Με γεια σου γείτονα, καλές δημιουργίες να έχεις.
Υ.Γ. Τελειωμό δεν έχουν αυτά τα προξον...![]()
Δημήτρη (mr. Proxxon) καλορίζικο το θεσπέσιο εργαλειάκη σου όπως και των υπολοίπων γωνιακές βάσεις και κάτι πρώτες ύλες σε ένα πορτμπαγκάζ που θα γίνουν κομψοτεχνήματα στα κατάλληλα χεριά δεν λέμε ονόματα με γεια σε όλους.
Και εγώ σήμερα έκανα μερικές αγορές.
Χαχαχα. Θα περιμένω μέχρι να μεγαλώσουν τα νύχια, οπότε με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια.Καλοδουλευτα συναδελφοι, ολα χρησιμα και ωραια!
Αντωνη, αν θελεις μπορω να σε βοηθησω να κοψεις τα μποτακια μπροστα, να παιρνουν τα δακτυλα αερα.
Mike, ζηλεψα λιγο το θερμοπιστολο της Bosch!![]()
Μεγεια. Πρακτικερ; πόσο;Αγορά οδηγών καβιλιας για επισκευή Συρταριέρας όπου και χρειάστηκαν σε μερικά σημεία.
Μεγειες. Τι ειναι παλι τουτο, παω να το ψαξωΣημερινή αγορά γιά εμένα καί τόν Herr General,τά περιβόητα σημαδευτήρια-μήτρα σχεδίασης τής wolfcraft από toolstore.gr
![]()
![]()
![]()
Τι μικρο και ταπεινο φιλε μου!!!! Εργαλειαρα ειναι. ΜεγειαΜόλις τα παρέλαβα κι εγώ!
View attachment 154080
Α, ναι παρέλαβα και κάτι ακόμη... μικρό και ταπεινό:
View attachment 154081
Από eshop.gr στα 489.00
Για παρατηρήστε τώρα και μια λεπτομέρεια από το κουτί:
View attachment 154082
WtF???
Το toolshouse μπορεί να μας το δώσει (με κέρδος φυσικά και με την έκπτωση για το φόρουμ μας) στα 541ε περίπου. Το eshop το δίνει 489, βγάζοντας και αυτό κέρδος φυσικά, παίρνοντας το από toolshouse (που και αυτό θα βγάλει κέρδος)!
Και αναρωτιέμαι... γιατί δεν μπορεί να το δώσει κατευθείαν 490 το toolshouse (ή και χαμηλότερα) και μπλέκουμε με καταστήματα γενικού εμπορίου;
Σωστα. Έιχε 560 στη αγορά τότε αν θυμάμαι καλά και ο Κυριάκος με τον Ροδακη καθάρισαν.Κακως δεν πηρες κατευθειαν εκει τηλεφωνο!
Προ 4μηνου 495 αγοραστηκε απο εκει μεσω εμου για τον φιλο Αντωνη!
Εμένα για μπύρα μου κάνει αλλά ειδομενΚαλορίζικα παίδες.
Αντώνη λέει τίποτα το ρολό ή είναι μούφα ; άμα το δοκιμάσεις για γράψε σχόλια.
Ωραίο σαν ιδέα αλλά στην πράξη θα φανεί η χρηστικότητά του.
Εμένα για μπύρα μου κάνει αλλά ειδομεν
Sent from my SM-T810 using Tapatalk
Καλοδούλευτα Αντώνη
Σημερινή παραλαβή ΑΑΑ πχιότητας πρώτης ύλης από τόν Herr General.
Κοκορευτιά,μουριά,ελιά,καρυδιά,καί κάτι άλλα πού δέν θυμάμαι.
Τα φιλετάκια από ελιά επάνω αριστερά θά γίνουν ωραία σκουλαρίκια καί όχι μόνο όταν βρώ χρόνο βέβαια.
Mπάμπη σέ ευχαριστώ θερμά.
![]()
Κοκορευτιά,μουριά,ελιά,καρυδιά,καί κάτι άλλα πού δέν θυμάμαι.
Καλές δημιουργίες Dim !
:violent-smiley-030::SFGSFGSF:
Παντούκ λέμε... :grandpa:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.