Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Πήγα να πάρω καμία λάμα για την σέγα...είδα οτι εχε μακρυες αλλα δεν βρήκα τίποτα...πήγα κατα τις 10:30 βέβαια αλλα έλεγα οτι όλο και κατι θα έβρισκα...

Πανε και ρωτα στο ταμειο.. ; ) εγω οταν πηγα να πληρωσω μου λεει, μη θες καμια λαμα..? χεχε.. :afro:

Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

το Σάββατο δεν δουλεύει ο κόσμος και γινόταν χαμός η σεγα έφευγε σαν ζεστό ψωμί :a0210:
ευτυχώς πρόλαβα και βρήκα ενα κομμάτι.

Καλοριζικες οι σεγες παιδια!!
Σε τετοια τεχνικα χαρακτηριστικα και τιμη, αυτο το σεγακι ειναι σουπερ ευκαιρια.

Μυτιληνιοι!

πωωωω τι μου θυμησες εκεί εκανα φαντάρος στο μαυρο στρατόπεδο..! 283 σειρά Το χωρίο το συμπαθούσα πάρα πολύ όπως και την Σάμο όμως.Σορρυ για το οφτοπικ.

:a0210: λάμες εξτρά δεν πήρα αν και είχε στο ράφι .. Εχει 4 ανταλακτικά μέσα θα μου φτάσουν και θα μου περισσέψουν ! εξάλλου φαντάζομαι οτι ανταλλακτικά θα έχει το lidl οταν και αν χρειαστώ..

Attachments

• DSC_0347.jpg
    DSC_0347.jpg
    84.3 KB · Views: 209

είναι σχεδόν σίγουρο οτι το LIDL ΔΕΝ θα έχει ανταλλακτικά όταν θα τα χρειαστείς.

Να δεν θέλεις να πάρεις τώρα, θα ξαναβγάλει σε περίπου 6 μήνες. Απο την αλλη προφανώς υπάρχουν λάμες που κάνουν στο εμπόριο

είναι σχεδόν σίγουρο οτι το LIDL ΔΕΝ θα έχει ανταλλακτικά όταν θα τα χρειαστείς.

Να δεν θέλεις να πάρεις τώρα, θα ξαναβγάλει σε περίπου 6 μήνες. Απο την αλλη προφανώς υπάρχουν λάμες που κάνουν στο εμπόριο

Είδα σκρουτζ οτι υπαρχουν 5άδες και 10άδες που ξεκινάνε απο 4 ευρώ και 5 αντίστοιχα . Οποτε αν πάρεις μια 10άδα einhel που είδα πρόχειρα στο skroutz με 5 ευρώ πιο φθηνα βγαίνεις.. με 4 ευρώ έχει 5πριονάκια dewalt κοκ..
Εξάλου για ερασιτεχνική χρήση οι 4 λάμες που έχει μέσα είναι υπεραρκετες.. (3 για ξύλο και η μια είναι για λεπτό μέταλλο)

Η δικιά μας παίρνει με μονό εκκεντροφόρο άξονα όπως δείχνει και το σχεδιο στο manual .

Φιλε σιφη εγω ειμαι απ την χωρα! Κοιτα να δεις μικρος που ειναι ο κοσμος!!

πωωωω τι μου θυμησες εκεί εκανα φαντάρος στο μαυρο στρατόπεδο..! 283 σειρά Το χωρίο το συμπαθούσα πάρα πολύ όπως και την Σάμο όμως.Σορρυ για το οφτοπικ.
Χε χε... Φιλε η μιση Ελλαδα εχει περασει μπροστα απτο σπιτι μου.. Vassili μενεις χωρα; Ε θα με ξερεις δε μπορει... :-Ρ

Ειμαι απ την χωρα αλλα δεν μενω τωρα εκει! Το 77 ειμαι γεννηθείς αν ημαστε ηλικια σιφη!

Ελαβα ως δωρακι την κασετινα 2462 της Force, με καρυδακια 1/4.

2462_ml.jpg

Περιλαμβανει:

6pt. Flank socket 4; 4.5; 5; 5.5; 6; 7; 8; 9; 10; 11; 12; 13; 14mm
Socket bit Hex 3; 4; 5; 6; 7; 8mm
Socket bit Star T8; T10; T15; T20; T25; T30; T40
Socket bit Slotted 4; 5.5; 7 mm
Socket bit Phillips PH.1; PH.2; PH.3
Socket bit Pozidriv PZ.1; PZ.2; PZ.3
Ratchet handle 24 teeth
Extension bar 2"; 4"
Sliding T-handle
Flexible extension
Universal joint
Spinner
Hex key 1.27; 1.5; 2; 2.5 mm

Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Ωραίους φίλους έχεις και ακόμα ωραιότερα τα δώρα που σου κάνουν.....:a0210::a0210: :firstprize::firstprize: :2thumb22sup::2thumb22sup:

Πολυ καλη συλλογη τοσο σε ποιοτητα οσο και σε χρηστικοτητα...
καλοδουλευτει...
Σε προσεχουν οι φιλοι σου βλεπω...