Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Οταν το πας πισω,τι κανεις αν σου πουνε οτι δεν εχει εμφανες προβλημα ?

ΔΕΝ θα πεις οτι εχει προβλημα θα πεις οτι δεν σου κανει...δεν το θελεις...

Re: Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Δεν μου αρέσει / δεν με ικανοποιεί και τέλος. Απλώς -συνήθως- ελέγχουν αν είναι όλα μέσα στην συσκευασία. Αν πλήρωσες με μετρητά σου τα δίνουν επί τόπου. Αν πλήρωσες με κάρτα σου κάνουν refund εκεί και εμφανίζονται μετά από 1-3 μέρες τα χρήματα στον λογαριασμό σου.

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Πριν το επιστρέψετε πάντως, σκεφτείτε το μοτέρ που φαίνεται μεγάλο κ δυνατό. Εγώ έχω κάτι ιδέες για πατεντουλες όπως πχ κανένα τριβιο τυμπανου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πηραμε και τη σημερινη δοση.. ! :music-smiley-005:

View attachment 112243

Knipex το αεράκι με τις πενσες;; Άντε να δω κ εγώ ποτέ θα το αποφασίσω να ολοκληρώσω τη συλλογή! Καλοριζικες!

Ευχαριστω. Ειναι Powerfix απο το λιντλ. :D πηγα να δω τιποτα εκει και λογο που ειναι βολικα λες δεν τα παιρνω να ριξω κανα δυο απ αυτα κατω απ τη σελα να υπαρχουν.. :afro:

Ευχαριστω. Ειναι Powerfix απο το λιντλ. :D πηγα να δω τιποτα εκει και λογο που ειναι βολικα λες δεν τα παιρνω να ριξω κανα δυο απ αυτα κατω απ τη σελα να υπαρχουν.. :afro:

Ωχ! Με μπέρδεψε το χρώμα! Καλές δουλειές!

Στο Lidl δεν ρωτάνε πολλά, μόνο αν έχει ανοιχτεί η συσκευασία με ρώτησαν. Εγώ χθες επέστρεψα τα bits και το ακονιστήρι τρυπανιών και τα 19 τα έκανα σουβλάκια.

Να ρωτήσω κάτι χωρίς διάθεση ειρωνείας ειλικρινά; Η πολιτική των επιστροφών επεκτείνεται πέρα από τα εργαλεία; Πχ παίρνεις κάλτσες, δε σου κάνουν, τις επιστρεφεις; Ή σκυλοτροφη? Λες δεν την προτιμά ο σκύλος μου κ σου δίνουν πίσω τα χρήματά σου;

Να ρωτήσω κάτι χωρίς διάθεση ειρωνείας ειλικρινά; Η πολιτική των επιστροφών επεκτείνεται πέρα από τα εργαλεία; Πχ παίρνεις κάλτσες, δε σου κάνουν, τις επιστρεφεις; Ή σκυλοτροφη? Λες δεν την προτιμά ο σκύλος μου κ σου δίνουν πίσω τα χρήματά σου;

Καλτσες και εσώρουχα φαντάζομαι οτι δεν αλλάζουν (για λόγους υγιεινής) . Σκυλοτροφή επίσης εαν δεν κάνει στο σκύλο σου την δίνεις σε κάποιο αδέσποτο το οποίο θα την εκτιμήσει.

Καλτσες και εσώρουχα φαντάζομαι οτι δεν αλλάζουν. Σκυλοτροφή επίσης εαν δεν κάνει στο σκύλο σου την δίνεις σε κάποιο αδέσποτο το οποίο θα την εκτιμήσει.
Άρα μόνο εργαλεία. Οι κουτάλες δεν είναι εργαλεία μαγειρέματος με την ευρύτερη εννοια;; Ή πχ μια ραπτομηχανη;

Άρα μόνο εργαλεία. Οι κουτάλες δεν είναι εργαλεία μαγειρέματος με την ευρύτερη εννοια;; Ή πχ μια ραπτομηχανη;

Τα είδη υγιεινής και τα ανοιγμένα τρόφιμα δεν αλλάζονται πουθενά. Υπάρχει και σχετικός νόμος στο αστικό δίκαιο.
Τα υπόλοιπα δεν υπάρχει λόγος να μην τα αλλάξουν είτε ειναι κουτάλα είτε πιρούνι είτε στίφτης.
Στις 30 ημέρες δίνουν τα χρήματα πίσω . Μετα τις 30 ημέρες ισχύει η εγγύηση κανονικά όπως προβλέπει η νομοθεσία.

Τα είδη υγιεινής και τα ανοιγμένα τρόφιμα δεν αλλάζονται πουθενά. Υπάρχει και σχετικός νόμος στο αστικό δίκαιο.
Τα υπόλοιπα δεν υπάρχει λόγος να μην τα αλλάξουν είτε ειναι κουτάλα είτε πιρούνι είτε στίφτης.
Στις 30 ημέρες δίνουν τα χρήματα πίσω . Μετα τις 30 ημέρες ισχύει η εγγύηση κανονικά όπως προβλέπει η νομοθεσία.
Μπράβο τους για την πολύ τίμια πολιτική που ακολουθούν!

Μεχρι και το φαγητο του σκυλου μπορεις να επιστρεψεις χωρις δευτερη σκεψη αρκει να ειναι προ των 30 ημερων.
Δεν επιτρεπουν πολυ σωστα να επιστραφει οτι επιρρεαζει την υγιεινη οπως πχ εσωρουχα.

Εκεί φαντάζομαι ότι ισχύει η επιστροφή...
Τρόφιμα εκτός ψυγείου όπως Σοκολάτες και μπισκότα επιστρέφονται επίσης όχι αν δεν σου αρέσουν αλλά αν δεν τα θέλεις πλέον ...όπως σε όλα τα σούπερ...

Μεχρι και το φαγητο του σκυλου μπορεις να επιστρεψεις χωρις δευτερη σκεψη αρκει να ειναι προ των 30 ημερων.
Δεν επιτρεπουν πολυ σωστα να επιστραφει οτι επιρρεαζει την υγιεινη οπως πχ εσωρουχα.
Τότε δύο φορές μπράβο τους. Δεν το γνώριζα!

Τα παντα μπορεις να πας πισω.
εκτος απο καλτσες και εσωρουχα.

Πολύ με άρεσαν οι φωτό της υφασμάτινης θήκης για το GSR, και επίσης η μεγάλη 10,8βολτη μπαταρία!

Επίσης, έπεσα κι εγώ στη λούμπα και πήρα (την Παρασκευή) το πολυεργαλείο και το παγκοδράπανο από το LIDL, μαζί με τα O-rings και ένα σετ κατσαβίδια. Damn you, damn you all. Δεν ξαναμπαίνω στο φόρουμ. Πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξω λάδια στο αυτοκίνητο αντί να παίρνω εργαλεία.

Πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξω λάδια στο αυτοκίνητο αντί να παίρνω εργαλεία.
Χρειάζεσαι τοτε την συλλογή Καρυδακια των 30 ...λάδια που βγάζει κατα καιρούς...
Χαχαχαχα

Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Προσοχή μόνο γιατί έχει παρατηρηθεί να επιστρέφονται συσκευασίες με ελλείψεις κάποιων εξαρτημάτων που οι πωλητές δεν παίρνουν χαμπάρι πριν τις επανατοποθετήσουν προς πώληση (κοιτάνε αν υπάρχει το βασικό, πχ δεν θα κάτσουν να μετρήσουν σε μια σέγα αν είναι μέσα όλες οι λάμες που περιέχει η συσκευασία - αν και θα έπρεπε).
Μου είχε τύχει με ζευγάρι κιάλια να λείπει η θήκη και τα καλύμματα των φακών...φυσικά μου επέστρεψαν τα χρήματα στο ακέραιο (δεν υπήρχαν άλλες συσκευασίες για αλλαγή όταν τα πήγα πίσω).