Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Εδω ειναι (υποψιάζομαι) ο λόγος "ένστασης" των περισσοτέρων: Αν και (former) κάτoχος BMW, ίσως υπάρχουν πράγματα που και πιο φτηνα αυτοκίνητα, το κάνουν όπως και τα BMW...!
Γενικώς από τα γραφόμενα σου, έδειξες (στην πλειοψηφία των σχολίων σου) να εισαι "απόλυτος", οτι parkside (& LIDL) = για τα μπάζα, κάτι που μεγάλο ποσοστό εδω (και αλλού?) θεωρεί οτι δεν είναι συχνό φαινόμενο - τα περισσότερα parkside (εκτίμηση) ειναι VFM.-
Και που διαφωνούμε τελικά;; Εγώ δεν είπα ότι το hundai με ίδιους ιππους πχ έχει τα μισά λεφτά; Όμως όπως γνωρίζεις, αφού κ εσύ έχεις οδηγησει, ότι οι ομοιότητες σταματούν στα χαρτιά! Φαντάζομαι έχεις εμπειρία κ από κάτι υποδεέστερο του premium ε; Πλατιασαμε, αδίκως καθώς φαίνεται. Καλές αγορές με ασφάλεια πάνω από όλα.
Εδω ειναι (υποψιάζομαι) ο λόγος "ένστασης" των περισσοτέρων: Αν και (former) κάτoχος BMW, ίσως υπάρχουν πράγματα που και πιο φτηνα αυτοκίνητα, το κάνουν όπως και τα BMW...!
Γενικώς από τα γραφόμενα σου, έδειξες (στην πλειοψηφία των σχολίων σου) να εισαι "απόλυτος", οτι parkside (& LIDL) = για τα μπάζα, κάτι που μεγάλο ποσοστό εδω (και αλλού?) θεωρεί οτι δεν είναι συχνό φαινόμενο - τα περισσότερα parkside (εκτίμηση) ειναι VFM.-

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Διαφωνουμε φιλε μου στην αξιολογηση των εργαλειων.
Το 90% αυτων που γραφουν σε αυτο το νημα συμφωνουν πως τα εργαλεια της Parkside ειναι VFM και βοηθουν εναν ερασιτεχνη να κανει DIY εργασιες.
Αν και ξερω επαγγελματιες που τα χρησιμοποιουν με επιτυχια καθως και παιδια εδω που εχουν βγαλει το λαδι σε σκαπτικα χωρις να κανουν κιχ.
Και οταν 3 χρονια μετα κανουν κιχ περνουν τα χρηματα τους πισω no questions asked.
Αυτη η κοινη αποψη ΔΕΝ αποτελει κομματικη γραμμη του νηματος οπως διαβασα παραπανω.
Ειναι κοινη διαπιστωση.
Γιαυτο και οι αντιθετες αποψεις ειναι δεκτες και σεβαστες.

Εννοειται παιδια.
Παντα φιλικα, απλα για να παραμεινουν φιλικα πρεπει καποιες παρεξηγησεις, παρερμηνιες να ξεδιαλυνονται.
Οπως ειπαμε ομως ειμαστε off topic και καλο ειναι να σταματησουμε.

Μπαμπη εναβασε τις νεες μας πηχες-σφικτηρες!!!!!!!!

ενα σημαντικο πραγμα στα ερασιτεχνικα εργαλεια ειναι να τα αφηνεις να κρυωνουν, δηλαδη να μην τα δουλευεις συνεχεια
ετσι εχω ακουσει επαγγελματιες να δουλευουν για χρονια το σκαπτικο πχ του parkside, και αλλοι να το διαλυουν απο την δευτερη (κυριολεκτικα) μερα
δεν ειναι δυνατον ενα ερασιτεχνικο εργαλειο να το δουλευεις 8 ωρες χωρις ανασα

Αγαπητέ μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι όσο κ αν ακούγεται ειρωνικό το ότι "το Δρέπανο δεν αξίζει ούτε 10 ευρώ", ούτε μια στιγμή δεν χλεύασα ή ειρωνευτηκα τη θέση κάποιου που δεν μπορεί να διαθέσει περισσότερα για κατσαβιδια. Αντίθετα, αυτό ισχυρίζομαι. Όταν ακούσω ότι το lada το επιλεξε κάποιος λόγω κόστους, το σέβομαι και το επικροτώ. Όταν αρχίσει αυτός τη σύγκριση με το bmw όμως, θα κατηγορηθώ εγώ για ειρωνια;;; Εκτός αυτού θεωρώ ότι ο σκοπος του φόρουμ δεν είναι η προβολή της συλλογής μας αλλά η ενημέρωση -και κατά τη γνώμη μου κ η προφύλαξη- του υποψηφιου αγοραστή. Στο κάτω κάτω αν λέμε ότι οικονομικοι λογοι μας οδηγουν στην αγορά από τα lidl, δεν είναι τίμιο να προφυλάξουμε από το να πετάξει λεφτά οποιονδήποτε από εμάς σε κάτι που περιγράφεται διαφημιστικά κάπως, αλλά κατ ουσίαν απέχει από το χαρακτηρισμο: "εργαλείο"; ΜΦΧ

την άποψή σου ότι το δράπανο δεν αξίζει, την τεκμηρίωσες και έγινε αποδεκτή από τους περισσότερους. Ο τρόπος με τον οποίο τεκμηρίωσες ότι ο τζόγος είναι επικίνδυνος και τί κάνεις εσύ για να μετρήσεις τον τζόγο, προκάλεσε μόνο θετικά σχόλια στην κατηγορία. Αυτό το αναγνωρίζουμε. Και μακάρι να έχουμε και στο μέλλον τέτοιες τοποθετήσεις σου.

Ο γενικότερος αφορισμός όμως δημιουργεί κάποιο πρόβλημα, ειδικά για όσους δεν έχουν πολλά χρήματα για εργαλεία ή δεν κάνουν πολλές δουλειές κάθε εβδομάδα.

Επιπλέον αν μου έλθεις στην κατηγορία των φωτογραφικών μηχανών και ζητήσεις μια πρόταση στα 300 ευρώ και εγώ σου απορρίψω ότι υπάρχει και κυκλοφορεί σε αυτά τα ποσά και σου προτείνω (και σου τεκμηριώσω κιόλας) την άποψη ότι πρέπει να ανεβείς στα 1000+ ευρώ και να κουβαλάς και τσάντα και τριπόδι, τότε εσύ θα αντιδράσεις με τη σειρά σου και δικαιολογημένα.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου.
Πολύ φιλικά και χωρίς διάθεση για αντιπαραθέσεις, άλλωστε μάστορας δεν είμαι, προσπαθώ να μάθω μόνο..

Βλάσης

Λοιπον για πειτε τωρα,,, μεθαυριο την λιντλ σεγα την 18v θα την παρει κανενας ?? το καλοσκεφτομαι.
απτην αλλη εχω 10.8v Bosch με την 4αρα μπαταρια, και σκεφτομαι την μπλε σεγα την 10.8...

Σιφη να μας στειλεις κανενα Μοσχατο Λημνου απο κατω και ασε τα εργαλεια.

Εμενα με τρωει αυτο που καθομαι πανω του και σκεφτομουν να κανω μια κινηση προς δραπανο και σεγα για να εχω και ζευγαρι μπαταριων αλλα λεω να καθισω στα αυγα μου καθως εχω πλεονασμα απο εργαλεια.
Βεβαια η Σεγα μου κλεινει το ματι συνεχεια........

Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Μπαμπη εναβασε τις νεες μας πηχες-σφικτηρες!!!!!!!!

Κυριάκο, αυτές έχουν ήδη πακεταριστεί, μαζί με τα υπόλοιπα, και αρχές Μάρτη φεύγουν για χωριό...

Απόλυτα σεβαστό και επειδή αφενός δεν δουλεύω στα Carrefour (ούτε κ στα lidl) κ αφετερου λίγο με αφορά αν ο κάθε ένας μας έχει Audi η lada, σταματώ εδώ. Οφείλω ένα ευχαριστώ στον asoto πρωτίστως αλλά και στον endoura και το Βλάσση, γιατί με λίγο τραχύ ή πιο λεπτό τρόπο προσπάθησαν να με προφυλάξουν από το να συνεχίσω να εκφέρω άποψη αντίθετη στην Γενική κατεύθυνση του νήματος. Καλημέρα.
Θα σε παρακαλεσω να μην αναφερεσαι σε πραγματα τα οποια ΔΕΝ εξεφρασα σε κανενα απο τα ποστ μου...ΔΕΝ ειπα να μην εκφερεις αποψη...ειπα να μην γινεσαι ειρωνικος...ολα τα αλλα (περι γενικης κατευθυνσης κτλ) που αναφερεις απλα ΔΕΝ αναφερθηκαν πουθενα ΔΕΝ υπονοηθηκαν πουθενα...και πιστευω οτι σκοπο εχουν να αποπροσανατολισουν την κουβεντα...

Αυτο που σου ζητησα ειναι απλο...εξεφρασε την γνωμη σου Ελευθερα για αυτο ειμαστε εδω αλλωστε απλα οχι ειρωνικα...τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο...

Για να επανελθει το θεμα στην κανονικη του εννοια ανεβαζω μερικα εργαλειακια που παραλαβαμε προ ημερων με την ομαδικη που καναμε με τον φιλο Μπαμπη!
Σφικτηρες 1200 και 1500 mm Silverline για μεγααααααααααλα μαστορεματα!
DSC_3848.jpg

Ενα σετακι καλοακονισμενα σκαρπελακια και ενα πριονακι push action tri cut της Silverline στα 12tpi.
DSC_3847.jpg

Σιφη να μας στειλεις κανενα Μοσχατο Λημνου απο κατω και ασε τα εργαλεια.

........

EEEEE OXI και Μοσχατο Λημνου!! Σα να σου λεω γω Μαστιχα Τηνου !! :damnyou:

Κατσε να ρθει η εποχη και σου στελνω οτι θες..

Και που να πιεις το δικο μου γλυκο... Θα ξεχασεις τ ονομα σου!! :-))) :ADFADF1::ADFADF1::ADFADF1::ADFADF1:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σορυυυ για τα οφ τοπικ παιδες!!
(Τελικα μολις παραγκειλα την GST 10,8 V-LI solo)