Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Χρειάζεσαι τοτε την συλλογή Καρυδακια των 30 ...λάδια που βγάζει κατα καιρούς...
Χαχαχαχα

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ Λαδι αυτοκινητου απο το Lidl... οτι ποιο αχρηστο εχω παρει ποτε...

Tι παραλαβαμε σημερα..

Παίδες πλακα¨ έκανα με τα λάδια...μην βαράτε...
ΑΝ και για αργά μοτεράκια δεν κάνει κακό...

Με λάδι από το Lidl, και να μην είναι αργό το μοτέρ, γίνεται.

Τα είδα προχθές στοιβαγμένα κατά δεκάδες ανάμεσα στα αναψυκτικά και κάτι γκοφρέτες, και αναρωτήθηκα αν όντως τα παίρνει τόσος κόσμος.

Και όμως ξέρω πολλούς...
ακομα και άτομα με μηχανές (θεός φυλάξει μακρυα απο εμάς...)

Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Και όμως ξέρω πολλούς...
ακομα και άτομα με μηχανές (θεός φυλάξει μακρυα απο εμάς...)

Μην τον πιστεύεις το Βαρουφάκη... Κανονικά λάδια βάζει... :silly:

Παίδες πλακα¨ έκανα με τα λάδια...μην βαράτε...
ΑΝ και για αργά μοτεράκια δεν κάνει κακό...

Φιλε ουτε για μοτερ μπετονιερας...
Εχω ενα accent 2000 μοντελο.. Το καυμενο τσιμπαει μπολικα λαδακια... Το μηνα θελει 750ml-1lt λαδι σιγουρα,... Βαζω σχετικα οικονομικα λαδια συνηθως BP visco 2000 αλλα και jet-oil και αλλα οικονομικα μαρκε λαδια 15-40 η 15-50 ... Ε λεω αφου τα καει που τα καιει τι πειραζει να βαλω λιντλισιο W5 λαδι.. 1ον εκαψε σε ενα μηνα 3Λιτρα!!! 2ον Βρομοκοπαγε το αμαξι ολοκληρο καπνιλα και 3ον πεταγε τοσο ντουμανι πισω που τρομαξα!!! Το τελευταιο λιτρο το βαλα στο ξυλοκοπτικο μου για λαδι αλυσιδας, ε για εκει καλο ειναι..

Με λάδι από το Lidl, και να μην είναι αργό το μοτέρ, γίνεται.

Τα είδα προχθές στοιβαγμένα κατά δεκάδες ανάμεσα στα αναψυκτικά και κάτι γκοφρέτες, και αναρωτήθηκα αν όντως τα παίρνει τόσος κόσμος.
Κάτι ανάλογο δεν αναμένετε να ισχύει κ με τα εργαλεία αλλά κ με τα υπόλοιπα προϊόντα από το lidl;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Φιλε ουτε για μοτερ μπετονιερας...
Εχω ενα accent 2000 μοντελο.. Το καυμενο τσιμπαει μπολικα λαδακια... Το μηνα θελει 750ml-1lt λαδι σιγουρα,... Βαζω σχετικα οικονομικα λαδια συνηθως BP visco 2000 αλλα και jet-oil και αλλα οικονομικα μαρκε λαδια 15-40 η 15-50 ... Ε λεω αφου τα καει που τα καιει τι πειραζει να βαλω λιντλισιο W5 λαδι.. 1ον εκαψε σε ενα μηνα 3Λιτρα!!! 2ον Βρομοκοπαγε το αμαξι ολοκληρο καπνιλα και 3ον πεταγε τοσο ντουμανι πισω που τρομαξα!!! Το τελευταιο λιτρο το βαλα στο ξυλοκοπτικο μου για λαδι αλυσιδας, ε για εκει καλο ειναι..
Έπρεπε να το επιστρέψεις κ να κάνεις κ μια διαμαρτυρία ώστε να βελτιωθούν τα λιπαντικά του σούπερ μάρκετ!

Κ μάλιστα τα lidl είναι τα τελευταία που έπρεπε να τηρούν αυτή τη στάση. Φαγητό πουλάνε στο κάτω κάτω!

Φιλε Toasted η ειρωνια σαν μορφη εκφρασης αποψεως (το κανεις σχεδον σε ολα σου τα τελευταια ποσταρισματα) δεν νομιζω οτι βοηθαει σε ενα φορουμ που ανταλλασονται συμβουλες και αποψεις καλοπροαιρετα απο τα μελη...
κανενας μας δεν εχει συμφερον να προωθησει καποια προιοντα του εν λογω καταστηματος...πιστευω οτι μπορουμε πιο επικοδομητικα να ανταλλασουμε αποψεις μεγαλα παιδια ειμαστε πλεον...
Καλημερα...

Φιλε Toasted η ειρωνια σαν μορφη εκφρασης αποψεως (το κανεις σχεδον σε ολα σου τα τελευταια ποσταρισματα) δεν νομιζω οτι βοηθαει σε ενα φορουμ που ανταλλασονται συμβουλες και αποψεις καλοπροαιρετα απο τα μελη...
κανενας μας δεν εχει συμφερον να προωθησει καποια προιοντα του εν λογω καταστηματος...πιστευω οτι μπορουμε πιο επικοδομητικα να ανταλλασουμε αποψεις μεγαλα παιδια ειμαστε πλεον...
Καλημερα...
Ειλικρινά δεν κατανοώ γιατί αποτελεί ειρωνεία το ποστ για επιστροφή (το ίδιο ειπατε κ σε εμένα για το δραπανο) κ όχι τα άλλα πχ για τη μότο του Βαρουφακη ή για το πόσο αργό γίνεται ένα μοτέρ με λάδι lidl. Μπορεί να διαφωνούμε, αλλά εγώ δεν σου υποδεικνύω τον τρόπο να εκφράζεσαι, πολύ δε περισσότερο δεν σε μεμφομαι με σκοπό να σταματήσεις να εκφραζεσαι.
Σορρυ που απευθύνομαι προσωπικά σε εσενα, αλλά -κ πάλι ειλικρινά- δεν ενοχλήθηκε κανείς άλλος τόσο από την άποψή μου περί ποιότητας lidl, ώστε να επιχειρήσει να με κάνει να σωπάσω. Αν φυσικά ενοχλούνται κ άλλοι από αυτή μου τη θέση, χωρίς άλλο θα αποχωρήσω από το νήμα. Χωρίς την παραμικρή διάθεση για ειρωνεία.

ενοχλούνται κι άλλοι, μην κρίνεις ότι ο asotosios είναι ο μόνος. Απλώς δεν σου το λένε. Πράγματι το ύφος σου είναι κάπως....

Από την άλλη ευχαριστούμε για τις υποδείξεις, έστω και με αυτό το ύφος, για την ποιότητα του δράπανου πάγκου και για το πώς κάποια βασικά εργαλεία πρέπει να ακολουθούν κάποιες ελάχιστες προδιαγραφές για να είναι λειτουργικά και ασφαλή.

Βλάσης

Όλες οι απόψεις είναι Χρήσιμες για την τελική αξιολόγηση ενός προϊόντος και ενός μαγαζιού στο γενικότερο.
Όταν όμως εμπλέκεται η υπερβολή και μάλιστα στοχευμενα τότε πολλοί ανάμεσα τους και εγώ πιθανών να νομισουν πως μεροληπτεις κατά του συγκεκριμένου μαγαζιού.

Απόλυτα σεβαστό και επειδή αφενός δεν δουλεύω στα Carrefour (ούτε κ στα lidl) κ αφετερου λίγο με αφορά αν ο κάθε ένας μας έχει Audi η lada, σταματώ εδώ. Οφείλω ένα ευχαριστώ στον asoto πρωτίστως αλλά και στον endoura και το Βλάσση, γιατί με λίγο τραχύ ή πιο λεπτό τρόπο προσπάθησαν να με προφυλάξουν από το να συνεχίσω να εκφέρω άποψη αντίθετη στην Γενική κατεύθυνση του νήματος. Καλημέρα.

Δεν τιθεται θεμα αποχωρησης.

Προφανως προκειται για θεμα διατυπωσης της σεβαστης γνωμης σου σχετικα με τα προιοντα/υπηρεσιες του Lidl που καποιοι (συμπεριλαμβανομενου του γραφοντος) εκλαμβανουν ως ειρωνικο.

Πληροφοριακα να σου πω οτι το νημα του Lidl ειναι απο τα μεγαλυτερα στην κατηγορια μας. Υπαρχει λογος για αυτο.
Η ποιοτητα τους κρινεται αντικειμενικα σχεδον επι καθημερινης βασης. Εαν ολοι ειχαμε την οικονομικη δυνατοτητα να αγοραζαμε ενα Μακιτα ειμαι σιγουρος οτι θα το καναμε εναντι του ταπεινου parkside.

Επειδη ομως οι οικομικες δυνατοτητες του καθενος ειναι διαφορετικες ισως θα επρεπε να ειμασταν πιο προσεκτικοι στην διατυπωση αποψεων που μπορει να προσβαλλουν καποιους για τους οποιους τα 50 ευρω για να παρουν ενα καλυτερο εργαλειο τους ειναι δυσκολο.

Καμμια φορα δεν εχει τοση σημασια τι λες, αλλα πως το λες.

Νικο, επειδη φαινεται οτι εχεις σημαντικες γνωσεις επι του αντικειμενου, κατανοω τον λογο που εισαι αρκετα κριτικος εως καυστικος αναφορικα με εργαλεια budget ομως ειμαι σιγουρος οτι θα βρεθει η χρυση επικοινωνιακη τομη!

Δεν τιθεται θεμα αποχωρησης.

Προφανως προκειται για θεμα διατυπωσης της σεβαστης γνωμης σου σχετικα με τα προιοντα/υπηρεσιες του Lidl που καποιοι (συμπεριλαμβανομενου του γραφοντος) εκλαμβανουν ως ειρωνικο.

Πληροφοριακα να σου πω οτι το νημα του Lidl ειναι απο τα μεγαλυτερα στην κατηγορια μας. Υπαρχει λογος για αυτο.
Η ποιοτητα τους κρινεται αντικειμενικα σχεδον επι καθημερινης βασης. Εαν ολοι ειχαμε την οικονομικη δυνατοτητα να αγοραζαμε ενα Μακιτα ειμαι σιγουρος οτι θα το καναμε εναντι του ταπεινου parkside.

Επειδη ομως οι οικομικες δυνατοτητες του καθενος ειναι διαφορετικες ισως θα επρεπε να ειμασταν πιο προσεκτικοι στην διατυπωση αποψεων που μπορει να προσβαλλουν καποιους για τους οποιους τα 50 ευρω για να παρουν ενα καλυτερο εργαλειο τους ειναι δυσκολο.

Καμμια φορα δεν εχει τοση σημασια τι λες, αλλα πως το λες.

Νικο, επειδη φαινεται οτι εχεις σημαντικες γνωσεις επι του αντικειμενου, κατανοω τον λογο που εισαι αρκετα κριτικος εως καυστικος αναφορικα με εργαλεια budget ομως ειμαι σιγουρος ομως οτι θα βρεθει η χρυση επικοινωνιακη τομη!
Αγαπητέ μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι όσο κ αν ακούγεται ειρωνικό το ότι "το Δρέπανο δεν αξίζει ούτε 10 ευρώ", ούτε μια στιγμή δεν χλεύασα ή ειρωνευτηκα τη θέση κάποιου που δεν μπορεί να διαθέσει περισσότερα για κατσαβιδια. Αντίθετα, αυτό ισχυρίζομαι. Όταν ακούσω ότι το lada το επιλεξε κάποιος λόγω κόστους, το σέβομαι και το επικροτώ. Όταν αρχίσει αυτός τη σύγκριση με το bmw όμως, θα κατηγορηθώ εγώ για ειρωνια;;; Εκτός αυτού θεωρώ ότι ο σκοπος του φόρουμ δεν είναι η προβολή της συλλογής μας αλλά η ενημέρωση -και κατά τη γνώμη μου κ η προφύλαξη- του υποψηφιου αγοραστή. Στο κάτω κάτω αν λέμε ότι οικονομικοι λογοι μας οδηγουν στην αγορά από τα lidl, δεν είναι τίμιο να προφυλάξουμε από το να πετάξει λεφτά οποιονδήποτε από εμάς σε κάτι που περιγράφεται διαφημιστικά κάπως, αλλά κατ ουσίαν απέχει από το χαρακτηρισμο: "εργαλείο"; ΜΦΧ

Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

...Όταν ακούσω ότι το lada το επιλεξε κάποιος λόγω κόστους, το σέβομαι και το επικροτώ. Όταν αρχίσει αυτός τη σύγκριση με το bmw όμως, θα κατηγορηθώ εγώ για ειρωνια;;; ...

Εδω ειναι (υποψιάζομαι) ο λόγος "ένστασης" των περισσοτέρων: Αν και (former) κάτoχος BMW, ίσως υπάρχουν πράγματα που και πιο φτηνα αυτοκίνητα, το κάνουν όπως και τα BMW...!
Γενικώς από τα γραφόμενα σου, έδειξες (στην πλειοψηφία των σχολίων σου) να εισαι "απόλυτος", οτι parkside (& LIDL) = για τα μπάζα, κάτι που μεγάλο ποσοστό εδω (και αλλού?) θεωρεί οτι δεν είναι συχνό φαινόμενο - τα περισσότερα parkside (εκτίμηση) ειναι VFM.-

Νομιζω οτι η αντιπαραθεση αποψεων ηταν χρησιμη και τα συμπερασματα σαφη.

Ας επανελθουμε ομως στις παραλαβες εργαλειων, οπως καλει και το νημα :)