Tι παραλάβαμε σήμερα..

Eυχαριστω Πανο!

Το συρμα αποκολλησης ειναι σαν φυτιλι και απο οτι μου ειπε ο πατερας μου το ακουμπας μαζι με την ζεστη μυτη πανω στο καλαϊ και το ρουφαει σαν σφουγγαρι.

wick.jpg

http://www.emimikos.gr/Proskit-8PK-031C/

Ευχαριστώ.

καλες εργασιες να εχεις
τι διολο ... καθε μερα θα περνας καλωδια σε υποσταθμους και το αγορασες αυτο?

Το δούλεψα ήδη!...κάνει αυτό γιά το οποίο το πήρα!. Τώρα αν κάποια άλλα επώνυμα το κάνουν καλύτερα, δεν ξέρω αφού δεν έχω δουλέψει κάποιο επώνυμο!

Mπραβο Μike!
Καποια ειδικα εργαλεια μπαταριας τα θεωρω 'αρχοντικα gadgets' αφ'ενος γιατι το 99.9% των χρηστών κανει τις αντιστοιχες εργασιες με εργαλεια χειρος και αφ'ετερου χαιρεσαι να τα δουλευεις!
Σε αυτα τα εργαλεια μπαταριας περιλαμβανω την πρεσσα που πηρες, το πιστολι σιλικονης, το λαμαρινοψαλιδο, το ψαλιδι μπετου και αλλα ειδικα εργαλειακια.

Άντε και μια παραλαβή ακόμα, να φτάσουμε στην σελ #2000 να στρογγυλέψει το νούμερο.

20180705_1930591_zpswyktm1fe.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Άντε και μια παραλαβή ακόμα, να φτάσουμε στην σελ #2000 να στρογγυλέψει το νούμερο.

20180705_1930591_zpswyktm1fe.jpg

Με το καλό. Από που κρατάει η σκούφια τους ?

Eτσι μπραβο, επενδυση σε εργαλειο δουλειας για να πανε οι δουλειες ακομα καλυτερα, καλοριζικο Δημητρη!

Γιωργο οι 2000 σελιδες με posts ειναι οντως πολλες. Μονο στα πολιτικα/αθλητικα νηματα θυμαμαι περισσοτερες.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Με το καλό. Από που κρατάει η σκούφια τους ?

Κώστα, από Amazon.co.uk. Αν εννοείς που κατασκευάζονται, δεν γράφουν πουθενά. Μάλλον... ντρέπονται :flipout:.
Την μάρκα την πρότεινε ο Κυριάκος.

Eτσι μπραβο, επενδυση σε εργαλειο δουλειας για να πανε οι δουλειες ακομα καλυτερα, καλοριζικο Δημητρη!

Ευχαριστώ Mike.
Σήμερα έκανα και τις πρώτες δοκιμές με το ρούτερ αλλά έχω μέλλον ακόμα μέχρι να το δαμάσω.