Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Kαι τι δεν παρελαβα σημερα απο το τοπικο supermarket (oνοματι Auchan) τυπου carrefour!!

Ολα αυτα τα πραματα στη φωτο, εκ των οποιων το πιο ακριβο τεμαχιο -κυριολεκτικα- ηταν η κολλα UHU που εκανε 2 ευρω και 35 λεπτα!

Βλεπουμε παρακατω, μικρη εργαλειοθηκη πλαστικη (1.7 ευρω), ταμπακιερα για βιδες κλπ (1,1 ευρω), σετ κατσαβιδακια ακριβειας (1.1 ευρω), γυαλια προστασιας (60 λεπτα), μασκες προσωπου 10 τεμαχια (55 λεπτα)
κοπιδι της πλακας (20 λεπτα), φαλτσοκουτι μικρο (1.6 ευρω), σετ 3 βουρτσες (85 λεπτα), σετ αλλενακια (52 λεπτα) σετ 3 μεταλλικων σφιγκτηρων (2.32 ευρω) σετ 2 πλαστικων σφιγκτηρων (62 λεπτα), σπατουλα μικρη (41 λεπτα)
σετ 6 λιμες (80 λεπτα), πινελακι 30μμ (28 λεπτα), 1 φρατζολα ασπρο φρεσκο ψωμι 300γρ. (20 λεπτα), πορτοκαλια Ελληνικα (1.20 ευρω το κιλο) και ενα σκαμπω μεταλλικο αναδιπλουμενο (3.40 ευρω). Τα 3 τελευταια δεν εμφανιζονται στη φωτο :)

15389464967_37ac40de06_b.jpg

Πλεον εχω αρκετο υλικο, μαζι με την μινι εργαλειοθηκη maxpedition που εχω φερει μαζι μου και το μικρο dremel, να συνεχισω τα μαστορεματα και εδω :))

χαχα, να'σαι καλα, πεσαμε απο τα ψηλα στα χαμηλα, αλλα με αξιοπρεπεια και περηφανια :fahne90:

Χεχε, εγω ξυπνησα με λιγουρα σημερα , πηγα ανοιξα το κουτι με το δισκοπριονο, το σεταρα (αλλαξα δισκο), εκοψα ενα ξυλο απεξω και μου περασε.. :afro:

Α, ρε τυχερε, ωραιο χαλαρωτικο το πρωινο κοψιμο με δισκοπριονο!
Εγω αλλαζα starters στις λαμπες φθοριου στο μπανιο. Ειναι και ψηλοταβανο το καταραμενο και δεν ειχα σκαλα. Πανω σε καρεκλες εκανα δουλεια, σα χαμαλης :))

Και μια Μεγάλη ΑΜΑΡΤΙΑ που παραλαμβάνω την επόμενη εβδομάδα ...

Wera 05073671001 Kraftform Micro Compact Screwdriver Bit Set

wera_1013_20.jpg

Και θα το ευχαριστηθεις και θα μπορείς να το κουβαλας μαζί σου!
Τι μεγέθη είναι τα bit του σετ; Έχει π.χ. ph000 ;

(Αν και στα ακρίβειας είμαι οπαδος των fixed)

Aσε, την τελευταια φορα που κοιταξα αυτο το σετακι wera ηταν απλησιαστα...Εκτος αν ο Γιαννης βρηκε καμμια ευκαιρια κατω απο 100 ευρω, οποτε θα σκεφτω να το παρω και γω.

Yπαρχει ενα της wiha το οποιο βγαινει σε καλη τιμη. Αυτο

75093_94_95px420.jpg

Και θα το ευχαριστηθεις και θα μπορείς να το κουβαλας μαζί σου!
Τι μεγέθη είναι τα bit του σετ; Έχει π.χ. ph000 ;

(Αν και στα ακρίβειας είμαι οπαδος των fixed)

Philips JCIS 851/9 C : PH00,PH0,PH1
Torx 867/9 C : T1, TX2, TX3, TX4, TX5, TX6
Torx Plus 867/9 C : 1IP, 2IP2, 3IP, 4IP
Slot 800/9 C : 0.23x1.5, 0.40x2.0, 0.50x3.0
Hex plus 840/9 : 1.5, 2.0
Five Lobe 873/9 :#1

Και το λες αυτο μικρη αμαρτια??????????????????
Μονο το μηλο λειπει.....

Εγώ δεν το χαρακτήρισα μικρή αμαρτία ... για ξαναδιάβασε το πιο παραπάνω αντίστοιχο post ..

Μόλις πήρα το παρακάτω email από Amazon.com

Amazon.com said:
Hello,

We're writing to let you know we processed your refund of $27.08 for your Order 104-8712229-5561015.

This refund is for the following item(s):

Item: Wiha 75965 Precision Micro Bit Ratchet Steel Storage Box, 65-Piece
Quantity: 1

Wiha_75965.jpg

ASIN: B00JQ753W8
Reason for refund: Export fee reduced

Here's the breakdown of your refund for this item:

Import Fee Deposit Refund: $27.08

We'll apply your refund to the following payment method(s):

MasterCard Credit Card [expiring on 1/2018]: $27.08

Μου επιστρέφει το 23% που υπολογίστηκε ως «Import Fees Deposit» επί τις αξίας + τα μεταφορικά δηλαδή $27,08 και επιβεβαιώνει την πολιτική επιστροφών που αναφέρει και στο Site της. :SFGSFGSF:

Το προϊών εκτελωνίστηκε στην Γερμανία και στάλθηκε εκ νέου από εκεί στην Ελλάδα και δεν χρεώθηκε τίποτε επιπλέων κατά το εκτελωνισμό του στην Γερμανία.