Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Προσοχη στην πιεση και θα εισαι μια χαρα.
Επισης τον συμπαραδιδομενο δισκο απλά τον πετας και επενδυειες ακομη 30 ευρω σε ενα δισκο 3Μ μαζι με ενα pad. Συνηθως το μαυρο της καλυπτει ολες τις περιπτωσεις.

Φανταζομαι οτι θελεις να γυαλισεις καποιο αυτοκινητο...
μιας και σκεφτομαι να αγορασω εναν αντιστοιχο αν σου ειναι ευκολο...οταν με το καλο γυαλισεις να κανεις ενα μικρο review...
Σε ευχαριστω...και καλοδουλευτος...

Δεν εχω αυτοκινητο φιλε ασωτε.. ενα μηχανακι εχω οποτε μπορει να το χρησιμοποιησω εκει.. κατι μαρμαρα τριβω στην πορτα της εισοδου.. θα το χρειαστει και ο αδερφος μου να τριψει / βαψει το αμαξι ενα παλιο Nissan Vanette.

Παντως απο τη χρηση που εκανα με το γυαλοχαρτο, ειναι πολυ καλο εργαλειο για τα λεφτα του και ειναι στιβαρη κατασκευη. Παει μεχρι 3.500 χιλιαδες στροφες, και η αυξομοιωση γινεται με ηλεκτρονικα +/- κουμπια ανα 100 στροφες τη φορα.

Εχει τα εξτρα που εβαλα στις φωτο, αλλα του πηρα εξτρα βασεις Φ150 και Φ115 για να δουλευω σε μικροτερες επιφανειες απο το Φ180 (18mm) που εχει.

Το μονο "μειον" που διαπιστωσα ειναι οτι τα +/- κουμπια ειναι σχετικα κοντα στο χερουλι ετσι ωστε μερικες φορες παταω χωρις να προσεχω το - και να κατεβαζει στροφες..

Εγω ειμαι ευχαριστημενος παντως απο την σχεση αποδοσης/τιμης (εχει απο 59 εως 70ε).

Ελπιζω να βοηθησα.. οτι θες ρωτα παντως. Θα επανελθω οταν /αν χρησιμοποιησω τον αλοιφαδορο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Προσοχη στην πιεση και θα εισαι μια χαρα.
Επισης τον συμπαραδιδομενο δισκο απλά τον πετας και επενδυειες ακομη 30 ευρω σε ενα δισκο 3Μ μαζι με ενα pad. Συνηθως το μαυρο της καλυπτει ολες τις περιπτωσεις.

Πηρα κατι μικροτερους φιλε εντουρα λεω στο ποιο πανω ποστ. ποιο λες εσυ, βαλε λινκ αν υπαρχει.

Last edited:

Παρελαβα χθες: Bleutec Lycan 95! ... Χο χο χο.. Ωραιο "εργαλειο" ! :-)

Μιας και περί αλοιφαδόρων ο λόγος, παραλαμβάνω την βδομάδα που έρχεται τον Ferm AGM1037

Το ενδιαφέρον είναι ότι οι στροφές του είναι από 0 έως 3200 (στην πράξη να δούμε πώς λειτουργεί αυτό :grandpa: )

Κόστος περί 90-95 γιούρων τελική (με ταχυδρομικά εκ γερμανίας..)

Θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για τρίψιμο ξύλων (ελέω κατασκευής τραπεζιών κτλ κτλ).... :guitarist:

FromNav_928.jpg

FromNav_931.jpg

Μετο καλο να τον δεχτεις Ορεστη!!!

Ε ρε γυαλισματα που θα πεσουν μετα!

Προτεινω να κανουμε ομαδα και με 2-3 εργαλεια να γυαλιζουμε σε μια ωρα ενα αμαξι!
Ουρα θα εχουμε στην δουλεια!!!

Μετο καλο να τον δεχτεις Ορεστη!!!

Ε ρε γυαλισματα που θα πεσουν μετα!

Προτεινω να κανουμε ομαδα και με 2-3 εργαλεια να γυαλιζουμε σε μια ωρα ενα αμαξι!
Ουρα θα εχουμε στην δουλεια!!!

Κυριάκο πρέπει να το σκεφτούμε, μπας και βγάλουμε τα σπασμένα... :smash:

Η σημερινή παραλαβή (ελέω διακοπών, σήμερα φτάσαν στα χέρια μου.)...

Έχουμε και λέμε...

Το δισκοπρίονο του lidl..
Τροχός bosch αλλά με ρύθμιση στροφών (από 2800 έως 11000)
Πολυεργαλείο FERM
Ηλεκτρονική μάσκα για ηλεκτροκόλλα

ΚΑΙ

το καινούριο παιχνίδι..... :BDGBGDB55:

Αργκόν ηλεκτροσυγκόλληση TELWIN (-528 γιούρια έγραψε το κοντέρ μαζί με τη μάσκα και τα ταχυδρομικά από Ιταλία)

(τώρα θα ψάξουμε για μπουκάλες, σύρμα, ρυθμιστές κτλ κτλ..... ΜΕΤΑ θα ψάξουμε να βρούμε ΠΟΥ θα την χρησιμοποιήσουμεν!!!!) :guitarist:

Φχαριστώ Άσωτε!!

Σιγά-σιγά θα ετοιμαστώ για την επόμενη σαχλαμάρα που θα κάνω..... ψυχοθεραπεία all the way!!! :ears:

Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Πηγα πηρα και γω το Δισκοπριονο του lidl.. :smile: ερωτηση: Μεταλα , κοβει ??

ΟΧΙΙΙΙΙΙ!!!!! επικίνδυνο πολύ.

Καλησπερα παιδια,

Εχει πεσει στα υποψην τωρα τελευταια σε κανεναν καποιο Link για ebay που να εχει κανενα καλο σετ σπο κατσαβιδια (φτηνο) που να ειναι για απλη καθημερινη χρηση?
Μου ζητησε η κορη μου να της φτιαξω ενα παιχνιδι αλλα η βιδα ηταν καπου στο βαθος και με λεπτο σωληνα και το κατσαβιδι που εχω δεν εκανε διοτι ηταν φαρδυ.

Εαν εχει καποιος καποιο link απο ebay θα ηταν μια χαρα.

Καλησπερα παιδια,

Εχει πεσει στα υποψην τωρα τελευταια σε κανεναν καποιο Link για ebay που να εχει κανενα καλο σετ σπο κατσαβιδια (φτηνο) που να ειναι για απλη καθημερινη χρηση?
Μου ζητησε η κορη μου να της φτιαξω ενα παιχνιδι αλλα η βιδα ηταν καπου στο βαθος και με λεπτο σωληνα και το κατσαβιδι που εχω δεν εκανε διοτι ηταν φαρδυ.

Εαν εχει καποιος καποιο link απο ebay θα ηταν μια χαρα.

Θα κάνει κάνα μήνα να ερθεί φθηνό εργαλείο από ebay l.x. Honk Kong
Αντίστοιχο κατσαβίδι λογικά θα βρεις στη γειτονιά σου ή έστω στο praktiker.
Φθηνά λεπτά μακριά κατσαβίδια σετακι λογικά θα βρεις με 5 ευρώ
Βέβαια τα φθηνά θα είναι της πλάκας χωρίς ειδικά μέταλλα μπροστά στη μύτη οπότε θα είναι για λίγες χρήσεις μέχρι που να κουρευτεί

Εχω καποια λεφτα στο paypal και θελω να τα χρεισιμοποιησω γιαυτο και το ebay και για να ανεβασουμε κανενα feedback.
Εστω κατι σχετικα καλυτερο ετσι ωστε να μου μεινει μετα και για αλλες δουλειες?

Μόλις παρελήφθησαν ..

Attachments

• TEL_MAGNET_LED_3-2.jpg
    TEL_MAGNET_LED_3-2.jpg
    33.3 KB · Views: 363
  • TEL_MAGNET_6-8.jpg
    TEL_MAGNET_6-8.jpg
    33.2 KB · Views: 364

Κυριάκο πρέπει να το σκεφτούμε, μπας και βγάλουμε τα σπασμένα... :smash:

Η σημερινή παραλαβή (ελέω διακοπών, σήμερα φτάσαν στα χέρια μου.)...

Έχουμε και λέμε...

Το δισκοπρίονο του lidl..
Τροχός bosch αλλά με ρύθμιση στροφών (από 2800 έως 11000)
Πολυεργαλείο FERM
Ηλεκτρονική μάσκα για ηλεκτροκόλλα

ΚΑΙ

το καινούριο παιχνίδι..... :BDGBGDB55:

Αργκόν ηλεκτροσυγκόλληση TELWIN (-528 γιούρια έγραψε το κοντέρ μαζί με τη μάσκα και τα ταχυδρομικά από Ιταλία)

(τώρα θα ψάξουμε για μπουκάλες, σύρμα, ρυθμιστές κτλ κτλ..... ΜΕΤΑ θα ψάξουμε να βρούμε ΠΟΥ θα την χρησιμοποιήσουμεν!!!!) :guitarist:

Ορεστη!!!!!!

Την τσιμπησες τελικα την αργκον ε????

Ωραιοτατος!!!!!!

Αντε να την φερεις στο εξοχικο να φτιαξουμε την γκαραζοπορτα!!!!

Οτι χρειαστεις απο μπουκαλες, ρυθμιστες κλπ την καλυτερη τιμη την βρηκα στην Οξυγωνοτεχνικη στον Πειραια!

Ορεστη!!!!!!

Την τσιμπησες τελικα την αργκον ε????

Ωραιοτατος!!!!!!

Ναι!!! δεν γινόταν αλλιώς!!!!!! έχουμε τόσες κατασκευές μπροστά μας, πώς θα τις φτιάξουμε....!!!!! :ADFADF1:

Αντε να την φερεις στο εξοχικο να φτιαξουμε την γκαραζοπορτα!!!!

Κυριάκο πες το και έγινε!!

Οτι χρειαστεις απο μπουκαλες, ρυθμιστες κλπ την καλυτερη τιμη την βρηκα στην Οξυγωνοτεχνικη στον Πειραια!

Ωραία!! τώρα είμαι στο ψάξιμο, θα τους πάρω τηλέφωνο και βλέπποουυμμεεεε!! :ears:

E, ρε γλεντια παιδες!! Καλοριζικα!!!
Ολα εχει ο μπαξες, απο βαρεων βαρων πραμα μεχρι γκατζετς.

Παντως του Γιαννη τα μαγνητοειδη ειναι χρησιμα γκατζετακια. Πιανεις και βρισκεις βιδακια κλπ σαν αρχοντας, ουτε σκυψιμο ουτε πολυ ψαξιμο!