Tι παραλάβαμε σήμερα..

Το ανεβαζω και εδω μιας και μου το προτειναν :)

Χθεσινη παραλαβη , ο Nitecore Mh23 .

ATnjMVs.jpg

Ειμαι fan της συγκεκριμμενης σειρας της Nitecore , καθως συνδυαζει μικρο "σωμα" φακου , με αρκετα μεγαλο κατοπτρο για το μεγεθος του , προσφεροντας μια δεσμη που φτανει αρκετα μακρυα αλλα σε συνδυασμο με το led που χρησιμοποιησαν ειναι ικανοποιητικη και για κοντινη χρηση .

Καλοδούλευτο Dim.

Καλορίζικο Δημήτρη.

Καλες δουλειες προξονιστα!!!

Καλοδούλευτο Δημήτρη!

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

-bye-Nα είστε καλά συνάδελφοι,σάς ευχαριστώ.

Καί καλοφώτιστος ο Nitecore.

Το ανεβαζω και εδω μιας και μου το προτειναν :)

Χθεσινη παραλαβη , ο Nitecore Mh23 .

Ειμαι fan της συγκεκριμμενης σειρας της Nitecore , καθως συνδυαζει μικρο "σωμα" φακου , με αρκετα μεγαλο κατοπτρο για το μεγεθος του , προσφεροντας μια δεσμη που φτανει αρκετα μακρυα αλλα σε συνδυασμο με το led που χρησιμοποιησαν ειναι ικανοποιητικη και για κοντινη χρηση .

καλορίζικος και καλοφώτιστος λοιπόν κι από αυτό το νήμα συνονόματε. μινιατούρα το φακουδάκι, ελπίζω να ικανοποιεί τις απαιτήσεις σου.

Καλοδούλευτα τα σφιχτηράκια μάστορα...
Έχω τα αντίστοιχα απλά όμως, αυτά δείχνουν πολύ καλύτερα. Απ ότι βλέπω σύστημα καστάνιας έχουν, σωστά;

Αρτι αφιχθισα απο τα εξωτερικά! Παραγγελια στις 16/4 εγινε dispatch χθες περιπου τετοια ωρα και εφτασε στα χερια του φιλου που την εφερε κυριολεκτικα μερικα λεπτα πριν φυγει για αεροδρόμιο. Απο αγγλικο αμαζον ολα αυτα καπου στα 75-80 ευρω αν θυμαμαι καλα.
Αν υπήρχε διαθεσιμη η 5ah θα την ειχα προτιμησει.
7fa2d8f107f748018aea8883dd12c54b.jpg

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ειπα να μοιραστω και εγω τα καινουργια μου παιχνιδια (εαν δεν αφηνει ο συντονιστης να ανεβουν τεχνολογιας ας το σβησει)

2ci8ruv.jpg