Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

απίθανο το μπλέ..

Μετα το πάσχα θα "χτυπήσω" κι εγώ το πρώτο μου μπλέ. Το 10.8 δραπανοκατσάβιδο εχω βάλει στο μάτι εδω και καιρό.. To GSR αν δεν κάνω λάθος.
Νομίζω παίζει και σε καλή τιμή τώρα.

Και να μην ήθελα εχω πάθει εθισμό εδω μέσα :p

Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Το ζαχάρωνα καιρό (το GDR), βρέθηκε ένας καλός φίλος να κόψει τιμολογιο στο όνομά του και παρθηκε από την ελληνική αγορά!
Φοβερό εργαλειο και συμπληρωμα/ το 3ο μου "μπλε" Bosch!

ΕΠίσης, ένα πολύμετρο τσέπης για τον σάκο εργασίας
Καλορίζικα! Το κατσαβίδι το περιμένω και γω. Όταν μπορείς κάνε μια αξιολόγηση για το πολύμετρο. :a0210:

καλοριζικα και στους υπολοιπους!
πηρα και εγω τη δοση μου για σημερα!

20150404_155141.jpg

asot αν εχεις αλλο καλο πολυμετρο κανε συγκριση στις τιμες και πες μας αν ειναι αξιοπιστο

Tι παραλαβαμε σημερα..

Χθές πέρασα κι εγώ απο κέντρο βίδας για κάτι "ψιλοπραγματάκια" και να δω μήπως μας έχει ξεφύγει και τίποτε...:p
Πήρα το ίδιο πριονάκι και περιττόν να σου πω οτι σχεδόν μισή ώρα ασχολιόμουν με το πως βγαίνει η λάμα....

Ενα συν του σογκουν...η μαλακή λαβή...αν θυμάμαι καλα...

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Χθές πέρασα κι εγώ απο κέντρο βίδας για κάτι "ψιλοπραγματάκια" και να δω μήπως μας έχει ξεφύγει και τίποτε...:p
Πήρα το ίδιο πριονάκι και περιττόν να σου πω οτι σχεδόν μισή ώρα ασχολιόμουν με το πως βγαίνει η λάμα....
Το χτυπας αναποδα στο παγκο και βγαινει η λαμα. Η λαβη ειναι σκληρη, εναντι του shogun που αναφερετε οτι ειναι μαλακη.

Που και πως αποθηκευετε τα πριονια του ειδους? θελω να τα κρεμασω/τοποθετησω σε καθετη επιφανεια αλλα δε με βολευει πολυ η τρυπα τους. Ασε καποια που δεν εχουν...

Το χτυπας αναποδα στο παγκο και βγαινει η λαμα. Η λαβη ειναι σκληρη, εναντι του shogun που αναφερετε οτι ειναι μαλακη.

Που και πως αποθηκευετε τα πριονια του ειδους? θελω να τα κρεμασω/τοποθετησω σε καθετη επιφανεια αλλα δε με βολευει πολυ η τρυπα τους. Ασε καποια που δεν εχουν...

Αν δεν έχουν τρούπα άνοιξε μία με τρυπάνι ξύλου... Το έχω κάνει πολλές φορές!

Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Εσύ Μπάμπη μιλα ότι είναι να πας!!!!!!

Ξύπνησα το ορωί, ήπια καφέ, και μετά λέω ας πάω μέχρι τον Παναγιώτη για κουβέντα.... ;)
Τη λάμα την έβγαλα αλλα στην αρχή φοβόμουν να τη χτυπήσω δυνατά, τη χτύπαγα πολύ σιγά γί αυτό δεν άνοιγε.

Κρεμασε το Νεκταριε.. ειδικα αυτα με την ψιλη λαμα θελουν προσοχη στην αποθηκευση.. και γω σκεφτομαι για χωρο για το δικο μου μιας και δεν εχω ειδικο χωρο , παγκο κλπ..

Ξύπνησα το ορωί, ήπια καφέ, και μετά λέω ας πάω μέχρι τον Παναγιώτη για κουβέντα.... ;)
Τη λάμα την έβγαλα αλλα στην αρχή φοβόμουν να τη χτυπήσω δυνατά, τη χτύπαγα πολύ σιγά γί αυτό δεν άνοιγε.

Θα ερχομουν και εγω μια και ημουν ελευθερος σημερα!
Την επομενη φορα!

Αν και οφτοπικ, θα συνεχισω τη συζητηση σχετικα με τη τοποθετηση των πριονιων λεγοντας οτι συνηθως η τρυπα δεν ειναι στο κεντρο βαρους. Δηλαδη το να το κρεμασω δεν θα το κανει να σταθει καθετα. Και οταν σε μια περιορισμενη επιφανεια πρεπει να τοποθετηθουν 3-4 ε, πρεπει να μπουν επιμελημενα. Ασε που πιστευω πως η λαβη πρεπει να ειναι ελευθερη για το πιασιμο του κατα την "αποκαθηλωση". Να μην χρειαζεται να πιαστει απο τη λαμα ή να χρησιμοποιηθουν δυο χερια.

-Bαλε τα σε μια επιφανεια απο την ντουλαπα που εχεις φτιαξει. Για να σταθει καθετα, βαλε ενα καρφακι στην κατω πλευρα για να το κραταει σε ισορροπια.

-Μπορεις να χρησιμοποιησεις και μαγνητικη μπαρα.

-Μπορεις να κανεις και μια ευκολή κατασκευουλα σαν την παρακατω
hand_saws.jpg

Να ρωτήσω κάτι.

Το amazon .de που αγόρασα το δισκοπρίονο χειρός της bosch στα 114 ευρώ μου δίνει tracking με DHL απλό και ΕΛΤΑ..
Ξέρετε αν τα στέλνει Ελτα κουριερ ή πάς ταχυδρομείο με χαρτάκι;

Είχα την εντύπωση πώς πάνω απο 100 ευρώ πάνω κάτω στέλνουν κούριερ..

Να ρωτήσω κάτι.

Το amazon .de που αγόρασα το δισκοπρίονο χειρός της bosch στα 114 ευρώ μου δίνει tracking με DHL απλό και ΕΛΤΑ..
Ξέρετε αν τα στέλνει Ελτα κουριερ ή πάς ταχυδρομείο με χαρτάκι;

Είχα την εντύπωση πώς πάνω απο 100 ευρώ πάνω κάτω στέλνουν κούριερ..

Στο tracking της DHL θα φανεί ποιος τοπικά θα το παραδώσει το πακέτο.
Εάν δεις ": http://www.elta.gr/" παραδίδουν τα ΕΛΤΑ Courier.

Εάν θέλεις να τα παραλάβεις δύο+ μέρες νωρίτερα πας και τα παραλαμβάνεις ο ίδιος όταν στο Traking της DHL δείς το παρακάτω :

1. GREECE, The shipment has arrived in the destination country
  2. GREECE, The shipment has left the import parcel center in the destination country

Το [1] σημαίνει ότι έφτασε Ελλάδα και το [2] ότι το πακέτο έφυγε από το κέντρο διαλογής και κατευθύνεται προς τα ΕΛΤΑ Courier που ανήκεις.

Τα δύο παραπάνω συνήθως συμβαίνουν την ίδια μέρα και επειδή τα ΕΛΤΑ Courier είναι ανοικτά και μετά της 14:30, (Δευτέρα-Παρασκευή:08:00-20:00, Σάββατο:08:00-16:00), μπορείς να τα παραλάβεις ο ίδιος το απόγευμα από το να περιμένει να στο φέρουν, κέρδος τουλάχιστον δυο μέρες.

Παίρνοντας τηλέφωνο τα ΕΛΤΑ Courier μπορείς να μάθεις το ΕΛΤΑ Courier Κατάστημα που ανήκεις για να το παραλάβεις ο ίδιος.

Σε ευχαριστώ Γιάννη για τις πληροφορίες. Θα το παρακολουθώ.

Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

P4060021.jpg πηρα σημερα ξυλοβιδες φρεζατες πολυ καλες την εχω καταβρει με αυτες ,10 πινελα 3.5 ευρω ,βερνικη εμποτισμου,πηχακια 6 τεμ 10 ευρω μια φρεζουλα wolfcraft κ.α .P4060023.jpg επισης ενα παγκακι για τον κηπο(ξερω σαν εκκολαπτομενος μαστορας επρεπε να το φτιαξω μονος μου αλλα η τιμουλα του ηταν θεωρω πολυ χαμηλη 34 ευρω, βεβαια η ποιοτητα των ξυλων του ειναι μαπα γιαυτο τα περασα ακομη 2 χερια βερνικη και καποια στιγμη θα τα αντικαταστησω με αλλα (να και η μαστορικη πλευρα ...χεχε)

Kαλοριζικα Βασιλη!!
Συμφωνω με το ετοιμο παγκακι που αγορασες και γω το ιδιο θα εκανα!

Ειμαστε πιο πολυ της "επισκευης" ανθρωποι και οχι της 'κατασκευης' :))

Kαλοριζικα Βασιλη!!
Συμφωνω με το ετοιμο παγκακι που αγορασες και γω το ιδιο θα εκανα!

Ειμαστε πιο πολυ της "επισκευης" ανθρωποι και οχι της 'κατασκευης' :))

Εγώ θα έλεγα το αντίθετο, αλλά εσύ ξέρεις...