Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Ευχαριστω παιδια ! καλες ψησιμοτητες ναχουμε !! Τσικνοπέμπτη: Ώρα για “σχαράτες” κουβέντες !! :music-smiley-005:

tsiknopempti09_600_93939_13OB92.jpg

180775_184327981602071_100000746128488_481664_7312655_n.jpg

View attachment 112136
Έφτασε σήμερα το δισκοπριονο Bosch pts10. Πολύ καλή ποιότητα για πράσινο. Επίσης πήρα το δραπανο από lidl. Πεταμένα 70ρυρω! Πότε ξανά δεν ξαναπαταω μπανανοφλουδα. Τι περίμενα από lidl ....

Τι ηταν τοσο χάλια που θεωρείς οτι πετάξεις τα λεφτα σου...?
Επίσης μην ξεχνάς οτι μπορείς να το γυρίσεις και χωρις πολλα πολλα να πάρεις τα χρήματα σου πίσω...

Καλή συμβουλή! Θα το κοιτάξω να σαι καλά.

μη φανταζεσαι οτι ειναι κατι ακριβο ε.. http://www.skroutz.gr/products/show/16816948
παρτην ετσι για την περιεργεια.. για δοκιμη.. με μια αλυσιδουλα θα σου παει κανα 25αρι το πολυ.. :operator:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ευχαριστω παιδια ! καλες ψησιμοτητες ναχουμε !! Τσικνοπέμπτη: Ώρα για “σχαράτες” κουβέντες !! :music-smiley-005:

tsiknopempti09_600_93939_13OB92.jpg

180775_184327981602071_100000746128488_481664_7312655_n.jpg

ΑΑΑΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΩ ΣΑ ΛΥΚΟΣ!!!!! :damnyou:

ΧΑ ΧΑ ΧΑ...καλα να περνατε φιλε!!!

Τι ηταν τοσο χάλια που θεωρείς οτι πετάξεις τα λεφτα σου...?
Επίσης μην ξεχνάς οτι μπορείς να το γυρίσεις και χωρις πολλα πολλα να πάρεις τα χρήματα σου πίσω...

Πλαστικουρα, πλαστικές τροχαλίες, πολύς τζόγος, κραδασμοί, σφηνωτο τσοκ, αστεία υλικά κυριως οι διακόπτες κ γενικά πολύ μέτρια κατασκευή -τυπική lidl. Κάποια εργαλεία, όπως το σταθερό δραπανο, απαιτούν ακρίβεια κάτι που δεν χρειάζεται στα χειρός. Αυτό δεν...

Αψογος!! Λαχταριστα φαινονται :)

Το GSR ειναι απο αυτο το πληρεστατο σετακι με την πολυ καλη τιμη απο το amazon.de?

Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Δεν το αγόρασα από το αμαζον παρόλο που το είχε αν θυμάμαι καλά 138 ευρώ.Το αγόρασα από το eshop 149 ευρώ.

Πλαστικουρα, πλαστικές τροχαλίες, πολύς τζόγος, κραδασμοί, σφηνωτο τσοκ, αστεία υλικά κυριως οι διακόπτες κ γενικά πολύ μέτρια κατασκευή -τυπική lidl. Κάποια εργαλεία, όπως το σταθερό δραπανο, απαιτούν ακρίβεια κάτι που δεν χρειάζεται στα χειρός. Αυτό δεν...

κακώς χαλιέσαι.
Όλοι ξέρουμε οτι τα εργαλεία του LIDL δεν ειναι τέλεια. Αρκετά ειναι VFM, άλλα οχι τόσο καλά. Αυτό που μας κρατάει στο LIDL είναι αφενός τα 3 χρόνια εγγύηση αλλά ποιο πολύ απο ολα ειναι οτι μπορείς να δοκιμάσεις ενα εργαλείο και αν δεν σου κάνει να το πας πίσω, χωρίς να εξηγήσεις το γιατί. Αντίθετα απο οτι συμβαίνει με τα καταστήματα στην Ελλάδα.

Και αυτό δεν συμβαίνει με μόνο με τα εργαλεία.

την αλλη ευδομαδα θα παρω τo set ασύρματης επικοινωνίας. Στα ιδια λεφτα εχει και το αντιστoιχο της motorola, αλλα με πολύ λιγότερα καλούδια.
Θα παρω του LIDL, oχι γιατι ξερω οτι θα ειναι καλο, αλλα γιατι θα μπορώ να το δοκιμάσω ενα μήνα και να ξέρω οτι ειναι καλό. Αν δεν είναι, πίσω.
[h=1][/h]

Last edited:
Tι παραλαβαμε σημερα..

κακώς χαλιέσαι.
Όλοι ξέρουμε οτι τα εργαλεία του LIDL δεν ειναι τέλεια. Αρκετά ειναι VFM, άλλα οχι τόσο καλά. Αυτό που μας κρατάει στο LIDL είναι αφενός τα 3 χρόνια εγγύηση αλλά ποιο πολύ απο ολα ειναι οτι μπορείς να δοκιμάσεις ενα εργαλείο και αν δεν σου κάνει να το πας πίσω, χωρίς να εξηγήσεις το γιατί. Αντίθετα απο οτι συμβαίνει με τα καταστήματα στην Ελλάδα.

την αλλη ευδομαδα θα παρω τo set ασύρματης επικοινωνίας. Στα ιδια λεφτα εχει και το αντιστoιχο της motorola, αλλα με πολύ λιγότερα καλούδια.
Θα παρω του LIDL, oχι γιατι ξερω οτι θα ειναι καλο, αλλα γιατι θα μπορώ να το δοκιμάσω ενα μήνα και να ξέρω οτι ειναι καλό. Αν δεν είναι, πίσω.
[h=1][/h]

Σύμφωνοι αρκεί να μην είναι επικίνδυνο. Αυτού του τύπου τα εργαλεία όπως και οι φρεζες θέλουν αρκετή προσοχή.
Απο την άλλη έχεις απόλυτο δίκιο ως προς την εγγύηση και τη δυνατότητα αλλαγής, είναι μεγάλο πλεονέκτημα έναντι άλλων ερασιτεχνικών εργαλείων.

κακώς χαλιέσαι.

[h=1][/h]

Οκ. Εγώ μέσα μου ήξερα τι αγοράζω. Αφετέρου δεν το πάω πίσω γιατί δεν μου πάει . Makita δεν πήρα, για 70 ευρώ δεν θα το κάνω. Πάντως όσον αφορά αυτό με τις επιστροφές, μου άλλαξαν μια καστανια facom (γιατί ήθελα τη cdx τελικά) χωρίς κανένα πρόβλημα. Απλά να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους: όπως δεν ταιζεις το παιδί σου κρέας από τα lidl, έτσι κ τα "εργαλεία" δεν περιμένεις να είναι εργαλεία. Όποιοι δεν το καταλαβαίνουμε, Καλά να πάθουμε να πληρώνουμε 70αρικα! Θα το κρατήσω να μου θυμίζει να μην παρασυρομαι!

Φιλε μου,
δεν μπορω να σε καταλαβω...
Πηρες κατι το οποιο οχι μονο ΔΕΝ σου κανει αλλα το θεωρεις απαραδεκτο και πεταμενα λεφτα...
ποιος ο λογος να μην το πας πισω και να παρεις τα χρηματα σου πισω...
πιστεψε με ουτε που θα χρειαστει να δωσεις πολλες λεπτομερειες θα πεις οτι δεν το θελεις και θα παρεις τα λεφτα σου...
Στο κατω κατω ΑΝ ειναι οντως τοσο χαλια καλο ειναι να το δουν στην Lidl και το επομενο να βγει με καλυτερα χαρακτηρηστικα...ετσι μονο ο καταναλωτης μπορει να βγει κερδισμενος στο τελος...
με το να το αφησεις και κακο στην τσεπη σου κανεις και το μυνημα ΔΕΝ θα παει στην Lidl περι ποιοτητας...

Πάντως χθες πρέπει να ήταν η ημέρα με τις περισσότερες αγορές και παραλαβές στην ιστορία της κατηγορίας. Συμφωνείτε;

Φιλε μου,
δεν μπορω να σε καταλαβω...
Πηρες κατι το οποιο οχι μονο ΔΕΝ σου κανει αλλα το θεωρεις απαραδεκτο και πεταμενα λεφτα...
ποιος ο λογος να μην το πας πισω και να παρεις τα χρηματα σου πισω...
πιστεψε με ουτε που θα χρειαστει να δωσεις πολλες λεπτομερειες θα πεις οτι δεν το θελεις και θα παρεις τα λεφτα σου...
Στο κατω κατω ΑΝ ειναι οντως τοσο χαλια καλο ειναι να το δουν στην Lidl και το επομενο να βγει με καλυτερα χαρακτηρηστικα...ετσι μονο ο καταναλωτης μπορει να βγει κερδισμενος στο τελος...
με το να το αφησεις και κακο στην τσεπη σου κανεις και το μυνημα ΔΕΝ θα παει στην Lidl περι ποιοτητας...

Απολυτα συφωνο με βρισκει η αποψη του Ευγενιου.
Αμεσα επιστροφη και ταυτοχρονα επιστολη διαμαρτυριας.
Μονο ετσι θα βελτιωθει το μοντελο.
Και ειναι κατι που πιστευω κανει η Parkside εφοσον βγαζει διαφορετικη εκδοση καθε φορα Α, B, C κλπ.

Δεν με αφορά η βελτιστοποίηση των προϊόντων του lidl. Έχω το δραπανο να μου υπενθυμίζει να μην ψωνίσω ξανά.