αξιόπιστη γιατί από εμφάνιση φαίνεται καλό εργαλείο.

Τι ειναι αυτο Νεκταριε? Λαμαρινοκοφτης?
Ειναι πολυ ωραιο να βλεπεις οτι καποιος κατασκευαστης τιμα την εγγυηση του χωρις ψιλα γραμματα.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τζάμπα η γκρίνια σου λοιπόν.

Γκρινια ξεγκρινια, το να χαλασει ενα εργαλειο χωρις να ξερεις αν φτιαχνεται...

Κώστα, Νεκτάριε καλορίζικα.

Κώστα αν σου αρέσει το χόμπι των φακών έχεις να μάθεις πολλά. επισκέψου το σχετικό νήμα και θα καταλάβεις.

Νεκτάριε τι λέει σαν μάρκα ; δεν την έχω ματα δει να σου πω. ελπίζω να είναι αξιόπιστη γιατί από εμφάνιση φαίνεται καλό εργαλείο.

Τωρα τι να σου πω, και μενα μου τη προτειναν! Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο δαυτο, κοβει αβιαστα στο μεγιστο των δυνατοτητων του, γερμανικης κατασκευης.

Τι ειναι αυτο Νεκταριε? Λαμαρινοκοφτης?
Ειναι πολυ ωραιο να βλεπεις οτι καποιος κατασκευαστης τιμα την εγγυηση του χωρις ψιλα γραμματα.
Κλαδευτηρι μαστορα :flipout:

Αγορά από Τριανταφύλλου προς 41 :

Δείχνει πολύ πιο στιβαρό και απαλό στην κίνηση του από του Lidl, π.χ. και η ακρίβειά του μένει να ελεχθεί.

Καλοδούλευτο (& σε ξυλουργικές κατασκευές).

Μπα, αυτά ανήκουν στο παρελθόν. :operator:

Να αγαπάς το παρελθόν σου γιατί αυτό σου καθορίζει το μέλλον !

Παππούς Κ.

Τώρα που πούλησα και το δισκοπρίονο....

:twoguns:

Καλοδούλευτο (& σε ξυλουργικές κατασκευές).

Μπα, αυτά ανήκουν στο παρελθόν. :operator:

Να αγαπάς το παρελθόν σου γιατί αυτό σου καθορίζει το μέλλον !

Παππούς Κ.

Τώρα που πούλησα και το δισκοπρίονο....

Δείχνει πολύ πιο στιβαρό και απαλό στην κίνηση του από του Lidl, π.χ. και η ακρίβειά του μένει να ελεχθεί.

Αντώνη δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με του Lidl, σαν να συγκρίνεις Fiat με BMW
Αυτός ο Τριανταφύλλου έχει ποιοτικά αλλά τσουχτερά όργανα μέτρησης.(μιλάμε γι αυτόν που είναι δίπλα στον Άγ. Ελευθέριο έτσι ;)

Καλορίζικο και καλές μετρήσεις.

Πιστά καλός ο Κινέζος μαζί μου (έτσι νόμιζα & για τον Αμερικάνο ).

Παραγγελία στις 24/1/18.

Η μικρή δεν κάθετε με τίποτα για να βάλει θερμόμετρο οπότε ...................
https://www.banggood.com/LCD-Digita...or-Baby-Adult-p-1214852.html?cur_warehouse=CN

Κόλλες για δοκιμή με τα στυλό.
https://www.banggood.com/Super-Glue...ber-Metal-15g-p-1206356.html?cur_warehouse=CN

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτο Αντουάν... Με προσοχή όμως, απαλά.
Εγώ ζορίζομαι λίγο να μετρήσω σωστά όταν χρειάζομαι λεπτομέρεια δέκατου.