Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Ε νταξ... 99 μειον το φπα μου βγαινει φθηνοτερα..80+ κατι..ταμαμμμ.. Καμια ιδεα τι λαμες θελει για πλεξιγκλας;

Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

αυτες οι λαμες κανουν και στην σεγα parkside ;

Νομίζω ότι δέχεται το στέλεχος αυτό αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν έχω αυτή την σέγα.
Καλύτερα να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα κάποιος κάτοχος της σέγας.

Νομίζω ότι δέχεται το στέλεχος αυτό αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν έχω αυτή την σέγα.
Καλύτερα να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα κάποιος κάτοχος της σέγας.

ευχαριστω!!

Η λογική λεει αυτο που λέει και ο tsif86 . Ο τύπος της λάμας είναι ο ίδιος ακριβώς με αυτον που δέχεται το parkside.

Για πάν ενδεχόμενο ας το σίγουρέψει και κάποιος μήπως εχουν κάποια ιδιαιτερότητα που δεν μπορώ να φανταστώ.

Nαι αυτες οι λαμες bosch ταιριαζουν στις σεγες parkside.

Oι περισσοτερες σεγες παιρνουν αυτου του τυπου τις λαμες, T-shank. Eξαιρεση αποτελουν οι σεγες Μακιτα που εχουν τις δικες τους λαμες και καποια μοντελα Βlack and Decker που παιρνουν τις U-shank λαμες.

jigsaw-blades-u-vs-t-shank-b1.jpg

σας ευχαριστω ολους για τις αμεσες και σωστες απαντησεις!!!

Παιρνει και Τ shank και τις Μακιτα? Η μονο Τ shank? Eνα παλιο σεγακι μακιτα που εχω παιρνει μονο αυτες. Ισως τα νεα μοντελα να παιρνουν και τους 2 τυπους.

images

Θα σε γελάσω... Έχω αυτή αλλά ούτε το έψαξα ούτε έχω δοκιμάσει άλλο τύπο, μόνο Τ Shank κι απ´ ότι βλέπω μόνο αυτές δείχνει και στα αναλώσιμα.

4351fct.jpg

Χτυπησα το ρουτερακι επιτελους.. εκει που χαζευα βλεπω και το κρανακι, το οποιο υποβληθει σε επιτοπια ερευνα και αγορασθη παραυτα..! :music-smiley-005::smash:

0036.jpg

Καλοδουλευτο και καλοφορετο και αχρειαστο να ειναι...

Kalorizikα Lynga!

Μπορεις να βγαλεις σε παρακαλω μια φωτο το ρουτερ διπλα στο κρανος για να παρω μια ιδεα για το μεγεθος του ρουτερ? Ακουω οτι ειναι σχετικα μικρο το ρουτερ και θελω να δω. Ευχαριστω!

Re: Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Ευχαριστω παιδιά !

Εδω εισαι Χιωτη ! ..εχε υποψη σου οτι το κρανος ειναι το XL.. :afro: :smash:

0038.jpg

χαχα, ευχαριστω, να'σαι καλα.
Δεν το λες και μικρο το ρουτερ. Κανονικο μου φαινεται. Αντε καλοδουλευτο.