Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Αυτό που ψάχνω είναι στα 110mm, κοφτάκι 70 15 110.

Θέλω κάτι που να μεταφέρεται και να αποθηκεύεται εύκολα. Κάτι σαν κασετίνα (που είχαμε παλια στο σχολείο) Κυριάκο, και όχι κουτί. Σαν την δεύτερη φωτο που έστειλε ο Μιχάλης αλλά για 10 τουλάχιστον τεμάχια...

Αυτό που ψάχνω είναι στα 110mm, κοφτάκι 70 15 110.

Θέλω κάτι που να μεταφέρεται και να αποθηκεύεται εύκολα. Κάτι σαν κασετίνα (που είχαμε παλια στο σχολείο) Κυριάκο, και όχι κουτί. Σαν την δεύτερη φωτο που έστειλε ο Μιχάλης αλλά για 10 τουλάχιστον τεμάχια...

=> Knipex 70 15 110

αααα. πραμα που σαλευει, καλοριζικα!

Αλλα πρεπει να ανεβασεις τα εργαλειακια χωρις τη συσκευασια, να τα χαρουμε περισσοτερο!

Καλα μαστορεματα Γιωργο!!!!

Παντως εγω προ 2= εβδομαδων ειχα προλαβει τα ιδια εξαρτηματα για το πολυεργαλειο με 4 ευρω!!!!!

Τα είχε ξαναβγάλει με 4 ευρώ τότε με τις εκπτωσεις;

Το βγάζει αυτα ανα καιρούς;
Το σκέφτομαι να πάρω κανένα εξάρτημα αλλά δεν τα είδα και πολύ αποδοτικά.

Ναι τα ειχε ξαναβγαλει με τις προσφορες.
Ετσι με 12 ευρω πηρα 3 σετ και γεμισα το βαλιτσακι εξαρτηματα και γυαλοχαρτα!

Δεν ξερω με τι το συγκρινεις φιλε μου αλλα εχω κοψει πολυ μεγαλο αριθμο ξυλων και μεταλλικων καρφιων ολα με την ιδια κεφαλη και ακομη κοβει μια χαρα!

εγώ παρέλαβα το αλυσοπρίονο βενζίνης της Makita.

http://www.e-shop.gr/alysopriono-benzinokinhto-makita-32cc-18hp-40cm-ea3200s-p-TLS.080172

Βαλτου και μια λαμα 25-30cm το πολυ και θα "οργωνει" μετα!! Καλοριζικο!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το πολυεργαλειο του λιντλ παιρνει αλλες λαμες η μονο τις δικες του;

Ευχαριστώ IOANNIS αλλά και ακριβό είναι (συγκριτικά) και ΒΑΣΙΚΟ δεν έχω καμία σχέση με Amazon. Αν όμως τύχει και παραγγείλεις κάτι άμεσα από Amazon, ενημέρωσέ με. Με ενδιαφέρει για να τελειώνω με αυτό το θέμα αν μπορείς να το προσθέσεις στα δικά σου.

Ναι τα ειχε ξαναβγαλει με τις προσφορες.
Ετσι με 12 ευρω πηρα 3 σετ και γεμισα το βαλιτσακι εξαρτηματα και γυαλοχαρτα!

Δεν ξερω με τι το συγκρινεις φιλε μου αλλα εχω κοψει πολυ μεγαλο αριθμο ξυλων και μεταλλικων καρφιων ολα με την ιδια κεφαλη και ακομη κοβει μια χαρα!
Το δοκίμασα σε ενα μικρό ξύλο και μου φάνηκε οτι κόβει αργά αν και το είχα στο 6.
Δεν ξερώ μπορεί να είναι και η συμπεριφερά του εργαλείου γενικότερα τέτοια.

Βαλτου και μια λαμα 25-30cm το πολυ και θα "οργωνει" μετα!! Καλοριζικο!

Το πολυεργαλειο του λιντλ παιρνει αλλες λαμες η μονο τις δικες του;

Σε ευχαριστώ.

Ειναι ωραίο εργαλείο αλλά γιατι μικρότερη λάμα;

Επίσης πήρα το "μαμα" λαδάκι να το αναμείξω με την βενζίνη για να μην μπλέκω με τα έτοιμα μείγματα.

Το φωρτοσααα το γαιδαροοο και εφυγα απο το σπιιιτιι .. :music-smiley-006: :driver: Εργαλεια, μηχανηματα, κρεατα, μπριτζολες.. Χρονια Πολλα Αδερφια.. !! :ernaehrung004:

0024.jpg

ναι ναι βαζετε μπριζες βαζετε...!!!
Ειπα και εγω μια φορα να μην...αλλα εσεις δεν με αφηνετε να αγιασω...!!!

Παω να ψησω...!!!

ΥΓ. Καλοδουλευτα...!!!

Σε ευχαριστώ.

Ειναι ωραίο εργαλείο αλλά γιατι μικρότερη λάμα;

Επίσης πήρα το "μαμα" λαδάκι να το αναμείξω με την βενζίνη για να μην μπλέκω με τα έτοιμα μείγματα.

Θα εχεις πολυ περισσοτερο νευρο στην κοπη... πιστεψε με δε χρειαζεται τοσο μεγαλη λαμα...αν δε κοβεις δεντρα η κορμους πχ 30cm τοτε ειναι τσαμπα. εχω ενα παλιο partner 1.8hp και του κοτσαρησα μια φθηνη 25αρα λαμα, το χω προχειρο εργαλειο για ξυλα κτλ.. σα να χει διπλασια δυναμη συμπεριφερεται..

Ευχαριστώ IOANNIS αλλά και ακριβό είναι (συγκριτικά) και ΒΑΣΙΚΟ δεν έχω καμία σχέση με Amazon. Αν όμως τύχει και παραγγείλεις κάτι άμεσα από Amazon, ενημέρωσέ με. Με ενδιαφέρει για να τελειώνω με αυτό το θέμα αν μπορείς να το προσθέσεις στα δικά σου.

Ετοιμάζω μια παραγγελία και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα προχωρήσει.

Η επιβάρυνση για το Knipex 70 15 110 είναι ένα ευρώ με συνολικό κόστος 22,11 ευρώ.

IMAG0288.jpg
Έφτασε σήμερα το δισκοπριονο Bosch pts10. Πολύ καλή ποιότητα για πράσινο. Επίσης πήρα το δραπανο από lidl. Πεταμένα 70ρυρω! Πότε ξανά δεν ξαναπαταω μπανανοφλουδα. Τι περίμενα από lidl ....

Θα εχεις πολυ περισσοτερο νευρο στην κοπη... πιστεψε με δε χρειαζεται τοσο μεγαλη λαμα...αν δε κοβεις δεντρα η κορμους πχ 30cm τοτε ειναι τσαμπα. εχω ενα παλιο partner 1.8hp και του κοτσαρησα μια φθηνη 25αρα λαμα, το χω προχειρο εργαλειο για ξυλα κτλ.. σα να χει διπλασια δυναμη συμπεριφερεται..

Καλή συμβουλή! Θα το κοιτάξω να σαι καλά.